Altijd netjes wordt je geinformeerd

Goede services en netjes verpakt met een presentje erbij

Mooie kleding, valt goed op maat.

Afgelopen weken 2 bestellingen mogen ontvangen. Het team van Sweet staat voor kwaliteit. Een binnengekomen shirt was te kort bevonden en alles moest opnieuw gemaakt worden. Hierdoor moest ik wel iets langer wachten. Liever dat dan we slecht product ontvangen. Ga zo door team!

Goeie kwaliteit

Korte lijntjes . Als je een vraag hebt wordt snel beantwoord. Zeer prettig

Teleurgesteld

Helaas voor een tweede keer op rij (2Γ— in de maand) meegemaakt dat er iets in mijn bestelling niet op tijd was binnengekomen. En zelfs bij de laatste bestelling iets na een maand wachten wachten niet meer op voorraad was. De dames hebben het wel goed opgepakt en netjes geantwoord. Maar ik weet niet of ik snel weer ga bestellen.

Leuke producten, maar communicatie duurt erg lang.

De kleding is leuk en het personeel waarmee ik contact heb gehad is super vriendelijk. Echter de duur van een reactie op mijn klacht is lang. Ik heb op mijn klacht een week moeten wachten tot ik een reactie ontving. Daarna heeft het wederom 4 dagen geduurd voor ik een reactie kreeg op een gestelde vraag. Ik vind 2-3 dagen wachten op een reactie geen probleem. Dit mag een verbeterpunt zijn.

Altijd mooie kleedjes jammer dat het steeds vlug uit stock is. En dat het vaak ook niet terug binnen komt maar verder zorgvuldig verstuurd en als er iets is antwoorden ze onmiddellijk terug

Leuke mode en goede kwaliteit!

Erg leuke items en voldoende keus in kleurtjes! Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou het fijn vinden als je detruitjes en topjes ook uit de broek kunt zien hoe ze vallen! En als ik 1 item heb gekocht en deze dan helemaal te gek vindt, kan ik hier vaak geen tweede meer van kopen. Zo jammer!

Eerlijk geholpen bij een defect kledingstuk

Ik heb veel geshopt. Maar toen er een probleem was, opgelost. Fijn hoor!

Leuke kleding, kwaliteit soms onvoldoende

Kwaliteit onvoldoende. Broek loopt uit, truitje lubbert uit. Niet bij alles, maar bij de helft. *******. Daarvoor is het dan toch te duur.

Leuke betaalbare kleding

Goede service!

Leuke webshop voor kleding ever

Super leuke webshop! Mooie items. Duidelijke maattabellen. Leuk contact via de socials

Fijne webshop met hele mooie spullen

De kleding is hip. Wordt op tijd geleverd. Mooi verpakt

Zeer vriendelijk

Lang moeten wachten op bestelling waardoor ik dan ook bevallen was & mijn kleedje te groot was, verzendingskosten vanuit BelgiΓ« terug naar Nl was helaas duur,

Leuke kleding

Hey hoi, Al een aantal keren besteld, laatste jurkje zat alleen erg straks om de buste, wellicht kunnen jullie hier iets meer bij aangeven. Ik had er hoge verwachtingen van maar door een elastiek direct onder de buste leek ik heel grof,( terwijl ik vaak M draag) handig om te weten voor de tijd waar het elastiek dan zit vooral met een iets vollere buste. Verder altijd leuke spullen en goede uitleg qua maatvoering.

Een fijne service, snelle levering en de uitleg via de socials is erg duidelijk en helpend. De producten zijn geweldig mooi.

Mooie kwalitatieve kledij

Reeds meerdere malen besteld , altijd tevreden.

prima service

Ik had een leuke tas besteld, na paar x gebruiken werd deze kaal en er kwamen afgeef vlekken in, terug gestuurd maar verkeerd huisnummer ingevuld door mijzelf. Via post.nl bij niet afgeleverde artikelen weer terug gevonden en als nog afgeleverd bij het juiste huisnummer. Ik heb netjes een nieuwe tas toe gestuurd gekregen en ben er blij mee. Mailcontact liet wat lang op zich wachten maar was druk werd mij gezegd. Maar werd netjes afgehandeld verder. Duurde even maar het is goed gekomen.

Leuke manier van shoppen

Dagelijks kijk ik uit naar de nieuwe post op facebook. Ik heb al 2x een bestelling geplaatst. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de kledij. Ik zal in de toekomst zeker nog leuke dingetjes bestellen :-)

Kleding heeft goede kwaliteit!

Ik ben tevreden maar het is jammer dat de pre orders niet 2 a. 3 dagen na de datum verstuurd worden maar nog veel later. Wachten duurt dan lang. Iets laten weten wanneer de items verstuurd worden vind ik netter.

Prachtvouw met mooie kleding en hebben dingetjes!

Volg Willemijn al vanaf het begin. Super leuke vrouw die een onwijs goede smaak heeft. Je wil alles hebben. En vooral ik, want ben fan van jurken en tasjes.. dus als dat voorbij komt is het shoppen!.

Superleuke kleding

Superleuke kleding waarvan 3 x per week een aantal stukken online komen. Jullie maken geweldige reclame op social media en op al onze vragen wordt steeds netjes geantwoord! Het enige dat ik af en toe mis is een foto hoe iets er langs de achterkant uitziet. De vesten in maat S zou ik ook graag zien in XS want deze zijn me eigenlijk steeds net iets te ruim… (maar kan ze toch niet retourneren omdat ze gewoon tΓ© leuk zijn!) Bij de 1ste bestelling had ik een topje en een broek met een foutje in, en dit werd netjes opgelost door jullie! Nadeel vind ik wel de verzendkosten…

Mijn favoriete webshop met geweldige service!

Prachtige oorbellen!

Krijg nu al veel complimenten over mijn nieuwe oorbellen! Had er wel veel meer willen bestellen. Zijn erg licht van gewicht, dat is prettig aan je oorlel! Ik hoop dat jullie ook nog meer kleding in de toekomst gaan verkopen voor maat 44.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht