Super leuke kleding, snelle levering,

Geweldige items, geweldige meiden!!

Iedere keer word ik weer verrast door de leuke kledingstukken. Iedere keer word ik super blij van alle mooie, fijne kwaliteit kledingstukken.

Erg leuke kleding en goede service

Ze weten goed hoe ze mensen kunnen enthousiasmeren voor het kopen van de kleding :-) Ik vind er echt leuke items tussen zitten en koop regelmatig bij ze. Zo af en toe vind ik de kwaliteit wat minder: knoopjes lijken soms wat goedkoop en dun, afwerking is soms niet helemaal netjes (losse draden). Verder erg tevreden! Soms word ik wat ongeduldig als een bestelling langer op zich laat wachten (nu wacht ik bijvoorbeeld al 4 weken op een bestelling) of raak ik het overzicht kwijt als ik dus achter elkaar wat meer en vaker bestel. En handig klantoverzicht in een bestelsysteem en daar de voortgang kunnen volgen zou een handige zijn.

Mooie kleding, snelle levering

Ik had een pre order gedaan. Deze kwam als verrassing veel eerder binnen. Zo leuk!! Kleding zit fijn en ziet er netjes uit.

Groene tussenjas gekocht

Ik heb een groene tussenjas gekocht. De kleur is mooi, alleen zit er geen model in.

Perfect!

Fijne website, mooie kleren met uitstekend maatadvies. Super!

Toppers

Super leuke collecties, zeer verslavend hahaha :)

Goed en vriendelijk

Goede en vriendelijk service. Met vriendelijk medewerkers

Je kunt hier fantastisch leuke kleren bestellen

Wat een onwijs leuke webshop! De meiden van Sweetjewellery laten alle kleding zien op sociale media waardoor ik sneller de keuze kan maken of ik het koop. Ook heel fijn is dat ze de kleding bij verschillende meiden aantrekken met verschillende maten, echt top! Zo weet je zeker dat het ook jou staat! ;) Eindelijk eens een webshop gevonden waar ik hele leuke kleding kan scoren!

Super mooie kleding voor betaalbare prijzen!

Duidelijk omschrijving qua maat, vind ik prettig. Goede kwaliteit. Goede service. Is het een pre order, staat dat duidelijk vermeld.

Zeer goed!

Bestelling ontvangen, zoals aangegeven. Een leuk briefje erbij met tekst. Komt heel persoonlijk over.

Super service door enthousiast team!

Geweldig. Nog nooit iets retour gestuurd! Alles zit mooi en is met aandacht verpakt.. ga zo door!!

Leuke kleding

Webshop met regelmatig leuke kleding. Het concept wat gehanteerd wordt geeft echter wel regelmatig ergernis. Elke dag nieuwe items, en vaak snel uitverkocht. Als je een leuk setje ziet is regelmatig een van de items uitverkocht om vervolgens de volgende dag weer opnieuw beschikbaar te zijn. Hierdoor moet je soms twee of drie keer bestellen om je outfit compleet te krijgen met iedere keer verzendkosten + iedere keer een los pakketje. Hierdoor besluit ik regelmatig niet te bestellen. Zou fijner zijn als er langer meerdere items beschikbaar zijn.

Fijn concept!

Kleding met goede pasvorm en kwaliteit. Fijn dat kleding ook doorgepast wordt waardoor je gelijk duidelijkheid hebt of kleding ook past. Zeker handig met online aankopen!

Hele fijne persoonlijke webshop

Leuk assortiment, veel persoonlijk contact, reageert snel. Top meiden!

Leuke kleding! De service is daarnaast erg fijn. Mail werd snel beantwoord en het probleem werd gelijk opgelost.

Mooie kleding en goede service

Inmiddels al een aantal keren wat besteld bij Sweet. Producten komen als een cadeautje binnen en dan is het elke keer een feestje om het uit te pakken. Een retour wordt snel verwerkt en keurig afgehandeld. Jullie doen het erg leuk qua presentatie en aanbevelingen. Ik ben fan!

Super shop

Heel duidelijk of wat je koopt een preorder betreft. Leuk verpakt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Leuke artikelen.

Geweldig en snel

Super goede services

Goed en netjes ingepakt

Er valt hier niks verkeerd over de zeggen als je wat besteld komt het netjes ingepakt bij je thuis Heb alleen soms moeite met de pre-orde als je wat zie wil je het ook gauw hebben dat hou me soms tegen om wat te bestellen vandaar 1 sterretje minder

Topteam

Lieve allemaal, Jullie hebben mooie kwalitatieve kledij. Hele leuke filmpjes! Maar bovenal zijn jullie stuk voor stuk super vriendelijke dames! Dank jullie wel Lieve Grtjs Jessika

Mooie kleding

Leuke kleding en een fijne manier van verkopen. Ik vind het erg fijn dat er meerdere modellen op de foto’s staan met in de beschrijving welke maat ze dragen. Hierdoor kan ik beter inschatten welke maat ik nodig heb. Tip: in de mail noteren wat de pre-order datum is. Na bestellen kan ik dat nergens terugvinden.

Leuke kleding en sneller levering

Erg blij mee

Leuke spulletjes voor een leuke prijs!

Goede prijs/kwaliteit! Veel wisselende collecties.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht