Mijn kleding komt altijd leuk verpakt en op tijd thuis. Als iets niet past of naar wens is kan het, zelfs met saleproducten, gewoon teruggestuurd worden. Enige nadeel is dat je dan de verzendkosten zelf moet betalen, maar dit kan wel voor 5,25 dus dat is al fijn. Al met al een goede service!

Snelle levering en leuk ingepakt dmv een persoonlijk kaartje.

Goede communicatie, leuke kleding en komen afspraken na!

Mooi ingepakt Goede kwaliteit Geweldige Service

Toffe kledij en topservice

Heb al veel gekocht via Sweet Jewellery en altijd super tevreden. Zelfs wanneer er iets niet vlot verloopt of bij vragen reageert de klantenservice super snel. Altijd zeer professioneel met dat tikje vriendelijkheid alsof ze je persoonlijk kennen wat volgens mij niet altijd gemakkelijk is. Heb al veel vriendinnen aangespoord om Sweet te volgen en ook zij zijn verkocht, zelfs mijn moeder van 68 jaar met een maatje meer vind hier haar ding. Enig puntje van feedback: de handtassen zijn prachtig maar voor mij, als je graag afwisselt, wat duur.

Goed communicerend bedrijf

Leuke manier van presenteren van super leuke kleding.

Fijne webshop

Mooi gepresenteerd, persoonlijk en lieve sweeties.

Super tevreden met mijn bestelling!

Wat leuk dat de bestellingen op deze manier ingepakt worden, echt een cadeautje voor jezelf. Het is net dat beetje extra aandacht wat echt gewaardeerd wordt! Fijn ook dat de producten zo goed qua maten omschreven worden, dat voorkomt echt miskopen, heel fijn! En dan ben ik ook nog eens heel tevreden over de items die ik aangeschaft heb!

Heel goed er zijn altijd verbeterpunten maar erg tevreden.

Kadobon vind ik jammer dat je hier niet gewoon een item voor kunt kopen aangezien dit gewoon geld is. Niet leuk om te geven aan iemand wanneer het in stukjes wordt gedeeld en bij retour je restant moet opmaken ondanks je meer dan genoeg behoud om de bon te verzilveren. Zou mooi zijn als de retour kosten ook minder of gratis zijn wanneer je voor een bepaald bedrag behoud. Mooie verpakking en persoonlijk kaartje. Klanten service reageert snel. Altijd vriendelijk en goede energie dus top.

Mooie kwaliteit kleding

Prijs soms wat hoog

Heel blij met alles.

Mijn ervaring met sweet jewellery is echt helemaal top. Ik vind de kleding geweldig, vooral de setjes die ze laten zien. En ik vind het wel fijn dat ze verschillende postuur laten zien. Daarmee krijg je beetje een idee hoe het zou staan als je iets voller bent. Ik ben echt blij dat ik dit gevonden heb. Altijd weer een feestje als er een pakketje komt.

Gewoon goed

Prijs kwaliteit is prima en de maten kloppen eigenlijk altijd met wat wordt aangegeven in de filmpjes en de maatwijzer. Prettig vind ik dat de collectie beperkt is dus niet iedereen heeft en draagt hetzelfde. Je kunt zelfs een hele look kopen zodat je een perfecte en complete outfit hebt. Collectie is vaak super leuk! Helaas kan ik niet alles kopen.

Hele mooie kleding en een topservice !

Hoe snel ze reageren op een mailtje van mij is fantastisch! Heb je een vraag dan weet je de volgende dag het antwoord al. En de kleding is toch super mooi! Precies wat ik zoek!

Leuke kleding.

Jullie verkopen veel casual kledingstukken die ik graag aantrek op mijn werk. Ik zie vaak truitjes die ik in een paar kleuren wil aanschaffen. Ik doe dat nooit omdat het dan te prijzig wordt. Ik mis bij jullie korting wanneer je meer kleurtjes wilt. Regelmatig vind ik dezelfde stukken bij wannahaves fashion die dit wel doen en dan koop ik het daar! Verder irriteer ik me eraan dat ik steeds verzendkosten kwijt ben omdat de collectie niet in 1 keer vrijkomt maar elke keer een beetje. En je dus niet weet wat er komen gaat en ik telkens 1 losse bestelling doe. Dit soort dingen zijn jammer. De kleding die ik besteld heb zijn verder precies wat ik ervan verwacht heb. Komt mooi ingepakt binnen. De vrolijke sfeer in het aanbieden op film en foto's zie je terug bij de inpakstijl van het pakketje.

Mooie betaalbare kleding

Prachtige kleding, alles word netjes op tijd geleverd. Ik zal hier zeer zeker vaker terug komen.

Geweldige service en hele leuke kleding en accessoires

Artikelen komen op de aangegeven datum binnen,en mocht het later zijn door omstandigheden dan krij je netjes een mail.

Mooie kleding

Mooie kleding, goede pasvorm dankzij hun grondige uitleg. Uitstekend verpakt en verzonden.

Heel leuk verpakt, mooie kleding. Zeer zeker het wachten waard!!

Mooie kleding en vriendelijke service!

Heel fijn, moest wat langer wachten op mijn bestelling maar werd goed op de hoogte gehouden. De maat had ik zelf niet goed ingeschat, mijn fout! Retour is prima verwerkt. Was net op tijd en werd goed geholpen met het etiket. Fijne en snelle service via mail. Enige min punt vind ik denk ik de prijs van sommige kleding en is verzending via DHL, erg weinig depots hier, dus moet dan apart naar de stad.

mooie spullen

goeie service

Niet meedenken met de klant!

Bestelling aantal keer uitgesteld, zelf bestelling geannuleerd maar was niet meer mogelijk

Goede kwaliteit!

Mijn vest ziet er netjes uit. Kleur komt goed overeen met de foto. Kwaliteit is prima en het is een mooi model. Bestelling werd geleverd, zoals vooraf werd aangegeven.

Iedere keer weer een gave collectie

Vandaag weer een heel leuk pakket ontvangen van Sweet Jewellery! Heel blij met alle items, alles is net zo leuk als ze laten zien op hun socials!

Lange wachten werd beloond

Ik werd prima geïnformeerd dat de blouses langere levertijd hadden. Ik was superblij met mijn aankoop. Blouses vielen prima en broek ook na overleg over de maat.

Duidelijke informatie

De accounts omschrijven de producten heel goed en leuk! En de producten zijn heel wisselend. De meiden zijn toppers en reageren snel op vragen. De filmpjes zijn ook altijd duidelijk en vrolijk! Wat jammer is, is dat veel uit one size of grote maten bestaat waardoor vaak iets te groot uit valt. Ook had ik een spijkerbroek besteld die heel ‘goedkoop’ leek. En ik vind de producten best prijzig voor de kwaliteit.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht