Heb het zwarte onderjurk besteld en dat had ik met 3 dagen in huis. Mooie kwaliteit en ziet er super uit. En draagt heel mooi onder mijn jurken.
Wauw, een 10! Dank je wel hiervoor π€© Ontzettend fijn dat het onderjurkje jou zo goed bevalt. Echt een waanzinnig goede basic voor onder al je jurken en wat goed dat je deze al zo snel hebt mogen ontvangen! Heel veel plezier van jouw onderjurkje en hopelijk kunnen wij jouw blijven verblijden met onze mooie items! π₯° Lieve groetjes π
Twee keer besteld en beide keren tevreden over de kleding die ik ontvangen heb. Tweede keer was de levering van de pre-order wel een stuk later (ruim een week) als vooraf werd aangegeven en was de communicatie daarover mij niet helemaal duidelijk. Vandaar 4 ipv 5 sterren :)
Hi Marije, Wat een mooie beoordeling hebben wij mogen ontvangen Super fijn dat je zo tevreden bent over je bestelde items en bedankt voor je feedback! π De Pre-Order datums zijn de datums wanneer wij de items verwachten te mogen ontvangen in ons magazijn. Dit kan door transport helaas altijd 1-2 dagen afwijken πΈ Heel af en toe kan het voorkomen dat er items later dan verwacht bij ons binnen zullen komen. Dit vinden wij ook erg jammer en daar zal je een mail over ontvangen vanuit de klantenservice. Helaas komt deze vaak in de SPAM/ongewenste mail terecht, waardoor deze nog wel eens gemist kan worden π₯° Mocht je vragen hebben over jouw order, kun je ons altijd bereiken! Wij zitten altijd voor je klaar!!! Lieve groetjes π
Doordat het pre orders zijn moet je wel soms weken wachten, maar ik was verrast door de bestelling, erg mooie shirts en jurkje voor niet al te veel geld. En natuurlijk voor het milieu een mooie manier om overtollige kleding te weerhouden en bestellingen eerst te verzamelen en dan in 1 pakket te versturen ipv meerdere pakketjes. Ik was bang dat het vooral kleding voor slanke mensen was met maat s en m maar xl zit mii perfect.
Hi Geerke, Wat een ontzettend mooie beoordeling! Dank je wel hiervoor π Ontzettend fijn om te horen dat ons concept zo goed bij jou past. Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werk te gaan, heel fijn dat dat zo gewaardeerd wordt! π π± En hoe fijn dat jouw maat perfect zit! Dat vinden wij erg belangrijk, want iedere vrouw zou bij ons moeten kunnen shoppen π Lieve groetjes π
Goede kwaliteit en service! Super leuke kleding!
Wauw, een 10! Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service π Dat vinden wij erg belangrijk, dus hier worden wij extra happy van! π₯° Wij hopen je blij te kunnen blijven maken met onze collecties! Mocht je nog vragen hebben, zitten wij altijd voor je klaar! π Lieve groetjes π
Bedankt voor je supermooie beoordeling! π
Ik vind het ten eerste echt top dat er met pre orders wordt gewerkt, waardoor het dus nooit tot weinig overproductie is. Dat is ten eerste een reden om bij sweet Jewellery te bestellen. Ze hebben daarnaast ook echt leuke items en drie keer in de week een volledige nieuwe collectie. Ik shop hier heel graag
Hi Amber, WAUW, een 10! Bedankt voor deze onwijs mooie beoordeling π En wat mooi om te lezen dat jij ook zo achter ons PRE-ORDER concept staat. Zo zetten we met elkaar weer een in de stapje richting een groenere wereld π Veel plezier met je Sweet items en veel shopplezier in de toekomst π Lieve groetjes π
Super kleding van goede kwaliteit. Ik kijk altijd weer uit naar wanneer het pakketje binnen komt.
Hi Geeske, WOW, een 10! Wat een waanzinnige beoordeling, dankjewel! π Van elk pakketje maken we een feestje en pakken we met liefde in π Dus fijn om te lezen dat je zo uitkijkt naar onze pakketjes. We hopen dan ook dat we je in de toekomst nog veel vaker mogen verblijden met onze leuke collecties. En heb je een vraag? Wij staan altijd voor je klaar! π₯° Lieve groetjes π
sweet jewellery is een fijn bedrijf met mooie kleding, totaal mijn stijl. Ik zal nog veel vaker gaan stoppen.
Hi Monique, Bedankt voor je super mooie beoordeling, daar worden we blij van! π₯°πβ¨ Wat leuk te horen dat wij qua stijl zo in jouw straatje passen. We hopen dan ook dat je alle Sweet items met veel plezier zal dragen en we je in de toekomst nog vaker blij kunnen maken met onze leuke spullen! π Lieve groet π₯°
Er word aandacht aan besteed
Hi Helen, Dankjewel voor je mooie beoordeling, daar worden we blij van π₯° We steken inderdaad veel liefde en aandacht in het samenstellen van collecties en het inpakken van alle pakketjes. We hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je Sweet items en zien je graag nog eens terug! ππ Lieve groetjes! π
Laatst kwam er een broek online aan 49,99 die elders 34,99 kostte... Door de drie collecties per week moet je ook elke keer weer als je iets wil bestellen opnieuw verzendkosten betalen. Want als je niet snel genoeg bent, pak je ernaast. Elke nieuwe collectie staat ook maar een paar dagen online, dus even wachten om bestellingen te kunnen combineren is geen optie, want dan is het weg. Als je kort na elkaar (binnen een paar dagen) 2x bestelt, kan je wel een terugbetaling vragen voor de verzendkosten maar dat is maar voor 1 zending terwijl door het samenvoegen van de bestellingen de beide verzendkosten hadden kunnen wegvallen. Echt jammer en hierdoor nog duurder en de kledij is al zo duur! Doordat ze werken met pre-orders moet je ook steeds een kleine maand wachten op je bestelling. Toch ook iets positief: steeds snel antwoord via de klantendienst. Ook steeds goed maatadvies Γ©n hele mooie kledij! Wel steeds tevreden van.
Hoi Veerle, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je helemaal blij bent met het maatadvies en onze kleding!β€οΈ De meiden proberen altijd iedereen zo snel mogelijk en met veel liefde te kunnen helpenπ Wij kunnen helaas niets doen aan de prijsπ Onze items worden geproduceerd in de EU en wij hanteren onze prijzen op basis van de productiekosten en kwaliteit. Het kan wel voorkomen dat andere winkels onze collectie kopiΓ«ren of aanpassenπ₯° Wij hebben namelijk geen rechten over deze items! Dus het kan voorkomen dat andere winkels onze mooie collectie overneemtπ₯° Maar wij werken bewust met PRE-ORDERSπ Wij zijn juist heel trots op dit concept! Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept! De meeste items hebben bij ons een PRE-ORDER data. We hanteren dus bewust een andere strategie dan grote-massa webshops. We hebben 3 x per week een nieuwe (beperkte) collectie. De meeste items hebben een PRE-ORDER data, omdat we om het milieu geven π en enorme voorraden willen voorkomenπ± Als je een item bestelt met een PRE-ORDER data, betekent dit dat het item rond die datum bij ons binnenkomt. Onze meiden pakken het item dan met veel liefde π voor je in en sturen het zo snel mogelijk naar je op!π¦ En omdat we zoveel leuks hebben bieden we het samenvoegen als een service aan. Mocht je graag meer willen weten? Dan kan je alles nog eens nalezen op onze over ons pagina op onze websiteπ Lieve groetjesβοΈ
Heb de laatste weken een aantal bestellingen gedaan en ben telkens zeer verrast van de kledij. Goede kwaliteit. De pre order is wat wennen maar uiteindelijk heeft het ook wel iets, je kan aftellen naar je pakketje.
Hi Iris, WAUW, wat een mooi cijfer, heel erg bedankt! π Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo blij bent met de kleding en de kwaliteit. We doen ook zeker ons best om elke collectie weer te verrassen met te gekke items. ππ We begrijpen dat ons PRE-ORDER concept best even wennen is, maar zo gaan we met elkaar overproductie tegen en zetten we een stapje naar een groenere wereld π Nog veel shopplezier bij Sweet Jewellery en mocht je een vraag hebben staan we altijd voor je klaar. π Lieve groetjesβοΈ
Had haakjes in mijn truitjes en pluizen. Kreeg geld terug en mocht truitjes houden.
Hi Nicole, Dankjewel voor je mooie beoordeling! π₯° Wat ontzettend rot dat jouw bestelling niet helemaal was zoals het hoorde. Fijn te lezen dat je met onze klantenservice tot een goede oplossing bent gekomen. π We hopen dan ook dat je nog eens gezellig komt shoppen bij Sweet Jewellery en we je dan mogen verblijden met onze leuke items. ππ En heb je een vraag? Wij staan altijd voor je klaar! Lieve groetjes π
Super tevreden
Hi Simone, Dankjewel voor je mooie beoordeling, daar worden we blij van! ππ Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We hopen je dan ook in de toekomst nog vaker te kunnen verblijden met onze mooie collecties en goede services! En heb je een vraag? Wij staan altijd voor je klaar! π₯° Lieve groetjes π
Mooie kleding, snel in huis en leuk verpakt! Blij met de mooie jurk voor de zomer
Hi Annette, WOW, een 10! Bedankt voor deze super mooie beoordeling. π Met elkaar steken we veel liefde en aandacht in het samenstellen van collecties en inpakken van de pakketjes. We vinden het dan ook super dat wij jou hiermee hebben kunnen verblijden. Nog veel shoppplezier en mocht je een vraag hebben dan staan wij altijd voor je klaar. π En natuurlijk: veel plezier met het dragen van jouw nieuwe jurk met dit heerlijke weertje! βοΈ Lieve groetjes π₯°
Heerlijk luchtige jurk, kan leuk met- of zonder riem gedragen worden. Er was eerst een probleem met deze jurk maar dit is super goed opgelost door Sweet Jewellery!
Hoi Renee, Aah, superleuk dat je de jurk mooi vindt!π₯° Maar, oh nee, wat balen dat de stof op de naad los is gekomenπ Dat is echt niet de bedoelingπ Zou je alsjeblieft een mailtje willen sturen naar de aftersales met wat foto's erbij? De meiden gaan ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost, want jij moet natuurlijk volop kunnen genieten van die prachtige jurk!π Lieve groetjesπ
Originele beoordeling
Ik heb een pre-order jurk besteld en ontvangen. Jurk ziet er leuk uit. Helaas na 1 keer dragen gaat de stof op de naad al los. Kwaliteit van de jurk is echt heel slecht.
Leuk team, je wordt goed op de hoogte gehouden. Zou het toch fijn vinden als er in 1 x de wekelijkse/ maandelijkse collectie wordt aangeboden, nu heb ik vaak allemaal losse orders (+ verzendkosten). De verzendkosten worden dan wel verrekend met je volgende order maar zo blijf je bezig.
Hi Anouk, Bedankt voor je beoordeling en eerlijke mening! π₯° We zullen je opmerking in elk geval intern bespreken en mochten we dit in de toekomst aanpassen houden we je er zeker van op de hoogte via onze social media kanalen. π±π We wensen je veel plezier met je Sweet items en zien je graag nog eens terug! Lieve groetjes π
Mijn bestelling kwam netjes op de beloofde tijd ( was pre order ) Heb het vest Roos en nog een ander vest besteld, beide zijn super mooi en precies zoals op de foto.
Hi Anke, WOW, wat een mooi cijfer. Bedankt! ππ₯° We wensen je natuurlijk hééél veel plezier met je nieuwe vesten en hopen je in de toekomst nog vaker te kunnen verblijden met onze leuke collecties, goede service en inspiratie! πβ¨ En heb je een vraag? Wij staan altijd voor je klaar!π Lieve groetjes π₯°
Veel leuke kleding, steeds wisselende collectie van heerlijke basics. Via sociale media zie je diverse combinaties van kleding ter inspiratie. Passende accessoires maken het helemaal af.
Hi Christel, Wauw, bedankt voor je super mooie beoordeling! π Wat leuk te lezen dat we je zo kunnen verrassen met onze leuke kleding, maar ook met onze inspiratie op social media! ππ Veel plezier met je Sweet items en nog veel shopplezier voor de toekomst. En heb je eens een vraag? Wij staan altijd voor je klaar! π₯° Lieve groetjes π
Ik had het zwarte jurkje met riem besteld. Helaas voldeed deze niet aan de verwachtingen. Het leek op 1 recht doek met gaten voor hoofd en armen. Als ik hem aan had staken de zakken uit waardoor het op een clownsbroek leek. Het jurkje was geen succes hoewel hij Willemijn geweldig leek te staan. Ook had ik een gekleurd topje gekocht. De kleuren kwamen niet overeen met de foto's en het boothalsje was echt te groot. Helaas. Jammer is ook dat je moet betalen om kleding die niet aan je verwachtingen voldoet terug te sturen. Ik koop niet meer bij Sweet Jewellery tenzij het eea zal veranderen.
Hi Monique, Dankjewel voor je beoordeling. π Wat jammer te horen dat de jurk anders is dan je had gehoopt. Op social media en de website hebben wij geprobeerd een zo goed mogelijk beeld te geven van de jurk. Zowel met als zonder riempje. Maar het kan natuurlijk dat dit model anders staat dan gehoopt. Regelmatig komen er bij ons ook leuke jurkjes online die wat meer getailleerd zijn, is dit misschien iets voor je? Die zijn wat minder recht toe, recht aan. π₯° Het klopt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. We bieden meerdere vervoerders aan die ook allemaal hun eigen tarief hanteren. Hierin kun je kijken welke optie voor jou het beste en meest betaalbaar is. π¦π Mocht je nog vragen hebben staat onze klantenservice altijd voor je klaar en we hopen je nog eens terug te zien! Lieve groetjes! π
Kleding is van goede kwaliteit, als het leveren iets uitloopt (wat maar eenmalig gebeurd is) dan onvang je netjes een mail. De pakketjes zijn altijd met zorg leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Het enige minpunt vind ik dat de kleding en andere dingen best duur geworden zijn. Verder alles top!
Hi Sandra, Bedankt voor je super mooie beoordeling en complimenten, daar worden we blij van! ππ Wat fijn te lezen dat we je kunnen verrassen met onze leuke collecties en met liefde ingepakte pakketjes. π Onze collecties worden geproduceerd binnen Europa en wij hanteren onze prijzen op basis van de productiekosten en kwaliteit. We doen er altijd ons uiterste best voor om een zo goed mogelijk prijs in verhouding met kwaliteit te kunnen geven. β¨ We hopen je natuurlijk nog veel vaker te kunnen verblijden met onze mooie items. En heb je nog een vraag? We staan altijd voor je klaar! π₯° Lieve groetjes π
Mooi shirt Zit heerlijk
Hi Wendy, WAUW! Bedankt voor je ontzettend mooie cijfer. π We wensen je nog héél veel plezier met je t-shirt en hopen je in de toekomst nog vaker te kunnen verblijden met onze leuke collecties en fijne service. π₯°π En heb je eens een vraag? We staan altijd voor je klaar! π Lieve groetjes π
Klantenservice is echt top! Je krijgt heel snel feedback op je vraag en geven je verschillende opties die in je voordeel spelen. Knap! Enkel vind ik het jammer dat je niet gratis kan retourneren en je verzendingskosten pas wegvallen wanneer je aankoop 75 euro is. Dat houdt me soms toch wel tegen om te kopen.
Hi Evelien, Bedankt voor je ontzettend mooie beoordeling, daar worden we blij van! π₯° Wat fijn om te horen wat we je zo kunnen verblijden met onze collecties en services. We zullen je compliment delen met de meiden van de klantenservice! π Vervelend om te lezen dat de verzend- en retourkosten je er soms van weerhouden bij ons te shoppen. Helaas is het voor ons niet mogelijk dit aan te bieden. Wel bieden we meerdere aanbieders aan om je pakketje te retourneren. Deze vervoerders bepalen hun eigen tarieven. Zo kun je zelf bepalen welke vervoerder het prettigst voor jou werkt en of je jouw retour thuis wilt laten ophalen of wilt afgeven bij een servicepunt. π We hopen je in de toekomst zeker nog vaker te kunnen verblijden met onze leuke collecties! Lieve groetjes π
Helaas duurde het 3 weken en nog geen vest ontvangen Gebeld met klantenservice en hopelijk komt het vest er snel
Hi Anneke, Oei, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de levertijd van je bestelling en sorry dat je de verkeerde maat van het vest van ons hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn collega heeft daarom zo snel mogelijk de juiste maat van het vest naar je opgestuurd en we hopen dat je veel plezier zal beleven van het vest! π₯° Bij Sweet Jewellery werken we met een specifiek en bewust PRE-ORDER concept π Dit is de reden dat het bezorgen van een pakketje wat langer op zich laat wachten. Vandaar dat ik je graag wat meer vertel over hoe ons concept werkt. De meeste items hebben bij ons een PRE-ORDER data. We hanteren bewust een andere strategie dan grote-massa webshops. We hebben 3 x per week een nieuwe kleine collectie. De meeste items hebben een PRE-ORDER datum en worden pas ingekocht nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. Hiermee voorkomen we enorme voorraden en is dit een betere keuze voor het milieu π± De PRE-ORDER datum die bij het product vermeld staat is de datum dat het ongeveer bij ons binnenkomt. Onze meiden pakken het item dan met veel liefde π voor je in en sturen het zo snel mogelijk naar je op! π¦ Meestal is dat binnen 1-2 werkdagen na de PRE-ORDER data! Zodra het pakketje ons pand verlaat, krijg je van ons een track & trace-code via e-mail, zodat je het pakketje tot aan de bezorging kunt volgen π We hopen je hiermee een beter beeld van ons concept te hebben gegeven. En heb je nog een vraag? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! π₯° Lieve groetjes π
Helemaal top! Leuke collecties. Voor ieder wat wils. Goede service en snelle reactie als je een mail stuurt.
Hi Anneke, Een 10, WAUW! Bedankt voor deze mooie beoordeling. ππ Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze collecties en goede service. Want jou als klant blij maken, dat is waar we het voor doen! π₯° Nog veel plezier met je Sweet items en mocht je een vraag hebben staan we altijd voor je klaar. β¨ Lieve groetjes π
Leuke en mooie kleding. Snelle service. Ook bij een retour heel snel alles geregeld. Erg fijn en persoonlijk bedrijf.
Hi Sarah, Een 10, WAUW! Bedankt voor deze waanzinnig mooie beoordeling. ππ Wat leuk en fijn dat je zo tevreden bent over onze collecties, snelle service en persoonlijke touch. Klanten blij maken, dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen! π Veel plezier met je Sweet items en graag tot een volgende keer! π₯° Lieve groetjes π
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht