Superleuke webshop

Meerdere keren in de week komen er nieuwe kledingcollecties online voor ieder wat wils. Het team van sweetjewellery is enthousiast en maakt leuke content op social media. Daarbij kan je makkelijk bij ze te terecht voor vragen. Ik heb al meerdere keren met veel plezier bij sweetjewellery geshopt.

Prijs kwaliteit niet in verhouding

Ik vind de collecties top, maar de kleding is best prijzig en de gebreide truien verliezen na 1 wasbeurt op het 30graden wol/ handwas programma al hun mooie zachtheid.

Alleen mijn verbeter punt is wel .. sla je iets wil router sturen dit niet klant vriendelijk gaat..erg lastig met codes en zelf uitprinten.. via Google. Ik hoop dat dit verbetert word. Klantenservice wel erg aardig! En helpen goed. Bedankt Germaine

Uitstekend, bestel vaker en het past mooi, kwaliteit is goed! Helemaal top

Uitstekend, bestel vaker en het past mooi, kwaliteit is goed! Helemaal top

Heerlijk om te volgen en vaak mijn smaak.

Wat ik graag wil delen met jullie is dat als je later dan 21.00 bij de nieuwe collectie kijkt er bijna altijd pre order bij staat wat ik ontzettend jammer vind. Ik ben dan geneigd het toch niet te bestellen. Ik kan niet om 19.00 klaar zitten helaas i.v.m. de thuissituatie.

Snelle verzending! En mooie producten!

Leuke en mooie producten en snelle levering!

Goed geleverd en netjes ingepakt met een lief persoonlijk kaartje. Aan de telefoon ook netjes en vriendelijk

Goed!

Ik vind het alleen jammer dat jullie steeds maar een paar producten online zetten. Als je snel achter elkaar iets ziet dan moet je twee keer verzendkosten betalen. Ik heb liever een website met meer artikelen.

Mijn favoriete winkel

Willemijn en haar team zijn zo vrolijk en enthousiast dan wordt je vanzelf blij. Eigenlijk koop ik nergens anders meer. De broeken zijn favoriet, maar ook de andere kledingstukken vallen goed in de smaak. Het enige nadeel is dat sommige stukken van een statische stof zijn gemaakt wat het minder fijn maakt om te dragen terwijl het niet echt goedkoop was. Misschien dat daar goed op gelet kan worden bij de inkoop.

Eigenlijk altijd goed

Wij bestellen al een aantal jaren. De maten zijn ook altijd goed.

Mijn sjaal vertoonde productiefout(stof). Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke dame. Binnen de week kreeg ik een nieuwe! Ook altijd leuke verpakking met persoonlijke touch. Heerlijk om zo'n pakketje te ontvangen!

Heel erg slecht

Tijdens het leverproces veel onduidelijkheid, loze belofte en zelfs leugens dat iets al verstuurd is wat het uiteindelijk niet bleek te zijn. Zou het iedereen afraden hier te kopen.

Gewoon super

Leuke en mooie kleding

Gezellige webwinkel! Retourneren helaas niet kosteloos.

Ik heb goede ervaringen met Sweet. Meestal wel lange levertijden, omdat je over het algemeen koopt met pre-order. Ik heb al meerdere producten besteld en ben over het algemeen wel tevreden. Wat ik heel jammer vind en niet van deze tijd is dat je moet betalen voor je retourzendingen. Betaal liever voor elk product een euro meer, zodat je kostenloos kunt retourneren. Ik merk dat ik minder snel producten bij Sweet aanschaf, omdat ik weet dat het echt goed moet zijn en anders voor retourneren moet betalen. Ik weet zeker dat ik anders al veel meer bij ze had besteld.

Fijne winkel met leuke kleding

Het is een winkel met leuke kleding en een leuk concept. Regelmatig wat besteld en zeer tevreden over de bezorging en kleding. Bij elke bestelling zit een leuk kaartje en een lolly en de kleding is mooi.

Zo’n leuke webwinkel! Je moet sweetjewellery ook zeker volgen op social media. Ze hebben zulke leuke tips en vol enthousiasme! Je berichtjes worden super snel geantwoord en top service!

Hele fijne webshop met betaalbare kleding

Top winkel Alleen 1 tip: Als je pre order kunt maken is het wel fijn dat je niet alleen maar de keuze hebt uit 1 maat ( XS) en dat er ook rekening wordt gehouden met mensen die werken op tijdstip dat iets online komt! Had zo graag zwart jeans jasje met bont willen kopen……. Maar helaas alweer ernaast gegrepen

Steeds toffe betaalbare collecties en een fantastische klantendienst! Mijn kleerkast puilt al helemaal uit met Sweet Jewellery kledij!

Heel erg goed!

De levertijd is prima, maar het pakketje wat je uiteindelijk thuis krijgt is echt een cadeautje voor jezelf. Leuk papiertje erom, persoonlijke handtekening en...... een lekkere lolly! Mijn dochter weet al precies wanneer ik bij jullie geshopt heb, want dan krijgt zij de lolly. Als een artikel, door omstandigheden, later geleverd gaat worden, krijg je daar netjes bericht van.

Super leuke kleding voor een goede prijs

Super leuke kleding voor een goede prijs. Het wordt met heel veel enthousiasme aangeboden. Echt verslavend

Mooie wisselende collectie

Altijd een afwisselende betaalbare collectie. En altijd leuk gepresenteerd via filmpjes op insta en fb. Enige nadeel vind ik wel eens de vele pre order bestellingen. Het is nu al regelmatig gebeurd dat op de pre order datum wordt uitgesteld. Dat is wel weer jammer. Maar goed, daarentegen grijp je nooit mis!

Hele leuke webshop!

Al een paar keer iets besteld, de meeste producten erg tevreden mee. De kwaliteit wisselt soms wel. Zo heb ik 2 truien gekocht die al snel er minder mooi uitzien (zonder ze te hebben gewassen) en de delen bij de polsen lubberen al meteen terwijl dat op Instagram niet zichtbaar is. Ik zou dan ook als tip willen geven: draag de producten wat langer om te zien hoe de kwaliteit is na gebruik.. Jullie hebben super leuke dingen en zoveel aandacht als er wordt besteed aan ons laten zien hoe een product staat! Top!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht