Is een product later wordt je netjes geïnformeerd

Geweldige shop!

Top webshop! Mooie items elke keer wat nieuws, goede levering en elke keer een feestje om uit te pakken!!

Ondanks wat problemen, zeer tevreden

Wel wat problemen geweest. Kledingstuk dat ik besteld had niet meer leverbaar en een ander stuk dat wat langer op zich liet wachten. Helemaal geen probleem, want goede communicatie en het aanbieden van alternatieven maakt dit helemaal goed. Heel blij met mijn nieuwe kledingstukken, ik bestel zeker nog eens opnieuw.

Kan beter

Torn mijn eerste pakketje werd geleverd, was de verkeerde bestelling naar mij gestuurd. In goed overleg een retoutlabel gekregen waar ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Na eenmaal de goede maat te hebben ontvangen en eigenlijk niet erg tevreden omdat de broek doorschijnt, besloten om de broek te houden omdat ik het zonde vind om 2 maal verzendkosten te moeten betalen. Ze handelen alles wel netjes af.

Goede kwaliteit en persoonlijk gevoel

De artikelen die ik besteld heb zijn allemaal van goede kwaliteit en een goede pasvorm bij de kleding. Het is jammer dat je sommige dingen maar een korte periode kan bestellen, omdat het soms financieel fijner zou zijn om dingen wat later te bestellen, maar tegelijkertijd is het concept van sweet Jewellery uniek. Door de filmpjes en foto’s op Instagram krijg je altijd een persoonlijk gevoel. Maar ook als je iets besteld hebt. Ik ben fan!

Betaald artikel was er toch niet!

Kreeg een mail dat het artikel er niet was, ondanks dat ik het betaald had. Bijzonder… Wel keurig mijn geld inclusief verzendkosten terug gekregen. De bestelde artikelen zijn ook mooi.

Toffe kleding, pre-order levering niet

Ik ben al een poosje ontzettend fan. Heb veel kleding gehaald. Collega's gek gemaakt, zijn ook gaan bestellen. Tot 3 pre-order bestellingen geleden... ineens ging het leveren moeizaam. Beloften werden niet nagekomen en geleverd alleen als ik zeurde bij de klantenservice. Ik wacht nog steeds op een order, die zogezegd 2d geleden al naar me gestuurd zou zijn. Let wel, ik heb het over pre-order. De direct leverbare produkten komen wel echt snel. Pre-order komt na plm 2 weken met 1 of 2 dagen verschil. Althans zo staat er te lezen op de site. Bij mij is dat dus de laatste 3 pre-order bestellingen niet het geval en daar wordt ook nauwelijks tot niet over gecommuniceerd. Houd hier rekening mee als je besteld. Bezint eer ge begint! Ik ben er even klaar mee.

Superleuke, betaalbare collectie

Ik heb al veel besteld bij Sweet Jewellery. Het hoeft nooit terug dankzij de goede en uitgebreide beschrijvingen die zij geven. Ze beantwoorden vragen heel snel. Wat ik wel echt een nadeel vind is dat het merendeel van mijn bestellingen nog veel later komt dan gepland. Je moet al best lang wachten omdat ze met pre-orders werken (maar dat weet je, dus calculeer je in), maar 3 van de 4 bestellingen hebben bij mij al flinke vertraging opgelopen. Dat is wat mij betreft het enige verbeterpunt.

Super meiden, super levering. Altijd een feestje om het uit te pakken.

Leuke kleding voor een prima prijs

Voor de eerste keer een mooie jas en topje bij jullie besteld. Ben er zo blij mee ! Leuke kleding voor aantrekkelijke prijs en een prettige communicatie. Teveel leuke dingen, dus zal zeker nog vaker bij jullie bestellen.

Levering zoals aangegeven. Artikelen prima verpakt.

Super goede service, fijne communicatie

Een leuk jasje en een top besteld bij Sweet Jewellery. De kleding werd verstuurd op de verwachte datum. Helaas bleek het jasje wat af te geven waardoor de top nogal was verkleurd. Ook dit werd netjes en snel opgelost.

Waardeloos!

Ruim 2 weken geleden de Juliette trui besteld in 2 verschillende maten (pre-order 29-10-2021). Duurder dan bij een andere webshop (daar te koop voor € 19,95), maar de dame van de klantenservice verzekerde mij dat de kwaliteit van deze truien veel beter is omdat ze speciaal voor SJ in Italië worden gemaakt... Vandaag (02-11-2021) kreeg ik het bericht dat de truien vanwege de kwaliteit zijn afgekeurd. Nu werd een aangeboden om iets anders uit te zoeken (weer 2 weken wachten op een pre-order..) of een persoonlijke kortingscode om later iets uit te zoeken. Nee! Ik wil gewoon mijn geld terug wat ik al bijna 3 weken geleden heb overgemaakt. Dat heb ik aangegeven bij de klantenservice en het bedrag wordt teruggestort. Mijn advies, koop alleen als je iets leuk ziet en wat meteen op voorraad is want 2 weken of langer op iets moeten wachten is niet van deze tijd! Ondanks het excuus/opmerking dat alles speciaal voor SJ wordt gemaakt. Of je hebt voorraad waaruit je kan leveren of anders verkoop je nee niet meer voorradig!

Super leuk om je bestelling zo zorgvuldig ingepakt te ontvangen!

Duidelijke omschrijving van de artikelen, snel bestelling geplaatst, nette levering echt een cadeautje voor jezelf om uit te pakken!

Hele mooie kleding. Wordt duidelijk gezegd tot welke maat te dragen. Super vriendelijk zijn ze daar. Krijg altijd antwoord terug. Laat veel foto’s en filmpjes zien van de nieuwe kleding. Ook al koop je niks het is gewoon al super leuk om ze te volgen!

€5 betaald om een jurkje dat niet paste terug te sturen, jammer!

In mijn bestelling zat een super leuk jurkje in de kleinste maat XS. Ik draag normaal maat XS of S dus had verwacht dat dit prima zou zijn. Helaas bleek het jurkje veel en veel te groot. Echt geen optie om te houden. Om dan dik €5 aan retourkosten te moeten betalen vind ik toch een beetje zuur. Ik snap dat het voor een kleinere ondernemer wellicht niet te doen is om gratis retour aan te bieden, maar er zijn toch echt genoeg webshops die dat wel doen. Voor mij persoonlijk voelt dit als geld weggooien en dat maakt dat ik niet nogmaals bij jullie zal bestellen en voortaan echt eerst goed zal kijken of kleding gratis retour kan als het niet past.

Kon makkelijk bestellen en het werd snel geleverd.

Willemijn is zó leuk dat je blijft kopen

Gave collecties. Fantastisch dat er meerdere modellen showen én dat er setjes worden gemaakt zodat je kunt zien wat bij elkaar past. Prima prijs-kwaliteit verhouding. De filmpjes op social zijn té leuk waardoor ik met mezelf afspraken moet maken hoeveel ik mag kopen. Ik hoop dat jullie binnenkort de optie 'anoniem versturen' invoeren, zodat mijn man niet doorheeft hoeveel ik bestel haha.

Echt zulke leuke kleding...soms teveel. Wel jammer dat het soms met orders niet altijd goed gaat, maar ze proberen t wel beetje te compenseren. Vind ook de verzendkosten best hoog. Vooral als je t retour stuurt. Dubbele kosten. Maar ben wel stiekem verslaafd geraakt aan Sweet. dus voor mijn portemonnee niet altijd even goed....haha

Viel helaas een beetje tegen

Ik had een mail gestuurd naar de klantenservice, nooit reactie op gehad. Het zijn leuke modellen/kleding. Kwaliteit viel me wel tegen. De trui was eigenlijk niet mooi afgewerkt (bij de mouwen) en van de broek werd gezegd dat hij niet doorschijnt (nou dat doet hij wel, zit lekker maar ik ga hem echt niet naar mijn werk aan doen). Omdat je moet betalen voor retourzending, vind ik het retourneren eigenlijk geen optie. Pakketje wordt wel leuk verpakt verstuurd. Ik weet niet of ik snel weer iets zou bestellen.

Super leuke kleding, kwaliteit helaas niet altijd even goed

Ik heb al veel kleding bij Sweet Jewellery besteld in de afgelopen jaren. Toch merk ik dat de meeste kleding na verloop van korte tijd of na één keer dragen zijn vorm verliest. De stretch van spijkerbroeken is na een paar maanden op plekken uitgelubberd. Zo ook mouwen van vesten. Truien die na één keer dragen enorm pillen. En met een hele fijne zachte zwarte broek werden na een maand de knieën al kaal waardoor je door de stof heen kon kijken. Je kunt geen review plaatsen per kledingstuk omdat hun concept zo is dat ze om de paar dagen weer andere kleding hebben. De klantenservice daarentegen is echt super. Als je een klacht indient zijn ze snel bereikbaar, uiterst vriendelijk en komen met een oplossing. Ook de manier van pakketjes inpakken is gewoon een cadeautje om te mogen ontvangen. Vooral daarom, en omdat ik ook wel goede kleding heb gehad, raad ik ze wel aan. Maar koop er geen broeken meer.

Mooie kleding maar klanten op hoogte houden zou beter kunnen.

Ik heb al meerdere keren pre orders besteld en al meerdere keren meegemaakt dat ik na een aantal weken nog steeds niets had gehoord. De pre order datum met verwachte leverdatum was dus al meerdere weken voorbij. En meerdere keren heb ik toen zelf contact opgenomen en bleek dat een artikel niet meer leverbaar was van het pakketje. Maar ik had nog steeds geen berichtje gehad. Dat zou beter kunnen. Verder heel vriendelijk en super leuke kleding !!!

Voor herhaling vatbaar

Heel blij met alle kleding. Ervaar wel dat het vaak ruimer valt dan ik denk/verwacht.

Sample sale rampzalig

Vanochtend naar de sample sale geweest. Echt ongekend dat ze dat nog durven te verkopen. En entree ervoor durven te vragen, nooit meer!

Lang wachten op bestelling. Matige communicatie

2 items besteld 1 pre order. Pre order datum stond 2 weken later Echter week na deze datum nog geen bestelling gehad. Contact opgenomen. Bleek dat andere item (geen pre order) die week geleverd werd. Zou meteen opgestuurd worden. Week later weer contact opgenomen. Zou ingepakt worden en die dag verzonden. Paar dagen later nog niks. Weer gebeld. Was nog niet ingepakt vanwege drukte. Dit was mijn tweede bestelling. Eerste bestelling ook zo'n soort gelijke situatie. Mail met order update zou helpen. Dan weet je waarom het langer duurt.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht