Goed, maar levertijd is te lang

De laatste tijd veel mooie truien en vesten gekocht. En daar ben ik heel blij mee! Maar ze zijn allemaal later bezorgd dan in de pre-order datum stond zonder dat daar een berichtje over werd gestuurd. Bij 1 bestelling heb ik daar een berichtje over gehad. En het duurt wel erg lang voordat je de bestelling eindelijk in huis hebt, bij de volgende zal ik daarom goed nadenken of ik wel wil bestellen.

super vriendelijk

Leuke, betaalbare kleding. Behulpzame klantenservice Alle maten in centimeters van kledingstukken worden aangegeven. Pr-orders bestellingen kunnen wel lang duren voor je ze binnen hebt. Langer dan de datum die op de site staat

Prettige webshop

Prettige webshop

Leuke kleding voor ieder wat wils met een top service!

Had laatst een Hoodie besteld! Helaas na 1x wassen (op 30 graden) zat er daarna een heel raar model in en was de hoodie zeker 2 maten gekrompen helaas ! Berichtje gestuurd of er nog wat mogelijk was en ik mocht gewoon voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitzoeken! Zocht iets goedkoper uit, en het andere restant werd terug gestort op me rekening! Terwijl ik er eigenlijk al vanuit ging dat dat allemaal niet mogelijk was vanwege het al uitwassen van de trui! Dus Top Service van Sweet Jewellery!

enthousiaste mensen

Alleen maar positief, je wordt goed geïnformeerd als iets wat langer duurt dan aangegeven. Kleding ziet er mooi uit.

De jas die ik besteld heb ik zooo leuk, perfecte maat en materiaal.

Fijne producten en snelle levering

Veel nieuwe items, dat houdt jullie interessant! Snelle levering! Hele duidelijke pasvorm en maten, heel fijn om die info vooraf te hebben. Jullie doen het fantastisch

Leuke kleding maar alleen nog maar pre orders. Heb een vest besteld op 29 oktober maar heb het nog steeds niet binnen. Levering vertraagd waardoor je soms wel een maand op je bestelling moet wachten. Klantenservice zegt dat ze iedereen gemaild hebben. Mij helaas niet. Vorige order was een trui. Ik kreeg de verkeerde kleur toegestuurd. Ook al eens kleding gekregen met productiefouten. Ik ben nu denk ik wel een keer klaar hier. Zal me niet zo snel weer laten verleiden om te bestellen.

Super service

Een pre order geplaatst bij Sweet Jewellery. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Omdat ik wat onzeker was over de bestelde maat van de broek heb ik per mail hierover een paar vragen gesteld. Deze werden snel en vriendelijk beantwoordt. Helaas bleek 1 bestelde item niet aan mijn verwachting te voldoen maar verder heel erg blij met mijn broek. Minpunt vind ik wel dat ik dat ik bij retourneren verzendkosten moet betalen. En die zijn ook best aan de hoge kant. Na telefonisch contact te hebben gehad werd mij geadviseerd het als een brievenbuspakket te verzenden en dat scheelde wel. Kortom een tevreden klant!

Leuke webwinkel met goede klantenservice

Leuk concept heeft deze webwinkel. De klantenservice staat snel voor je klaar met antwoorden. Ook het retourneren en geld retour ontvangen gaat vlot. (gelukkig pas 1x gehad).

Topservice

Topservice, leuk bedrijf vanwege de telkens wisselende collectie. Gelukkig ook wat pre ordering mogelijk tegenwoordig waardoor je wat minder mis grijpt als je niet om 19u aan de computer zit. Weer blij met mijn nieuwe sets!

Superrr webshop

Leuke kleding voor n betaalbare prijs

Goeie service, overzichtelijk assortiment

Ik heb onlangs een leren rugzak gekocht. Het was een pre-order. Toen ik de rugzak zag wilde ik hem meteen hebben! Ik kreeg na de bestelling netjes een mailtje en 2 weken later ook een melding dat de pre-order vertraagd was. Allemaal netjes opgevolgd. De artikelen worden heel leuk gepresenteerd op Instagram en ik word ook gewoon vrolijk van de leuke filmpjes van het hele team!

Prima geleverd en leuke persoonlijke verpakking

De sweater is erg leuk en draagtheerlijk.

Geweldige webshop, heerlijk om online te winkelen

Ik ben sinds anderhalfjaar fan van Sweet Jewellery! Zo leuk dat er continu een nieuwe collectie is. Je moet er wel snel bij zijn, want de collectie is ook snel offline. Ik vind de collectie van Sweet Jewellery uniek. Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen met dezelfde outfit. Ik blijf een trouwe klant van deze leuke webshop. Wel wil ik 2 tips geven namelijk; de optie tot betalen met creditcard of achteraf betalen (zeker voor vaste klanten). Tevens iets leuks bedenken voor trouwe klanten die regelmatig bestellen, een leuk spaarsysteem o.i.d.

Goede service!

Niet tevreden over 1 kledingstuk. Super goed opgelost!

Suoer leuke kleding

Mooie Kleding, leuk om uit te pakken :)

Een warme deken!

Leuke, gezellige website/instagram/Facebook pagina’s vol mooie kleding. De service is super, je krijgt supersnel antwoord op je vraag. Ga zo door meiden!!!

Goede ervaring, snelle service, goed product.

Goede ervaring, mooie kleding. Koop er allerminst vaak, omdat er steeds maar een kleine collectie vrij komt en je steeds opnieuw verzendkosten en retourkaarten moet betalen mocht er een product niet goed zijn. Dit houdt mij echt tegen om vaker wat te bestellen. Jammer want vindt de kleding erg mooi!

Super bedrijf

Ik bestel al een tijdje bij Sweet en ben elke keer weer super tevreden. Jammer dat ik langer moet wachten tot ik mijn bestelling krijg maar vind het een goed concept.

Lekker persoonlijk!

Ik vind het heerlijk hoe de kleding wordt verpakt, met een kaartje en lolly erbij: lekker persoonlijk! De jurk is ook echt prachtig! Enige dat ik dan als minpuntje moet noemen is dat die net binnen is en nu al verlaagd in prijs. Dat is wel even balen, heb hem nog geen eens kunnen sragen:( maar verder super!

Leuke kleding!

Ben blij met de kleding die ik heb besteld!!!

Leuke webshop met leuke kleding

Leuke webshop met hele leuke kleding. Drie keer per week nieuwe collectie. items zijn pre order dus altijd om iets naar uit te kijken Laatste tijd wel vaker een mail dat items toch niet leverbaar zijn. Dat is wel heel jammer want je verheugd je er op.

Super leuke webshop

Wat een geweldige webshop is dit. Omdat het een pop-up webshop is, is de voorraad beperkt en moet je er snel bij zijn. Anders is het uitverkocht. Heb hier al vaak wat gekocht en ga dat zeker nog vaker doen.

Prachtige kleding

Mooie kleding, goed advies in maat

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht