Super goede service,

Alleen maar geode ervaringen met de dames van Sweet Jewellery! Ze adviseren goed over maten via al hun Instagram filmpjes. Showen ook hoe alles valt en maken leuke inspirerende sets Bestel regelmatig bij hen.

Leuke, betaalbare kleding.

Leuke, betaalbare kleding. Wat soms jammer is, is dat de kleuren zoals getoond op de foto's en filmpjes wat afwijken van de geleverde producten. En de verzendkosten zijn stevig. Gratis verzending bij 50 euro zou al beter zijn.

Duidelijk en supet leuke kleding

Het was een kadootje! Leuke duidelijke webshop. Betrouwbaar! Ik ben heel blij met mijn nieuwe kleding!

Ontzettend leuke kleding! Word er erg hebberig van. Het enige wat mij vaker toch tegenhoud om een nieuwe bestelling te plaatsen zijn de verzendkosten. Ik begrijp dat deze bij de klant worden gevraagd, echter zie ik in een week meerdere leuke pre-orders voorbij komen. Tegen de tijd dat het volgende product online komt is de vorige al uitverkocht of offline gehaald. Om 3x verzendkosten in bv een maand te betalen gaat mij te ver, waardoor ik soms toch besluit niets te bestellen.

Mijn favoriete shop

Ik bestel meestal geen kleding online om teleurstelling te voorkomen maar bij Sweet Jewelery durf ik met een gerust hart te bestellen. De dames doen er alles aan om benodigde informatie zoals maten, kleuren en materialen zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. De pre orders worden snel verzonden en met zorg ingepakt. De kleding is van goede kwaliteit en net zo mooi als op de foto/filmpjes.

Mooie collecties, steeds weer

Ik shop (te) graag bij Sweet Jewellery, ze hebben leuke kleding, besteden veel tijd aan storys en promoten op de socials. Soms wel jammer dat er niet gelijk duidelijk is dat een item nog later in andere kleuren komt waardoor je iets bestelt en later een kleur ziet die nog mooier is. Met pre-order kan je dan vaak wel nog switchen, maar gewone orders niet altijd. Maar verder, super webshop!!

Helemaal volgens wens

Super fijne service

Hele leuke items & altijd goede service

Mijn zus is super tevreden van het gebreien vestje.

Mijn zus is super tevreden alleen is het erg fragiel en moet ze opletten voor de haken, maar voor de rest is het top !

Goeie service, uniek assortiment

Super leuke kleding , betaalbaar. Vaak is de kleding net even wat anders/leuker dan andere aanbieders. Goeie service. Duidelijke filmpjes en uitleg via Social media

Hele leuke kleding

Goede service en leuk verpakt

Verslavend leuk!

Koop al een hele tijd mijn kleding bij Sweet, inmiddels hangt mijn kast echt bomvol ;) Ben weer aardig losgegaan de laatste tijd dus wordt tijd voor een nieuwe kast. Te leuk allemaal! Nergens wordt de kleding zo duidelijk gepresenteerd en worden maten zo goed aan gegeven. De klantenservice is echt top! Er wordt altijd snel en vriendelijk gereageerd op vragen. Toen er een verkeerd item was opgestuurd is het supernetjes door jullie afgehandeld. Altijd weer een feestje om een pakketje van jullie te ontvangen!

Ik vind de presentatie van de kleding, door het team, helemaal geweldig. Het enthousiasme van het team, echt TOP. Het team laat de kleding zien zoals het valt, doordat zij de kleding zelf presenteren en er dan bij vertellen welke maat zij aanhebben. Ik heb van al mijn bestellingen pas 1 keer een kledingstuk geretourneerd. Niet omdat het niet paste, maar het was een lange jurk, ik ben niet zo groot, dus viel de jurk bij op de grond. Verder heb ik al de kleding gehouden en draag het met veel plezier. Ga zo door.

Heel veel leuke dingen

Altijd netjes verstuurd en bij vragen altijd snel antwoord!

Altijd zeer tevreden

Altijd helemaal tevreden met mijn aankopen Ingepakt als cadeautje en een lief kaartje erbij

Super leuke collectie. Ze geven goed Advies.

Tip en top!

Hele leuke orginele kleding. Leuke tips hoe te dragen. Minpunt: kan niet ruilen, als je opnieuw bestel waar je toe verplicht wordt bestaal je opnieuw verzendkosten, en het product wat je terug stuur ook nog retourkosten. Iets minder grappig allemaal!

Gewoon goed

Het pakketje komt binnen volgens de verwachte tijd. Goed verpakt en een leuk kaartje en een lolly erbij!

Leuke betaalbare en gevarieerde webshop

Regelmatig koop ik iets bij sweet jewellery. De aankoop wordt leuk en netjes verpakt. Op mails wordt vriendelijk gereageerd. Enige min punten zijn de verzendkosten. Dat houdt mij soms tegen iets te kopen.

Leuke kleding, mooie kwaliteit.

Eerste keer besteld, bestelling kwam wat later. Ik had een berichtje gestuurd wanneer ik mijn pakketje kon verwachten. Je krijgt direct antwoord en bestelling zag er heel goed uit. Aanrader dus.

Leuke kleding jammer dat levertijden zo lang zijn

De kleding is leuk maar jammer dat levertijden zo lang zijn en verzendkosten Veel webshops hebben geen verzendkosten en Sweet wel

Top...doe zo voort

Mooi kleedje en gezellige warme meia vesten ...mooie kleuren

Leuke kleren en goeie informatie mbt maten. Toffe winkels met enthousiaste dames

Leuke kleding

Mooie leuke kleding, wisselende leuke collectie, betaalbaar. Fijne en duidelijke omschrijving van kleding en de maten.

Top,leuke kleding, door leuke meiden gepresenteerd

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht