Je weet bij Sweet Jewellery altijd waar je aan toe bent, dat is super fijn! Mooie heldere foto’s/filmpjes van de producten, pre- order datum staat er altijd bij en je krijgt wat je ziet! Daarnaast is het heel fijn dat jullie zo alert zijn op de kwaliteit van de producten! Ga zo door toppers!
Communicatie en levering verlopen duidelijk en overzichtelijk. Op de site staat duidelijk welke producten een pre-order zijn zodat je weet dat je daar even op moet wachten. Op mijn mail om 2 orders samen te voegen werd snel gereageerd. De rok die ik besteld heb draagt heerlijk en is van uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader.
Je bestelling krijg je zeer snel en voelt elke keer als een kadootje wat je uitpakt!
Hele goede service en de broeken zitten echt perfect! Ben er echt heel erg blij MEE!
Mooie kleding, goede kwaliteit en snelle levering!
Twee keer iets besteld, snel geleverd, mooi verpakt. Wel twee keer terug gestuurd, kwaliteit viel mij tegen. Verzendkosten moet je zelf betalen, jammer.
Hoi Annemieke, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat je bestellingen tegenvielen. Waarom je bij ons niet gratis kunt retourneren, vind je hier op onze website: https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ ❤ Lieve groetjes, Linda
Ik vind de kleding van sweet fijn om te dragen, de kledingmaten kloppen en er is altijd goed vergelijkingsmateriaal door de meiden op de foto’s en filmpjes.
Ik kocht een leuk set van zestig euro. Het was katoen (net als van die baby hydrofiele doeken) maar de afwerking was niet goed. Vervolgens na 1 x aangehad te hebben het elastiek in de kronkel. Ik heb in overleg met de klantenservice het setjes teruggestuurd en heel snel mijn geld terug gehad, wat dus nette service was. Voor zestig euro had ik een betere kwaliteit verwacht. Maar de afhandeling was netjes en snel van mijn klacht.
Wat ik super vind, is dat een pakket net een cadeautje is: ingepakt, met een kaartje, tekst en zelfs een lolly: ik voel me gewoon jarig :) Echt heel leuk! En de jurk is super, heel blij mee. Hij schijnt iets meer door dan verwacht, maar hij is te leuk en het waard!
Hele leuke kleding bij Sweet Jewellery. Fijn dat de maten erbij staan, zo hoef ik weinig retour te sturen. Slecht voor mijn portemonnee ;). Wel vind ik het jammer dat je vaak verzendkosten betaald bij bestellingen. Wel worden deze netjes terugbetaald als je een item retour stuurt.
Mooie kleding en goede service
Heel erg tevreden!!
Onwijs leuk om een met liefde ingepakt pakketje te ontvangen inclusief leuke kaart. 1 klein minpuntje... M'n jasje was behoorlijk gekreukeld. Verder zijn de maten en kleuren perfect
Heb al een aantal keren wat gekocht bij Sweet Jewellery. De producten en kleuren zijn zoals ze op de site staan. Verder hebben ze een goede service, goede kwaliteit kleding en vind ik het altijd leuk om hun filmpjes op social media te zien. Het (werk)plezier straalt ervan af.
Goed!
Heel leuke kleding maar erg aan de prijs gezien de kwaliteit. Een jurk in one size valt echt als een slobber jurk, de rits van de fayen jeans is lam en de naad van een blouse laat los al na 2 dagen. Heel erg jammer. Omdat retourneren zo'n gedoe is en niet gratis is zal ik niet snel weer bestellen, tenzij de kwaliteit beter zal zijn, maar helaas.
Hoi Annefleur, Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat er items kapot zijn, sorry voor het ongemak. Dit willen we altijd graag voor de klant oplossen. Heb je al contact opgenomen met onze after sales? Waarom je bij ons niet gratis kunt retourneren, kun je lezen in dit artikel: https://www.sweetjewellery.nl/blog/post/niet-langer-meer-gratis-retourneren/ 💕 Lieve groetjes, Linda
Ik snapte eerst het concept niet met orders samenvoegen in combinatie met een levering die geen pre order was. Je kan namelijk alleen pre orders samenvoegen en dit mogen max 2 bestellingen zijn. Dus al bestel je die week 3x kan je er 1x gebruik van maken. Tenzij je de week erop ook weer teveel besteld. Nu snap ik het. Ik vind het wel een gezoek om je “oudere ordernummer” weer te vinden (mailbox) indien je vaker besteld. Na deze mail krijg je dezelfde dag of de dag erna een code om later een keer de verzendkosten als kortingscode toe te passen. Dit is gebonden aan een tijdsvak (herroeping termijn) wanneer de code ingaat. De eerste paar leveringen helaas problemen met de kleding gehad zoals gaten en verkeerd gestikte naden (zeker wel 5 keer achter elkaar). Vaak kan het item dan niet opnieuw geleverd worden maar staat soms wel een dag erna weer op de webshop, mogelijk een retour van iemand anders wat elkaar kruist. Alle keren wel een oplossing in samenspraak kunnen bereiken. Ik heb ook meegemaakt dat ik een bestelling plaatste en het artikel toch niet leverbaar was. Toen heb ik mijn geld netjes terug gekregen. Tevens een keer mee gemaakt dat ik een artikel besteld had en er door de leverancier een andere kleur geleverd was. Ik mocht toen kiezen of ik het artikel toch wilde of mijn geld terug wilde. Retour heb ik maar 1x meegemaakt en dat mocht ik toen combineren met een product wat kapot was en terug gestuurd werd hierdoor had ik geen extra retour kosten. Formulier mbt retour was simpel. Wel even uitprinten. Het geld is altijd snel terug gestuurd (Max 3 dagen). En het contact met de klantenservice is hierover prima. Waarom blijf ik toch bestellen? Jullie ontzettend leuke Instagram en gezellige presentatie! De kleding die ik de afgelopen periode heb ontvangen is ook allemaal goed geweest. Mogelijk wordt er weer meer op de kwaliteit gelet? Matenlabel is ook een goede toevoeging van het concept. Blij mee! En ik zet mijn wekker aankomende week vast wel weer.
Ik heb al vaak (en veel) besteld bij sweet. Willemijn en het hele team zijn zó oprecht, enthousiast en leuk, ze filmen en vertellen over de items op een hele leuke en fijne manier. Eerlijk en met duidelijk advies (soms een beetje chaotisch maar dat maakt het juist zo leuk!) En daarbij is de kleding dus ook mega leuk! Soms wel jammer dat er een lange pre order tijd is en dat je een eerder bestelde pre order niet kunt samenvoegen met een later bestelde ‘gewone’ bestelling. Hierdoor zijn de verzendkosten toch wel erg hoog en betaal je die bij iedere bestelling opnieuw.
Mooie kleding en goed op maat. Levering prima geregeld en mooi verpakt. Feestje om open te maken.
Ik bestel regelmatig bij Sweet vanwege de collectie waar niet iedereen in loopt,krijg vaak te horen waar ik het heb gekocht.De items zijn leuk ingepakt met een kaartje en lolly. Ik ben zeer tevreden
Wisselende collectie met veel leuke kleding
Erg fijn om de kleding bij verschillende vrouwen aan te zien,dat maakt het toch iets makkelijker om iets te kopen Super blij met mijn gekochte kleding en ga ook zeker meer kleding bij jullie bestellen
Leuk concept, meerdere malen nieuwe collectie. Via Instagram krijg je een sneakpeak van de nieuwe items. Kwaliteit en pasvorm zijn prima! Levering altijd met een persoonlijke boodschap. Ga zo door!
Erg jammer leuke setjes maar naden zijn erg slecht gestikt. Heb gemaild krijg ik als reactie, knip ze maar af?!
Lieve klant, Bedankt voor je feedback! Het gebeurt bij kleding wel vaker dat er afwerkdraadjes wat langer zijn. Normaal gesproken is het dan verholpen als je het afknipt. Volgens mij hebben wij contact gehad en het nu netjes voor je opgelost. Zou je je cijfer misschien voor ons willen aanpassen? 💕 Lieve groetjes, Linda
Hele leuke wisselende artikelen, goede kwaliteit, duidelijke omschrijving en uitleg over de maten, heel fijn. Handig dat je het bij verschillende maten ook aan kan zien, ook op insta! Snelle service en heel leuk verzorgd verpakt!
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht