Ik bestel hier heel vaak. Is een van mijnfavo web winkels! Onlangs wederom een aantal broeken besteld. Helaas ging bij een van de broeken na 1 keer dragen, het stiksel los aan de achterzijde. Gemaild en ik kreeg al heel snel reactie terug. Binnen een paar dagen had ik ook al een hele nieuwe broek thuis! Echt top geregeld!

Leuke kleding!

Soms van iets mindere kwaliteit, maar daar is de prijs ook naar. Maren kloppen nagenoeg altijd!

Topservice met mooie spulletjes

Super leuke kledij en spulletjes. Ze zijn ook steeds van goede kwaliteit. En nog maar te zwijgen van hun super klantenservice. Kortom , een echte aanrader!!!!!

Goede service mooi ingepakt

Ik vind dat Sweet jewelery onwijs goed bezig is. Alles altijd heel goed omschreven, de maten heel netjes erbij. Doen wat ze zeggen en informeren je tijdig. Willemijn is altijd leuk in haar prive reacties en alles bij elkaar geeft dat een heel goed gevoel. Daarbij is de collectie steeds weer leuk en verdienen ze het zeker om een hele goeie beoordeling te krijgen!

Super enthousiast.

Communicatie verloopt netjes. Met zorg ingepakt post pakket.

Leuke kleding goed op maat. Er was iets mis met mijn truitje zonder probleem een nieuwe gekregen.

Leuke items

Hele leuke items alleen jammer dat ze 1 voor 1 online komen. Hierdoor ben je onnodig meerdere malen verzendkosten kwijt. Vind het daardoor snel wat duurder worden. Dat weerhoudt mij ervan om vaker te bestellen. Verder zijn de pakjes leuk verpakt in papiertje, kaartje en een lolly. Een kleine moeite, maar vind het een stuk persoonlijker. Zeker zo blijven doen :)

Slechte kwaliteit

Door de enthousiaste filmpjes van Willemijn, en de kleurrijke wisselende collecties aangetrokken tot deze webshop maar de laatste tijd ben ik echt teleurgesteld over de slechte pasvorm, afwijkende kleur dan op filmpjes en slechte kwaliteit van de gebreide vesten en zachte truien. Alles ging linea recta retour wat ook niet echt ‘duurzaam’ is. Ook het lange wachten en de excuus-mailtjes omdat het toch nóg langer ging duren gingen mij irriteren. Heel jammer! Ik hoop dat ze daar iets aan verbeteren.

Zeer goed!

Soms jammer dat het pre-order is, ik vindt t dan jammer te moeten wachten :)

Goede pasvorm!

Leuke kleding, makkelijk te retourneren mocht het toch niet goed zijn.

Het bestelde blousje was niet mooi afgewerkt

Een heel leuke blouse besteld maar helaas was het op meerdere plekken niet goed afgewerkt, slecht naaiwerk. Teruggestuurd, helaas zelf de portokosten moeten betalen. Het bedrag van de blouse is netjes teruggestort. Ik weet niet of ik gelijk weer wat zou bestellen, het is tegengevallen.

uitstekend

Sweet Jewellery reageert super snel op vragen en stuurt netjes een email als een artikel langere levertijd heeft. Enige nadeel vind ik persoonlijk, dat je niet via Klarna (achteraf) kunt betalen. Dat zou ik wel een voordeel vinden.

Fantastisch gewoon

Fantastisch gewoon. Ik shop enkel nog maar hier.

Mooie kwaliteit kleding met goede info op de site over de maten.

Prachtige, moderne kleding voor iedere vrouw. De prijzen zijn prima. Met name de filmpjes waar de hele look zichtbaar is spreekt mij erg aan. Klein tipje. Willemijn, die de meeste kleding presenteert heeft een vrij kleine maat. Aanvullend een collega in beeld met maat M of L geeft meer inzicht in hoe de kleding valt.

Te snel pre orders

Al heel snel pre orders waardoor je verlekkerd wordt maar nog erg lang moet wachten

Kwaliteit prijs niet in verhouding

Producten zijn niet van een goede kwaliteit. Na twee keer dragen is het niet mooi meer.

Tevreden

Mooie kleding

Mooie kledij maar kwaliteit valt toch wat tegen

De kledij is wel mooi, maar de kwaliteit is heel wat minder. Mouwen slobberen heel snel. Soms duurt de levering erg lang en ook het antwoord van de klantendienst.

In een woord geweldig!

Via vriendin bij sweet juwelery terecht gekomen. Ontzettend leuke collectie, goede kwaliteit. Soms lang wachten, maar dat weet je als je besteld en de manier waarop het verpakt wordt en de aandacht die hieraan besteed wordt maakt alles goed! Oppassen dat je niet te hebberig wordt!

Wauw!

Precies mijn manier van voorraad beheer. Bestelling Just in time volgens de LEAN filosofie. Geen verspilling en overbodig veel voorraad in jullie warehouse. Dat ik jullie niet eerder heb ontdekt! 2 prachtig mooie setjes besteld, goede kwaliteit en zit echt perfect! Dit is het wachten (pre-order)meer dan waard. Dit was zeker niet de laatste bestelling!

Mooie kleding maar lang wachten op je bestelling.

Ze hebben veel leuke en mooie kleding. Mijn ervaring is alleen dat je er lang op moet wachten. Veel pre order wat jammer genoeg pas verstuurd wordt als de volledige bestelling compleet is waardoor het soms weken duurt. Dat vind ik jammer. Hopelijk gaat het een volgende keer sneller.

Snelle service, vlotte antwoorden, verzending keurig

Vragen worden vlot beantwoord, een bestelling word keurig en met zorg verzonden Heel blij mee.

Leuke kleding

Over het algemeen leuke kleding. Fijn dat het zo uitbreid wordt geshowd en van alle kanten laten zien hoe het valt en hoe lang iets is. Van mij hoeft dat niet als voorbeeld met een zwangere buik. De maten van broeken kloppen soms echt niet. Normaal heb ik een maat M als broek. Laatst heb ik een broek besteld (zwart/wit) die veel te groot viel. Daarna maat s besteld, ik twijfel zelfs nog of die niet te groot is. Maar mss komt het omdat ik travelstof niet gewend ben en dit anders valt….

Redelijk voor als je niet in de gelegenheid bent om naar een winkel te gaan

Vanuit weinig tijd vanwege zorgdruk mijzelf laten verleiden om digitaal te shoppen. Produkten zijn niet heel verkeerd, klopt ook met de afbeeldingen. Alles was ook keurig verpakt en van een mooi lief kaartje voorzien. De levertermijn werd een 2 tal keer uitgesteld wat ik niet heel prettig vind. De afwerking van de stoffen, eenmaal in handen, is wel erg simpel, en 1 shirt rook heel erg naar nicotine. Ik ben zelf geen roker dus dat is op dat moment vies. Mijn eerste gedachte was, alles terug, maar dan lost het voor nu niets op, alles gewassen en het is er gelukkig uit. (Was overigens maar bij 1 van de 4 produkten). Alles past verder wel dus de maten voldoen. Resume: winkeltijd zien te vinden om direct te voelen en passen, bij nood volstaat het verder wel. Aanbevelen? Ligt aan je eigen situatie, voor mij voor nu oke.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht