Geweldige kleding

Voor het eerst kleding besteld en ben helemaal weg van deze site. Alleen al een feestje hoe het is ingepakt! En de kleding is precies zoals op de foto's word afgebeeld. Mijn nummer 1 is het Meia vest en de Saartje tops! Zeker niet mijn laatste bestelling geweest

Snelle reactie als er iets niet klopt en snel opgelost!!

Goede klanten service en fijn dat er bij alle kledingstukken goede maattabellen staan

Blut

Jullie hebben te vaak hele leuke dingen! Leggen altijd alles goed uit en zijn erg behulpzaam. Enige wat ik als minpuntje vind ik het 3 keer per week nieuwe kleding uitbrengen, waardoor als je elke keer nieuwe dingen ziet je 3 keer verzendkosten kwijt bent. Of als je denkt ik wacht tot de tweede collectie uit komt zodat ik het tegelijk kan kopen vanwege de verzendkosten, de eerste van die week al weer uitverkocht is.. het zou fijn zijn als kleding wat langer dan 1 a 2 dagen te bestellen is en of breng 1 collectie uit voor de hele week, of bedenk iets kwa verzendkosten voor mensen die meerdere collecties van die week kopen.

Correct en netjes

Correct, netjes, goede service.

Super leuke webwinkel!

Super leuke webwinkel met (veel te vaak!) leuke kleding! Altijd goed geleverd en leuk ingepakt!

Leuke kleding, Snelle reactie bij vragen

Leuke kleding. Helaas ging er bij de laatste bestelling het 1 en ander fout, maar het is gelukkig goed opgelost. Ik kreeg snel reactie op mijn berichten. Dat was fijn. Maar ik had het persoonlijk wel fijner gevonden wanneer er contact met mij was gezocht op het moment dat een artikel er toch niet meer bleek te zijn. Gelukkig wel goed opgelost!

Geweldig en eerlijk!

Fijne modellen van verschillende ‘vormen en maten’. Dit geeft een eerlijk beeld van de pasvorm. Daarnaast een snelle levering!

Superleuk!

Leuke betaalbare kleding,gezellige meiden die het op een duidelijke manier showen hoe de kleding echt valt,zodat je bijna geen miskoop kunt doen!

Gewoon goed

Leuke kleding, steeds weer verrassend, leuk ingepakt

Geweldig!

Goede service en altijd mooi verpakt!

Leuke kleding, snelle levering,, leuk ingepakt

Sweet Jewellery verkoopt leuke, kleding van goede kwaliteit. Goede service ook wanneer je een vraag hebt. Er wordt aandacht besteedde aan het personaliseren van je pakketje. Heel leuk

Super leuke kleding

Super leuke variërende kleding. Alleen erg jammer dat je voor €75 moet bestellen voor gratis verzending en als je 1 kledingstuk wilt bestellen, ook een shirtje, dat je dan zoveel verzendkosten betaald, terwijl het soms gewoon door de brievenbus past. Veel dingen zijn maar eenmalig op voorraad en zijn snel uitverkocht zodat je dus bijna verplicht bent om snel te kopen en elke keer dus zoveel verzendkosten betaald. Want het is niet dat je elke keer meerdere kledingstukken wilt kopen.

Ik heb een fijne ervaring met Sweetjewellery!

De kwaliteit van de kleding is goed. Het is een fijne service, en wanneer je een vraag hebt wordt je vriendelijk behandeld.

Hele leuke en fijne kleding!

Super kleding! Ook de broeken zijn top! Handig dat jullie er een maattabel bij hebben zodat je goed weet welke maat je moet hebben. Het is gewoon heel leuk!!

Volgens afspraak

Het was een pre bestelling en het jurkje werd keurig op beloofde datum geleverd. En altijd leuk ingepakt!

Love it!

Elke keer betrap ik mijzelf weer dat jullie met een toffe collectie komen en ik mijn mandje weer vul. Heel nice hoe jullie alles laten zien, ik stuur over het algemeen niet vaak wat terug! Top service. Duidelijk met pre order datum en als ik wel retourneer snelle service en terug betaling! Ga zo door dames!

Fantastisch mooie kleding, die goed zit, prachtig staat en waarin ik mij heel mooi voel.

Mijn ervaring met Sweet Jewellery is fantastisch! Ik word ontzettend blij van de kleding, het is precies wat ik qua stijl heel mooi en leuk vindt. Heel divers in kleding, dus heel veel keuze. De kleding die ik al gekocht hebt, staat zó ontzettend mooi! Het zit heerlijk, fijne en mooie stofjes en ik voel me heel goed en mooi in de kleding. De kleding zit ook goed qua maat. En wat ook zo fijn is... de leuke en duidelijke uitleg over de kleding op sociale media, waardoor je precies weet wat je koopt. Ik zou iedere vrouw deze winkel aanraden! Echt mijn lievelingswinkel geworden. Ga zo door! Liefs van Nienke

Fijn!

Hele fijne en leuke webshop! Soms duurt een pre order 2 weken, waardoor het extra leuk is, als het dan binnen komt. Duidelijke uitleg en beschrijving! Gezellige insta pagina. Jammer dat er elke dag leuke dingen artikelen worden toegevoegd, waardoor je wel elke dag iets wilt bestellen.

Mooie webshop, mooie producten

Jaaaaa shoppen!!

Matig

Zo jammer dat de trui toch een vlek bleek te hebben. Op de site had ik gelezen dat jullie alles van te voren controleren, maar helaas dus. Een nieuwe trui was niet meer voorradig. Na contact mocht ik hem wassen en was de vlek er nog niet uit. Kreeg retourticket en kon kosteloos retourneren. Daarna snel mijn geld retour, maar niet de verzendkosten. Weer mail gestuurd en kreeg het toen alsnog. Kortom, mijn eerste ervaring met jullie was toch iets minder. Hopelijk gaat het goed bij een volgende bestelling.

Fijne kleding, krijg ook wat ik verwacht

Meerdere keren besteld, vrijwel altijd naar wens. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Levertijd vaak wel iets langer maar dat weet je van te voren.

Prachtige kleding maar slechte kwaliteit!

Wat ik geweldig vind is de manier van presenteren! Heerlijk om te zien hoe de opgewekte vrolijke Willemijn ons alle items showt! Ook altijd leuke en hippe kleding van deze tijd. Maar na zeker 20 items te hebben gekocht merk ik dat de kwaliteit echt tegen valt. En hoe verleidelijk ook ik zal niks meer bij jullie bestellen vanwege deze slechte kwaliteit. Dan vind ik de kleding gewoon te duur voor wat je krijgt.

Alleen het uitpakken van je bestelling is al een feestje! Net een cadeautje en met een persoonlijke touch. Leuke kleding en goede kwaliteit!! Ik blijf zeker bestellen!!!

Enthousiast bedrijf met leuke kleding / accessoires!

De foto's en filmpjes op Instagram en Facebook zijn erg leuk! Respect voor Willemijn en haar team hoe ze het doen. Er is veel concurrentie maar zij maken het erg persoonlijk met de foto's en filmpjes. Ik moet me inhouden om niet elke keer te bestellen, dus compliment voor jullie. Het zou nog fijner zijn als er afterpay zou zijn en de verzending via postnl ging ipv DHL. Succes met jullie bedrijf!

Leuke kleding, goede service

Pieter Zeemanweg 131