Leuke meiden, super service en denken mee met je! En natuurlijk leuke kleding

Mooie kleding, super service.

Wat een leuke kleding hebben jullie. En als je het thuis krijgt is het net een cadeautje.

Leuke kleding voor een fijne prijs!

Leuke kleding, goede kwaliteit en fijne prijsklasse. Product wordt ook erg uitgebreid omschreven en geshowd door dames met verschillend postuur dus daardoor heb je erg goed beeld van de producten. Ga zo door !

Je bestelling is echt een kadootje om uit te pakken.

Ik kan geen minpuntje bedenken op mijn bestelling. Bestellen gaat super makkelijk. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail. Heb je vragen, dan kan je die stellen via Messenger of mail. Wie je ook terugmailt ze zijn allemaal even lief. Je hebt binnen no time antwoord. En dan het pakketje zelf. Super leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Echt een kadootje.

Leuke kleding maar kosten te duur !

Ik vind het echt jammer dat je onder de €50 verzendkosten moet betalen maar ok ! Alleen dat je dan met terug sturen ook zoveel moet betalen vind ik een reden om niet meer te bestellen. De trui was echt super leuk maar helaas te kort dus ja…..

Toffe kleding, goede service, persoonlijk

Ik bestel erg vaak bij Sweet, elke keer is het weer een feestje om het te mogen uitpakken. Er wordt zorg besteed aan kwaliteit en ook aan aandacht voor de klant. Erg goede uitleg en beschrijvingen van de stof en pasvorm zodat ik eigenlijk nooit iets terug hoef te sturen. Wel jammer dat je door de preorders lang moet wachten op je uitpakfeestje ;-)

Geweldige webshop!

Mooie kleding van prima kwaliteit! Leuke filmpjes op social media. Combineren van bestellingen zou handig zijn om dubbele verzendkosten te vermijden.

Goede communicatie

Leuke manier van collectie presenteren, vlotte communicatie na bestelling en tenslotte leuke items! Aanrader!

Geweldige webshop met geweldige meiden die geweldige service leveren

De webshop is super. Overzichtelijk, duidelijk en netjes. De meiden achter sweet, de sweeties, doen zo veel ,zijn zo duidelijk. Dat si zo fijn. Ze meten alles op, zo heb je duidelijkheid over hoe iets valt. Dat is oprecht zo fijn! Ik shop heel graag bij de sweeties.

Mooie kleding,leuk ingepakt.

Fantastisch!!!!

Helaas was ik net te laat met bestellen van een sjaal, dus uitverkocht. Maar na even contact te hebben gehad met het top team en gevraagd of ze mij wilde informeren mocht er een retour komen of toch nog een over zou zijn, krijg ik nog dezelfde avond een berichtje dat er weer 1 online kwam! Dit is wat je noemt super service. Tevens zijn het altijd leuke filmpjes waar ze de kleding showen, duidelijke maatvoering. Super leuk team!

Leuke betaalbare kleding.

Op Social Media wordt er veel aandacht besteedt aan de nieuwe items die binnen zijn gekomen! Goede uitleg over de maat en er worden leuke combinaties gemaakt. Willemijn kan er “uren” over kletsen:-))

Super leuke items, lieve berichtjes bij de bestellingen

Aparte kleding, goed contact en goede levering

Leuke, aparte kleding. Goede beschrijving en advies over de maat. Goed contact. Goede en snelle levering.

Heel leuke kleding

Heb al een heel aantal heel fijne kledingstukken en tasje van Sweet. Heel blij mee en zit heerlijk. Ook gun ik het jullie van harte door al het enthousiasme en persoonlijke verzorging van de pakketjes! Suggestie ter verbetering: er zijn veel truien geweest die maar in one size werden gemaakt; aangezien ik XS-S heb en niet van heel oversized hou, heb ik deze vaker laten gaan. Ook vind ik het soms zonde dat ik meerdere keren moet bestellen en het moeilijk combineren is met verzenden (dan moet je echt 2x heel snel achter elkaar iets kopen). Dit is niet helemaal zoals jullie colgens mij ook zouden willen, dat er dan relatief vaker pakketjes verzonden moeten worden (slecht voor milieu).

Leuke unieke kleding

Snelle levering. De bestelling komt als een leuk cadeautje binnen en daar worden we blij van.

Zó blij met mijn Saar topje en broek!

De postbode stond op de stoep met het super leuk ingepakte pakketje van Sweet. Al een feestje om open te maken. De spulletjes zitten zo leuk, precies zoals door jullie omschreven op Instagram. Ik ben er heel blij mee. Liefs!

Helemaal prima

Helemaal blij met mijn jeans Bobbi’s tante en Maya vest. Heel erg leuk en persoonlijk ingepakt. Maten zijn goed weergegeven, ook fijn om op insta te zien hoe de kleding valt. Ik vind het überhaupt leuk om jullie filmpjes te volgen.

Fijne webshop

Altijd een aangename ervaring om bij sweet jewellery te shoppen! De prijzen zijn oke en de kledij is super leuk! Ook het contact van willemijn en collega's naar de klanten toe is super aangenaam! En alles word altijd heel mooi en netjes ingepakt en verzonden.

Alles is top!

Wat ik hierboven al zei, Alles is top!!!

Goede service snelle levering

Klacht gemeld ivm kapot geleverd item, werd snel opgelost, nieuw item geleverd gekregen. Super fijn!

Super !!

Al een paar keer wat besteld. Prima service en makkelijk dat er een maattabel bij de kleding staat. Heel leuk het persoonlijke tintje bij het inpakken !!

Prijs kwaliteit is goed, service is goed. Ontzettend vriendelijk. Dikke duim

Top webshop! Perfecte service!

Altijd super vriendelijk en snel In het beantwoorden van je vragen via mail of messenger.

Ik blijf bestellen

Er komen elke keer zo’n leuke kleren voorbij dat ik de verleiding niet kan weerstaan en maar blijf bestellen. Betaalbaar en moderne kleding, die elke keer mooi geshowd worden door de meiden van Sweet Jewellery zodat je precies kunt zien hoe de kleding valt. Elke keer een verassing wat voor leuks ze nu weer hebben! Tot de volgende bestelling ;)

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht