Super produkten, kwaliteitsvol

Top geregeld en je wordt netjes op de hoogte gehouden

Super goede ervaring bij het kopen van mijn kleding bij Sweet jewellery. Je wordt netjes geholpen met alles en ze houden je ook op de hoogte van je bestelde producten.

De artikelen worden super leuk ingepakt met een lollie erbij. Het zijn echte kadootjes om uit te pakken.

Enthousiast bedrijf

Leuk team !

Super leuke kleding, enthousiast team

Ik kijk altijd met veel plezier naar de filmpjes op insta. De kleding die jullie verkopen past goed bij mijn kleding stijl. Jullie zijn, allemaal, super enthousiast. De kleding wordt leuk verpakt en is een cadeautje om te ontvangen. Verbeterpunt: Als je wat online hebt besteld, zie je niet terug wanneer je pakje aankomt. Inmiddels weet ik dat en wacht ik rustig af. Maar je krijgt niet een bericht dat je pakje wordt verstuurd of een track en trace. Nog een ander punt ( dat is niet zozeer een verbeterpunt) De kleding is vaak in pre order. Dus het vergt soms echt wel wat geduld voordat je je kleding aan kan. Veel succes, ga zo door!

Blij met mijn bestelling!

Mooi product, snelle levering en ook nog eens bijzonder leuk verpakt. Ik ga vaker terugkomen.

Leuke kleding. 3 x per week nieuwe artikelen. Ik kijk er iedere keer weer naar uit. Alles wordt keurig verpakt. Wat ik ook erg fijn vind is de Maat advies. GA zo door!!

Super leuke kleding met mooie pasvorm

Ik ben heel blij met sweet. Via social media kan je heel goed zien hoe de kleding zit en valt. En vooral de leuke combinaties die gemaakt worden vind ik erg fijn. Echt een aanrader om sweet te volgen en bij haar te shoppen.

Goede kwaliteit en een feestje om het pakketje thuis uit te pakken.

Hele goede service. De kleding is van goede kwaliteit en je wordt altijd fijn geholpen. Het pakketje word altijd heel mooi ingepakt en is een feestje om thuis uit te pakken.

Fijne webshop

Fijne webshop, super leuke mensen. Mooie kleding en fijne uitleg qua maat. Super tevreden

Top kleding/winkel/medewerkers, lastig retour

Heb de winkel net ontdekt (via vriendin) en gelijk eerste maand 4 bestellingen gedaan, oeps! Jammer dat je er zo lang op moet wachten, maar jullie hebben daar een goede reden voor vind ik. Pas 1 bestelling ontvangen, die was echt top! Helaas moest er iets retour en dat vond ik wel lastig en gedoe.... Ik had niet gelijk door dat je ook 'jewellery' ervoor moest zetten, inkt van de printer leeg, enz. Ook mis ik wel de plakstrip op de zak, vind ik altijd zo handig als je iets terug moet sturen dat je niet zit te klooien met plakband. Ik heb ook een artikel teruggestuurd omdat daar een soort vlek in t kruis zat, hiervoor werd geen vergoeding voor de retourkosten aangeboden, vond ik wel jammer. Maar al met al ben ik fan!

Leuke draagbare kleding met goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik vind het heerlijk om op de bank naar mooie setjes te kijken. Willemijn en haar team laten op een fijne manier zien hoe je de kleding kan dragen. Ze shinen op insta en daar word ik blij van!

Toffe kleding , helemaal mij ding

Al meerdere kledingstukken gekocht en is allemaal super van pasvorm en zalig om te dragen

Super leuke webshop

Super leuke webshop met veel wisselde collecties. Echt een hele vriendelijke klantenservice, staan altijd voor je klaar en denken altijd met je mee! Heb best regelmatig dat de kleding mij te wijd is helaas, maar ik ben dan ook erg smal en dan is retourneren ook totaal geen probleem. Doen ze absoluut niet moeilijk over. Heb het elders helaas wel anders ervaren. Kortom. Aanrader !

Leuke kleding voor leuke prijs

2 x bestelling geplaatst en na even geduld, zoals ook duidelijk op de site werd benoemd prima volgens verwachtte moment geleverd. De truien die ik gekocht heb zitten heerlijk! Leuk dat het aanbod steeds wisselend is. Met liefde ingepakt en heerlijk die lollie erbij!

Kwaliteit en prijs niet in verhouding

Al vaak wat gekocht. De kleding ziet er in eerste instantie ook leuk uit. Door social media worden de artikelen leuk gebracht maar.... De kwaliteit staat niet in verhouding met de prijs. Een trui na 2x wassen helemaal uit vorm... 2 truien besteld in de sale 37 normaal rond de 50,- ook volgens mij...hele dunne truien. Ook wel eens broeken gekocht waar hier en daar een draadje los hangt, net niet helemaal goed afgewerkt. Voor de prijs die wordt gehanteerd mag je echt wel kwaliteit verwachten De klanten service is echt super en vriendelijke! En klachten kunnen dan ook worden gemeld, alleen moet je het artikel terug sturen op eigen kosten, word door hen beoordeeld of het gegrond is.... Ik vind het een gedoe. Ik hoop zo dat jullie de prijzen wat om laag gaan doen en betere kwaliteit gaan leveren. Tot die tijd voor mij geen bestelling meer

T enthousiasme straalt van dit bedrijf af!

Superleuk dat ik ook vanuit België kan bestellen. Een tip is om mss ook eens een brunette de kledij te laten showen. Ikzelf heb donker haar en dan staat alles toch weer anders. Verder, CHAPEAU!! Hou t enthousiasme vast!

Valt op in het land van online webshops!

Een superleuke webshop met een leuke uitstraling, je kunt duidelijk zien dat er een geoliede organisatie achter deze webshop zit, een team. Ik hoop dat er ook binnen kort een lijn komt van kleding die ik zowel naar mijn werk (ik ben secretaresse) als thuis kan dragen, dus iets zakelijker maar niet te tuttig.

Cadeautje om uit te pakken!

Ik had me verheugd op het pakket dat zou komen. En dat was terecht, een cadeau om uit te pakken! Zag er allemaal erg leuk uit.

Leuke kleding, goede service

Al een paar keer besteld kleding binnen gekregen rond aangegeven datum. Contact met klantenservice gaat snel en direct. Kortom fijne webshop mef heel veel leuke spullen

Prima ervaring

Ik heb nu 2x iets besteld en je moet even wachten (geen drama toch), want je bestelt in pre-order, maar beide keren is het netjes geleverd rond de datum dat het binnen zou komen. Mooi jeans en nog een leuk fleece jasje. Ziet er goed uit en blij mee. Binnenkort nog andere bestelling met een leren tas erbij. Alle vertrouwen in. Vragen worden netjes en snel beantwoord.

Matig

Het duurt ontzettend lang voordat de kleding binnen is, na lang wachten is het dan niet meer leverbaar ( was mijn kerstoutfit). Het wordt allemaal heel mooi en uniek op insta gebracht maar ondertussen hebben ze de zaken achter de schermen niet op orde.

Bestelling gedaan, daarna nog contact gehad, wat snel, goed en vriendelijk ging. Mijn bestelling ontvangen, met een lief kaartje erbij.

Zeer goede opvolging, zeer vriendelijk

Leuk kleedje besteld maar was verloren geraakt bij de koerier. Contact gehad met de medewerkers die dit meteen hebben opgenomen en opgevolgd. Nog geen 2 weken later had ik een nieuw pakje in de bus en een leuke korting erbij voor volgende bestelling. Leuke kleding, betaalbaar! zeker een aanrader!

Super snelle levering!

Mijn pakketje werd als een cadeautje super snel thuis afgeleverd. Leuk contact gehad met de klantenservice. Ik zou zeker nog een keer bestellen!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht