Nu al een aantal keren besteld bij Sweet Jewellery en nog niets terug hoeven sturen, super leuke webshop en altijd wel iets leuks te bestellen!
Een heerlijk jasje, nu als blazer met een blouse/t-shirt eronder en ik hoop hem straks in de lente te dragen als jas
Een leuke winkel waar je geen massa productie koopt. Ze zijn héél actief op social media. Het wordt leuk verpakt met een persoonlijke touch. Het uitpakken is een feestje. Bij vragen reageren ze snel. En ze reageren zo lief en persoonlijk dat je het idee krijgt of je ze echt persoonlijk kent. Ga zo door!
Fijne webshop met duidelijke beschrijving van pasvorm en maten. Vrolijke en lieve medewerkers en een snelle afhandeling!
De bestelde trui en vest waren opzich prima. Maar pasvorm en afwerking viel mij wat tegen. Boordjes en randjes waren net niet helemaal strak afgewerkt. Al met al ook niet ontevreden, maar ik had er net iets meer van verwacht
Super leuk geholpen heel toegankelijk erg vriendelijk
Goede uitleg over de kleding en hoe te combineren.
Geweldig concept: elke keer filmpjes, zó leuk dat je alles zou willen bestellen en moeite hebt om te kiezen! Alleen duurt het door pre-order lang voor je het in huis hebt en kunnen meerdere aankopen daardoor nooit tegelijk verstuurd worden en betaal je veel verzendkosten! De retourprocedure zou een stuk beter kunnen met bv een retourlabel bij de bestelling met uitleg over de te volgen stappen! Wel is communicatie met klantenservice snel en prettig! Een paar kleine aanpassingen en jullie zijn 5 ⭐️
Leuke items, het enige minpuntje is dat je soms lang moet wachten op je kleding
Geweldige kleren elke keer weer. Alleen jammer dat als je wat terug stuurt je gelijk weer bijna €6,00 aan verzendkosten hebt… dit zorgt er soms wel voor dat ik 3x nadenk of ik het wel wil kopen, want stel dat ik het terug moet sturen dan kost het me gelijk zoveel geld. Wel wordt het geld snel terug gestort!
Ik had een gilletje besteld en die ging na 1 keer dragen kapot. Contact opgenomen en kreeg een snelle reactie met passende oplossing dus heel tevreden. Het kapotte gilletje mocht ik op hun kosten terugsturen!
De laatste keer een trui gekocht, welke vreselijk stonk. Na het wassen was de geur nog steeds niet helemaal weg. Daarnaast is ook het model niet meer hetzelfde als bij aankoop. Vindt de prijs / kwaliteit verhouding niet meer kloppen. Je betaald redelijk veel geld voor merkloze kleding, welke ik hooguit 1 seizoen kan dragen. Kleding is duurder geworden. Ik heb in het verleden vrij veel gekocht en was altijd tevreden, maar nu minder enthousiast.
Hoi Agnes, Wat jammer dat je de kwaliteit vind tegenvallen. Bij een klacht mag je altijd contact met ons opnemen en dan gaan we een passende oplossing zoeken. De prijzen zijn duurder geworden doordat er meer vraag dan aanbod naar kleding is en de stoffen die hiervoor gebruikt worden. Daardoor zijn de stoffen duurder geworden en gaat automatisch de prijs van de kleding ook omhoog. Wij proberen deze stijging zo minimaal mogelijk te houden maar ontkomen er helaas niet aan om onze prijzen te verhogen zoals vele andere bedrijven. 💖 Lieve groetjes, Corine
Maar in het echt valt de kleding tegen. Een aantal keer iets besteld omdat ik de foto's super mooi vond. Maar als de kleding dan eenmaal binnen is vond ik de kwaliteit tegenvallen. Dunne stofjes, maten vallen kleiner dan verwacht, vaak synthetische materialen en dat doet goedkoop aan, rare pasvormen ( ik heb een normaal figuur).Dat je lang moet wachten op je kleding weet je van te voren omdat het vaak om pre orders gaat. Maar dat je zelf moet betalen voor de retour kosten is wel heel zuur. Ik bestel niet meer bij jullie om deze redenen. Jammer, jullie stoppen heel veel energie in mooie foto's.
Hoi Lotte, Wij zijn gestopt met gratis retourneren en waarom wij gestopt zijn met gratis retourneren kun je hier lezen: https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ 💖 Wij vermelden bij onze items altijd de maatvoering en het materiaal waarvan het gemaakt is, zo kan de klant kijken welke maat het beste past enof die tegen het materiaal kan waarvan het item is gemaakt. Als je dus leest wat er staat weet je van te voren wat voor stof je binnenkrijgt als je een item besteld. Wij vermelden dit er allemaal bij om ervoor te zorgen dat er zo minimaal mogelijk wordt geretourneerd. Bij vragen enof klachten mag je altijd onze klantenservice contacten. 😘 Lieve groetjes, Corine
Ik vind het leuk dat de collecties klein zijn en 3 keer per week en dat je als je op maandag besteld en je bestaan en vrijdag dat je e-mail kan sturen dat je maar een keer verzendingskosten moet betalen
Je wordt duidelijk en fijn op de hoogte gehouden van de status van je order. Goede foto’s van de kleding
Alles altijd naar tevredenheid. Alleen zou het fijn zijn als er iets gedaan kan worden met de verzendkosten voor vaste klanten. Iedere week een aantal keer een nieuwe collectie. Helaas ook bij iedere bestelling van een trui of een shirt, meteen weer 5 euro verzendkosten.
Ik vind het leuk om Sweet Jewellery te volgen op internet. En als ik er iets koop, is het altijd mooie kwaliteit en draag ik het graag. Als ik één minpuntje mag noemen, is het dat je vooraf moeten betalen en dan soms wel wat langer op je spullen moet wachten. Ik koop zelf liever niet bij winkels waar ik vooraf moet betalen. Ik wil het graag eerst even zien en passen.
Wekelijks leuke items en het ontvangen van je pakketje is echt altijd een feestje! Pakketje is altijd leuk ingepakt met een lief kaartje en een lolly erbij! Zo leuk!! Helaas vind ik de kwaliteit in verhouding met de prijzen niet overeenkomen. Items blijven niet mooi na het wassen en zijn niet van hele stevige kwaliteit. En het proces voor het retour sturen gaat niet echt op een makkelijke manier, dit is jammer. Leuke webshop maar ik denk niet dat ik nogmaals ga bestellen. Liefs
Hoi Sandra, De prijzen zijn duurder geworden doordat er meer vraag dan aanbod naar kleding is en de stoffen die hiervoor gebruikt worden. Daardoor zijn de stoffen duurder geworden en gaat automatisch de prijs van de kleding ook omhoog. Wij proberen deze stijging zo minimaal mogelijk te houden maar ontkomen er helaas niet aan om onze prijzen te verhogen zoals vele andere bedrijven. 💖 Bij een klacht mag je altijd contact met ons opnemen en dan zoeken we een passende oplossing. Hoe je het beste kunt retourneren kun je op onze website vinden en op je pakbon staat aangegeven hoe je de gegevens moet invullen. Lieve groetjes, Corine
Jammer dat bijna alles pre order is en je er op moet wachten. Vervelend als je dan gewacht hebt en het is niet goed je dan weer kosten betaald voor retour zending. Super goede service! Goed bereikbaar!
Jullie zijn heel lief en enthousiast en na de presentatie online zou je alles willen kopen. De kleding staat jullie heel goed! Ik ken jullie nog maar net en heb twee keer besteld, dus ik kan alleen hier feedback geven. De levering van de kleding laat lang op zich wachten, vind ik. Er zit zo’n 3 a 4 weken tussen bestelmoment en levering. De kleding die ik bij bestelling 1 heb gedaan vond ik iets tegenvallen en lang niet zo leuk als op de foto’s op FB (vest en topje) Hopelijk ben ik meer tevreden over de volgende producten. Deze heb ik nog niet ontvangen. Of ik hierna vaker bij jullie ga bestellen hangt eigenlijk af van hoe de kleding uit deze bestelling valt. Maar nogmaals, aan jullie als personen zal het niet liggen. Jullie stralen uit dat jullie veel plezier hebben met wat jullie doen.
Fijn winkelen bij Sweet! Maten staan overal uitvoerig beschreven. Mooie kwaliteit van de producten. De communicatie is netjes, ook bij vertraging van product een mailtje met informatie, prettig!
Mijn 2 blouses zijn er mooi ben er blij mee
Leuke betaalbare kleding, levering is snel. Voor een betaalbaar bedrag kun je er super modieus bij lopen. Preorders worden snel geleverd. Kortom de moeite waard om bij dit bedrijf je bestelling te plaatsen, succes gegarandeerd want ik ontvang veel complimenten.
Super leuke kleding voor een leuke prijs! Heel gevarieerd en comfortabel.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht