Te lange wachttijden

Kleding is leuk en daar tevreden over, alleen de wachttijden vind ik zelf een groot minpunt

Leuke en goedzittende kleding

Mooie kleding en ondanks een pre order nog snel ontvangen.

Goede kwaliteit kledij, perfecte verzending

Mooi setje

Na jullie een hele tijd te volgen op Insta heb ik me uiteindelijk toch eens een leuk setje aangekocht . Ik ben fan .

Mooi

Laten snel iets weten als ze de datum niet halen persoonlijk via mail,alles is perfect van maat en zit super comfortabel... En uiteraard supermooi

Super leuke webshop

Gewoon hele leuke kleding, soms te veel. Fijn dat ze afmetingen erbij zetten.

Ik heb inmiddels 2x iets besteld en mijn ervaring is goed de producten zien er mooi uit en de kleding zit lekker.

Leuke kleding met perfecte service

Je word altijd heel goed en vriendelijk geholpen en kleding is super leuk

Mijn favoriete webshop! Ontzettend mooie kleding van goede kwaliteit. Goede service, makkelijk retourneren en het bedrag wordt heel snel terug betaald.

Hele mooie kwaliteit van tassen en kledij en indien ik een vraag heb word ik altijd vriendelijk geholpen en krijg je ook vlug een antwoord.Doe zo verder lieverds ,grts Lore

Mijn ervaring is zeer goed. Service is fantastisch Mailcontact perfect

Maten zijn snel weg

Ik vind de collectie vaak top. Maar soms lastig in te schatten (vooral met broeken) wat mijn maat is. Bestel je er 1 en is de maat niet goed dan vis je vaak achter het net en is jou maat vaak uitverkocht. En bestel je 2 maten dan moet je zelf verzendkosten betalen. Dat is echt iets wat ik super jammer vind het is altijd zo weer weg. Verder vind ik de pre order niet storend omdat het goed aangegeven is. Ook klantenservice is zeer goed. Reageren snel. En hoop toch echt dat het een keer optie achteraf betalen komt (zonder paypal maar met klarna of zo)

Zoo geweldig

Elke maandag, woensdag, vrijdag een superleuke collectie. Gewoon door en voor mensen zoals jij en ik. Helemaal seizoensgebonden. Met kleur en fleurig maar ook nette kleding. Zo fijn.

Super leuke shop, maar de bestelling ging mis.

Ik ben zeer enthousiast over de kleding. Heel leuk, hip, zorgvuldig geselecteerd allemaal. Het prรฉ order systeem maakt de kleding wat unieker, ipv massaal. Maar het is lang wachten, en mijn bestelde tas werd in de verkeerde kleur bezorgd. Na contact bleek de bestelde kleur dus ook niet (meer) op voorraad te zijn, waardoor de fout niet hersteld kon worden. Ik kreeg netjes mijn geld terug, maar had dus geen tas waar ik wel 3 weken op gewacht hadโ€ฆ Dat kan beter. Ook de prijzen zijn wat aan de hoge kant voor de toch wat mindere kwaliteit.

Mooie producten, maar maten vallen niet juist en retourbeleid is niet gebruiksvriendelijk

Jullie verkopen mooie producten maar ik ondervind bij elke bestelling problemen met de maten, ondanks de beschrijving bij de producten. Een small die volgens de beschrijving valt zoals een small zou moeten vallen, is voor mij nog steeds veel te groot. Jullie verkopen geregeld ook one size producten, waarover jullie claimen dat die zowel voor s-m-l passen, maar ook dit valt bij mij onflatterend en veel te groot. Wanneer ik producten wens terug te sturen, is dit nog steeds betalend en kan ik bovendien mijn bestelling niet digitaal aangeven als terug te sturen. Het systeem vind mijn bestelling dan niet, ook al heb ik deze maar twee dagen ervoor ontvangen. Misschien omdat hier pre-orders bijzitten? Het is me echt te veel gedoe, ik ga niet meer bestellen.

Soepel bestelproces en retour

Sneakers besteld, bestelling ging makkelijk en ze werden snel bezorgd. Helaas zat er een vlekje op. Ik heb een foto gemaild, kreeg een verzendlabel en de dag van ontvangst is de retour bij hen ook al verwerkt. Als ik weer wat leuks zie, bestel ik zeker weer!

Prima site, veel leuke kleding

Reageren goed en snel op mails, vriendelijk.

sweet Jewellery is echt een geweldige online winkel. De service is helemaal top op al je vragen krijg je direct antwoord. Een paar keer per week kun je genieten van hun nieuwe collectie. Ook de informatie van de artikelen zijn zo uitgebreid qua maatvoering en van welk materiaal ze zijn gemaakt. Doordat alles zo duidelijk wordt weergegeven heb ik nog nooit iets hoeven retour te sturen. En alle medewerkers zijn zo vriendelijk en enthousiast daar krijg je zelf goede zin van.

Lang wachten

Heel blij met de kleren, maar veel te lange leveringstermijn.

Prachtige kleding

Goede pasvorm! Lekkere stof. Heel blij met mijn nieuwe setje. Levering duurde wat langer maar kreeg netjes bericht heel fijn

Mooie kleding van goede kwaliteit

Goed geregeld, mooie kwaliteit vest

Erg tevreden over bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het wordt geleverd. En een prachrige kwaliteit vest! Blij mee.

Snelle, goede en betrouwbare service

Wat een goede, lieve, eerlijk en betrouwbare service Alles super goed omschreven Nog niks hoeven te retourneren. En altijd een feestje om de verpakking te openen. Een top service

Klantenservice vriendelijk maar kwaliteit matig

De kleding is van matige kwaliteit. De prijs is wel marktconform, dus de prijs zou mijns inzien lager moeten liggen of de kwaliteit beter uiteraard. De verzend- en retourkosten zijn ook een punt waarom je 3x nadenkt over bestellen. De klantenservice is wel erg goed en vriendelijk moet ik aangeven. Behandeling van retouren duurt helaas ook erg lang. Dit zijn de redenen dat ik niet meer zou winkelen bij jullie.

Keurig op de hoogte gehouden over pre order, daarna snelle levering. Bedankt!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht