Superleuke jurk met fragiele stof

De jurken zijn precies zoals in jullie omschrijving qua print, lengte, maat. Wel is de stof zo dun dat je er echt wat onder moet. Bovendien zijn de knoopjes niet allemaal mooi vastgestikt. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe lang het duurt voor het eerste stiksel loslaat.

Goede service en kwaliteit

Ik ben goed op de hoogte gehouden wat betreft mijn bestelling. De kleding was goed en netjes verpakt en van goede kwaliteit.

Zoooo ontzettend tof!!!

Hoe jullie het voor elkaar krijgen weet ik niet, maar het is altijd zo leuk. Krijg ook veel complimenten en verwijs ze uiteraard dan ook door naar Sweet Jewellery Nadeel: geld rolt mijn portemonnee uit haha

Top ervaring

Netjes alles afgehandeld

Altijd goede service!

Leuke producten en goede service. Ook bij vragen en klachten een goede service en vriendelijk personeel! Jammer dat pre orders lang duren! Ik snap het principe van jullie pre orders hoor, maar je moet een paar weken wachten op je bestelling. Zou ook leuk zijn dat er wat meer direct beschikbare producten waren.

Sweet!

De kleding is leuk, de service is goed en als iets niet op tijd binnen is hoor je dat snel genoeg! Alleen maar fijn ❤️

Geweldig!

Leuke kleren, en heel mooi ingepakt thuis geleverd. Top geregeld.

Altijd een feestje om een pakketje open te maken!

Ik bestel geregeld kleding hier. En het blijft altijd leuk om het pakketje open te maken. Echt een feestje! Ze hebben vaak leuke kleding dat mijn smaak is. En Willemijn is ook een toffe meid! Dat alles bij elkaar maakt dat ik hier vaak kleding bestel!

Leuk verpakt en goede kwaliteit van kleding!

Ontzettend mooie jurk en hele fijne service!

Ontzettend leuke webshop met mooie en leuke kleding! De klantenservice is ook top en denkt goed mee!

Zeer Leuke webshop

Leuke jurkjes voor mooie prijsjes. Pasvorm goed zeker voor na zwangerschap om buikje te verstoppen.

Leuke items!

Hele leuke winkel, items zijn altijd zoals verwacht en bij issues is de klantenservice goed te bereiken en super vriendelijk!

Super leuke kleding

Duidelijk site, ook over pre-orders en goede kleding informatie over de pasvorm en maten. Enthousiast team! Met erg leuke social media

Geweldig!!

Mijn ervaring is dat het kledingstuk op de foto er in het echt ook zo uitziet. Maten kloppen altijd. En gewoon super leuke kleding.

Super mooie kleding

Mooie kleding, en veel informatie over de maten. Fijn dat erbij wordt welke maat het model aan heeft. Top service!

Elke keer weer leuke setjes! ;-)

Steeds weer een leuke nieuwe creatie...alleen soms wat jammer, door de pre-sale dat je wat lang moet wachten en ondertussen komt er weer wat leuks voorbij!!! ♡

Goed!

Positief!

Heel leuk verpakt! Gewoon een cadeautje als de bezorger komt! Goede kwaliteit

Kleding om blij van te worden!!

Leuk colbert jasje besteld jasje is mooie kwaliteit is gevoerd afgewerkt, draagt super fijn daardoor !! Leuk verpakt netjes opgestuurd .

Wauw! Na eerst een verkeerde mail over een product in mijn lijst tot een uitgestelde levering vanwege een rok die er nog niet was naar een levering die kwijtraakte. Maar die meiden zijn geweldig door gewoon kosteloos alles weer naar je te versturen. En dan het dan ingepakt is als een leuk cadeautje. Dan passen en alles gewoon in een keer goed van maat dankzij de juiste informatie van de meiden. Super bedankt! Ik ga zeker een keer vaker bestellen.

Hele fijne mooie en leuke kleding! Goede kwaliteit! En het zit gewoon lekker! Soms wel jammer dat de levertijd wat langer is.

Mooie kleding, super service!!

Mooie kleding, super service!!

Echt helemaal tip

Heb al veel dingen besteld. En ook al is het een order staat er netjes bij hoelang je moet wachten. En dan komt het binnen. Met een leuk kaartje . Ga zo door .

Leuke kleding, leuk persoonlijke contact!

Goed om te weten dat retourneren minder gemakkelijk gaat en voor eigen rekening is.

Super blij overal mee!

Fijne service, mooie kleding en goede pasvorm.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht