Ik wordt altijd blij van de nieuwe filmpjes op Instagram, op deze manier zie je heel goed wat je koopt. Vragen worden goed en snel beantwoord en pakketjes zijn snel binnen.
Op je mail wordt snel gereageerd ook was mijn pré order eerder binnen dan verwacht. Bij het retour sturen van een product vind ik het te omslachtig. Dat zou makkelijker kunnen dir houdt mij namelijk wel tegen om nog eens te bestellen. Dat is jammer omdat mijn ervaring verder goed is. Ik zou een retour formulier bij het pakket voegen waardoor klanten dit alleen maar in te hoeven vullen nog klantvriendelijker.
Hoi Gea, Bedankt voor je beoordeling. We zullen je feedback betreffende het retourneren zeker meenemen! 💗 Lieve groetjes, Corine
Je word netjes op de hoogte gehouden als een artikel vertraging oploopt/ niet leverbaar is. Er word meteen een oplossing geboden. Super service.
Zag het voor het eerst op facebook, was enthousiast. Zeker ook omdat het op bestelling ging (goed tegen overproductie!). Kleding zag er mooi uit. 1ste bestelling verkeerde kleur geleverd gekregen 2de later dan verwacht (wel netjes mailtje) 3de sjaal besteld, mailtje door kapotte machine komt de sjaal niet 4de weer een week later dan verwacht, had het graag mee op reis meegenomen, helaas (geen mailtje ook niet in spam box)... Vest en trui die ik nu heb beste leuk. Dit was zo ver mijn ervaring en ook mijn laatste...
Hoi Sandy, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je deze ervaring hebt, we doen ons best alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Helaas hebben we de afgelopen tijd te maken gehad met de wet van murphy. Inmiddels hebben we gesprekken gevoerd met de partijen waar wij afhankelijk van zijn en gaan we ervan uit dat dit niet meer voorkomt, garanderen kunnen we dit uiteraard niet maar ons best doen we er zeker voor. 💗 Lieve groetjes, Corine
Mooie site,leuke filmpjes
Altijd leuke collectie! Super fijne klantenservice! Duidelijke communicatie over bestellingen!
Hoi Madelon, Bedankt voor je lieve beoordeling dat waarderen we zeer! 💗 Lieve groetjes, Corine
Snelle levering van leuke, mooie kleding
Het is heel fijn om bij Sweet Jewellery te shoppen, ze doen er alles aan om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de kleding, echt heel fijn! Tuurlijk kan het alsnog zijn dat iets toch niet helemaal valt of staat naar je zin en kun je het makkelijk terug sturen en krijg je heel gauw bericht van je retourzending!
Ik heb nu broek, blouses en jasje gekocht bij Sweet Jewellery. Nog steeds mooi van kwaliteit en nog steeds blij mee. Bij 1e bestelling duurde vrij lang met levering. Totaal 4 weken na betaling ongeveer. Bij de 2e bestelling van het jasje was het er binnen 1 week. Dit had ik niet verwacht en natuurlijk supertof verpakt. :-)
Hoi Isabelle, Bedankt voor je liever beoordeling dat waarderen we zeker! 😘 Lieve groetjes, Corine
Mooie producten voor een betaalbare prijs! Ik kan niet anders dan positief zijn over deze webshop!
Zeer snelle ontvangst van mijn pakje! Superblij met mijn jasje
Ik ben al jaren sweet fan. Altijd leuke kleding, leuk verpakt bij je thuisbezorgd. Genieten als er weer wat binnenkomt !
Ik was zo blij dat'mijn' blouse eindelijk weer online was in mijn mast. Dus meteen besteld. Het was geen pre-order. Een week later nog steeds geen bericht van verzending. Zelf gemaild, is hij er niet meer! Twee dagen later: weer hij zou weer online komen! Gemaild of ze mijn geks niet terug wilden boeken en toch een blouse wilden sturen. En daarna bleef het stil... geen reactie (wel mij geld teruggekregen overigens). Kortom niet tevreden over de service.
Hoi Nikki, Wat jammer dat je deze ervaring hebt. Ik heb de mail even nagekeken en mijn collega heeft netjes gereageerd dat wij het geld niet meer konden terugboeken omdat dit al van onze rekening af was. Zij adviseerde je de bestelling opnieuw te plaatsen er is dus wel een reactie vanuit onze kant geweest. 💗 Lieve groetjes, Corine
Vandaag mn Bobbi broek binnen gehad, gelijk even gepast en jeetje wat zit deze broek lekker. Snel weer een ander kleurtje hiervan bestellen. En wat fijn van jullie dat er geadviseerd werd om de Bobbi broek een maatje kleiner te bestellen, ik twijfelde heel erg, maar ben super blij dat ik jullie advies heb opgevolgd. Love it!!!!
Hoi Ingrid, Bedankt voor je mooie beoordeling dat waarderen we zeer. Nog fijner dat je iets aan ons maatadvies hebt gehad zodat je niks hoefde te retourneren. Wens je nog veel plezier met en van de broek. 💗 Lieve groetjes, Corine
Bij het ontvangen van de mail dat de artikelen onderweg zijn mogen jullie wel aangeven welke artikelen onderweg zijn. Vooral handig bij de groot-bestellers onder ons…
Leuke kleding Goede kwaliteit
Fijne kleding wil niet meer anders aan.
Ik zou vaker bestellen als de verzend- en/of retourkosten gratis zouden zijn.
Betrouwbare service, goede info over pasvorm, stof en stylingtips. Hele duidelijke foto's om een goede keus te kunnen maken. Het is wel opvallend dat de prijzen steeds duurder worden per kledingstuk. Daardoor laat ik nu steeds vaker items aan mij voorbij gaan. Ik dacht dat dit aan mij lag, maar ik hoorde het van mijn vriendinnen en (vrouwlijke) familieleden ook al.
Hoi Sabine, Bedankt voor je beoordeling. Het klopt dat de prijzen duurder worden. De grondstoffen om kleding te maken zijn omhoog gegaan evenals het vervoer van de kleding, dat is de reden dat wij helaas ook met bepaalde prijzen omhoog moeten gaan. Uiteraard proberen wij de stijging zo minimaal mogelijk te houden. Wij kopen alleen bij gerenommeerde fabrieken die hun arbeiders een eerlijke prijs betalen voor hun werkzaamheden. 💗 Lieve groetjes, Corine
Producten die je niet overal vindt en fijne stofjes. Communicatie is goed en op alle vragen wordt een antwoord gegeven.
Ik vind het hele leuke kleding en sjaals. Maar ik heb nu 2 keer een sjaal besteld met pre- order en allebei gelijk om 19.00 en allebei die keren kreeg ik op de pre-order datum een mail dat ze hem helaas niet kunnen leveren. Dat vind ik erg jammer. Is wel opgelost door een andere sjaal te kiezen. Maar wel vreemd. Je zit er dan al lang op te wachten.
Erg leuke kleding. Duidelijke foto's, filmpjes en info over de kleding. Enige nadeel vind ik het retour sturen. Het is erg lastig om een retour formulier gedownload te krijgen. Dit lukte bij mij niet. Helaas waren ze toen, ondanks dat het wel op de site vermeld staat, op zaterdag niet telefonisch bereikbaar. Je krijgt ook geen bandje te horen of iets dergelijks. Ook moet je de verzendkosten zelf betalen. Deze krijg je wel retour als je ook verzendkosten bij het bestellen betaald heb.
Leuke unieke kleding in een sportieve stijl. Door de manier van presenteren met filmpjes weet je van te voren vrij goed wat je kan verwachten, ook met de pasvorm.
Pre order is soms lang wachten
Doordat mijn maat soms wel eens veranderd omdat ik in een afval periode zit, koop ik altijd met een gerust hart bij Sweet Jewellery omdat ik weet mocht het niet goed zijn ik het terug kan sturen zonder enige problemen. Ik wordt altijd erg vriendelijk benaderd via de mail mijn grootste complimenten! Verder vind ik het echt een super bedrijf dat veel leuke setjes kleding verkoopt.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht