Ik bestel hier heel vaak. Is een van mijnfavo web winkels! Onlangs wederom een aantal broeken besteld. Helaas ging bij een van de broeken na 1 keer dragen, het stiksel los aan de achterzijde. Gemaild en ik kreeg al heel snel reactie terug. Binnen een paar dagen had ik ook al een hele nieuwe broek thuis! Echt top geregeld!
Hi Astrid, WAUW, een 10! Bedankt voor je complimenten en wat onwijs leuk te lezen dat wij een van jouw favoriete webshops zijn! Daar worden we blij van! 😍🎉 Wat vervelend dat het stiksel van je broek heeft losgelaten, maar fijn te lezen dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen. We hopen dat je nog heel lang plezier hebt van je broek en natuurlijk je andere Sweet items 💗 We zien je graag nog eens terug en mocht je vragen hebben, zitten wij voor je klaar!🥰 Lieve groetjes💕
Soms van iets mindere kwaliteit, maar daar is de prijs ook naar. Maren kloppen nagenoeg altijd!
Hi Kristel, Bedankt voor het mooie cijfer, daar worden we blij van! 😍🎉 Met liefde stellen wij onze collecties samen en doen altijd ons uiterste best om de prijs-kwaliteit verhouding zo goed mogelijk te laten zijn 🥰 Nog heel veel plezier met je Sweet Jewellery items en mocht je vragen hebben, zitten wij voor je klaar! Lieve groetjes💕
Super leuke kledij en spulletjes. Ze zijn ook steeds van goede kwaliteit. En nog maar te zwijgen van hun super klantenservice. Kortom , een echte aanrader!!!!!
Hoi Cindy, WAUW! Wat een mooie complimenten, héél erg bedankt daarvoor! 💗 Jou als klant blij maken is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen 😍 Dus we wensen je nog heel veel shopplezier en mocht je vragen hebben, zitten wij voor je klaar! 🥰 Lieve groetjes💕
Goede service mooi ingepakt
Hoi Joyce, WOW een 10, dankjewel! Daar worden wij heeeeeel blij van 😍🎉 Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en bestellingen! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! 🥰 Lieve groetjes💕
Ik vind dat Sweet jewelery onwijs goed bezig is. Alles altijd heel goed omschreven, de maten heel netjes erbij. Doen wat ze zeggen en informeren je tijdig. Willemijn is altijd leuk in haar prive reacties en alles bij elkaar geeft dat een heel goed gevoel. Daarbij is de collectie steeds weer leuk en verdienen ze het zeker om een hele goeie beoordeling te krijgen!
Hi Desiree, WAUW! Wat een onwijs mooi cijfer, dankjewel daarvoor. 😍🎉 Dat we jou blij kunnen maken met onze collecties, het contact met Willemijn en onze services doet ons goed! Bedankt voor je complimenten! We hopen dat je nog lang veel plezier hebt van jouw Sweet Jewellery items en we zien je graag nog eens terug! En mocht je vragen hebben zitten we altijd voor je klaar. 🥰 Lieve groetjes💕
Communicatie verloopt netjes. Met zorg ingepakt post pakket.
Hoi Annemieke, Bedankt voor je super mooie beoordeling! 💕 We maken altijd van al onze bestellingen een feestje en leuk om te lezen dat dit goed ontvangen wordt! 😍🎉 Ook staan de meiden van de klantenservice altijd voor je klaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Veel plezier met je Sweet items en we zien je heel graag nog eens terug. 🥰 Lieve groetjes! ✨
Leuke kleding goed op maat. Er was iets mis met mijn truitje zonder probleem een nieuwe gekregen.
Hi Karen, WAUW! Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling, daar worden we blij van 💕 Fijn om te horen dat onze klantenservice je zo snel heeft kunnen helpen, nadat er iets mis was met je geleverde truitje. We hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt en hopen je in de toekomst ook nog vaker te kunnen verblijden met onze leuke collecties! 😍🎉 Lieve groetjes! 💗✨
Hele leuke items alleen jammer dat ze 1 voor 1 online komen. Hierdoor ben je onnodig meerdere malen verzendkosten kwijt. Vind het daardoor snel wat duurder worden. Dat weerhoudt mij ervan om vaker te bestellen. Verder zijn de pakjes leuk verpakt in papiertje, kaartje en een lolly. Een kleine moeite, maar vind het een stuk persoonlijker. Zeker zo blijven doen :)
Hi Nathalie, Bedankt voor je beoordeling, we waarderen enorm dat je daar de tijd voor genomen hebt! 🥰 We vinden het erg leuk om van elke bestelling een feestje te maken, dus super leuk te lezen dat dat zo goed ontvangen wordt! Wist je dat? Wanneer je binnen 7 dagen twee keer een bestelling plaatst op basis van PRE-ORDER datum kun je jouw bestellingen laten samenvoegen. Je kan dan een mailtje sturen naar [email protected] met beide ordernummers 💌 De meiden daar zullen dit verder afhandelen en je een kortingscode aanbieden voor de (eventueel) teveel betaalde verzendkosten. We versturen dan jouw pakketje als de items van jouw beide bestellingen bij ons binnen zijn. 🌸💗 Veel plezier met je Sweet items en we zien je graag nog eens terug! 🥰 Lieve groetjes💕
Door de enthousiaste filmpjes van Willemijn, en de kleurrijke wisselende collecties aangetrokken tot deze webshop maar de laatste tijd ben ik echt teleurgesteld over de slechte pasvorm, afwijkende kleur dan op filmpjes en slechte kwaliteit van de gebreide vesten en zachte truien. Alles ging linea recta retour wat ook niet echt ‘duurzaam’ is. Ook het lange wachten en de excuus-mailtjes omdat het toch nóg langer ging duren gingen mij irriteren. Heel jammer! Ik hoop dat ze daar iets aan verbeteren.
Hoi Suus, Wat jammer om te lezen dat we je hebben moeten teleur stellen😭😘 Helaas hebben we een aantal items gehad, die vertraging hebben opgelopen. Dit vinden wij dan ook super vervelend en we hopen je de volgende keer wel weer blij te maken❤️ Als je een item hebt waar kwalitatief iets mee is, mag je altijd even een mailtje sturen naar: [email protected] en dan kijken de meiden met liefde even met je mee naar een oplossing😘 Lieve groetjes
Soms jammer dat het pre-order is, ik vindt t dan jammer te moeten wachten :)
Hoi Ellie, SUPER bedankt voor je beoordeling💐💗 We begrijpen helemaal dat het soms een beetje jammer kan zijn dat je bij een pre-order wat langer moet wachten⏳ Maar goede dingen komen altijd voor degenen die geduld hebben, toch?😉💪 Maak je geen zorgen, we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het het wachten waard is!🎁 Mocht een item wat eerder binnenkomen, dan gaan we gelijk met alle meiden snel alles inpakken🌸 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Leuke kleding, makkelijk te retourneren mocht het toch niet goed zijn.
Hoi Marit, WOW een 10!😍😍😍 Dankjewel voor je beoordeling, hier worden wij heel blij van! En wat fijn om te lezen dat het retourneren zo makkelijk gaat🎁 Al hopen we dat dit niet te vaak hoeft🥰😅 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Een heel leuke blouse besteld maar helaas was het op meerdere plekken niet goed afgewerkt, slecht naaiwerk. Teruggestuurd, helaas zelf de portokosten moeten betalen. Het bedrag van de blouse is netjes teruggestort. Ik weet niet of ik gelijk weer wat zou bestellen, het is tegengevallen.
Hoi Doetsje, Bedankt voor het delen van je feedback met ons. Ik vind het jammer om te horen dat de blouse die je besteld had niet goed was afgewerkt🙈😥 Dat is zeker niet de bedoeling!💐 Heb je contact opgenomen met de afdeling aftersales? Want wanneer je een klacht hebt of een item niet aan de kwaliteit voldoet kan je dit doorgeven (met foto's) aan de meiden van de aftersales. Dan kijken ze graag met je mee voor een passende oplossing en kunnen ze je een gratis retourlabel sturen😘 De aftersales zal vandaag nog contact met je opnemen om het alsnog op te lossen💐 Ik hoop dat je de volgende keer weer bij ons komt shoppen💞 Lieve groetjes💗
Sweet Jewellery reageert super snel op vragen en stuurt netjes een email als een artikel langere levertijd heeft. Enige nadeel vind ik persoonlijk, dat je niet via Klarna (achteraf) kunt betalen. Dat zou ik wel een voordeel vinden.
Hoi Bianca, Bedankt voor je beoordeling!!💐 Geweldig om te lezen dat de meiden zo snel op je vragen reageren😍 Ze proberen iedereen altijd zo snel mogelijk terug te mailen en je op de hoogte te houden! Dus die complimenten ga ik doorgeven aan de lieve meiden hier💗 Wanneer je een PayPal account gebruikt, kan je volgens mij wel met een bepaalde vorm van achteraf betalen😉 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Fantastisch gewoon. Ik shop enkel nog maar hier.
Hoi Lies, Wow! Een 10😍 Dankjewel voor deze beoordeling! Wij zijn heel blij dat we jouw favoriete webshop zijn geworden🥳 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Prachtige, moderne kleding voor iedere vrouw. De prijzen zijn prima. Met name de filmpjes waar de hele look zichtbaar is spreekt mij erg aan. Klein tipje. Willemijn, die de meeste kleding presenteert heeft een vrij kleine maat. Aanvullend een collega in beeld met maat M of L geeft meer inzicht in hoe de kleding valt.
Hoi Karin, Bedankt voor je mooie beoordeling😀 Wat leuk om te horen dat je blij bent met de kwaliteit van onze kleding en dat de maatinformatie goed van pas kwam!🛍️💕 En natuurlijk vinden we het fantastisch om te horen dat je zo geniet van onze filmpjes waarin de hele look te zien is!🎥👀 Wanneer het mogelijk is een item te laten zien in een ander maat zullen we dit zeker doen😘 Alleen hebben we vaak alleen het sample model in 1 maat op kantoor💗🏢 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Al heel snel pre orders waardoor je verlekkerd wordt maar nog erg lang moet wachten
Hoi R, Bedankt voor je beoordeling💋 We begrijpen dat je na een bestelling nog vol verwachting op je Sweet item(s) zit te wachten😍🎁 We hanteren bewust een andere strategie dan grote-massa webshops. De meeste items hebben een pre-order data, omdat we om het milieu geven 💚 en enorme voorraden willen voorkomen🌱 Maar geloof ons, het is het wachten zeker waard!🤗💕 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Producten zijn niet van een goede kwaliteit. Na twee keer dragen is het niet mooi meer.
Hoi Tess, Wat ontzettend jammer om te horen dat de items niet helemaal goed waren😥💐 Heb je al contact opgenomen met onze aftersales? Zij staan klaar om je te helpen wanneer je een klacht hebt en ze zullen hun uiterste best doen om de juiste oplossing te vinden😘 Want we willen natuurlijk dat je de items met plezier kunt dragen!👗😍 Je kunt een mailtje sturen naar [email protected] en daar kun je ook foto's van de items bijvoegen. Onze meiden zullen met alle liefde even met je meekijken💕 Dankjewel voor je begrip en we hopen dat we snel een oplossing kunnen vinden waar je blij mee bent🌈 Lieve groetjes💕
Mooie kleding
Hoi Jantina, Superleuk om te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij onze webshop!🛍️💕 Het is geweldig om te weten dat je onze kleding mooi vindt, daar doen we het tenslotte allemaal voor!😍👗 Bedankt voor je beoordeling! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
De kledij is wel mooi, maar de kwaliteit is heel wat minder. Mouwen slobberen heel snel. Soms duurt de levering erg lang en ook het antwoord van de klantendienst.
Hoi Peggy, Wat balen om te horen dat de mouwen van je outfit snel gaan slobberen😥💐 Heb je al contact opgenomen met onze aftersales? Zij zijn er speciaal om je te helpen als je een klacht hebt en ze doen er alles aan om een passende oplossing te vinden😘 We willen natuurlijk dat je volop kunt genieten van je items en ze met plezier kunt dragen!👗😍 Je kunt een mailtje sturen naar [email protected] en je kunt ook foto's van de items meesturen. Onze lieve meiden kijken graag met je mee en zullen hun uiterste best doen om je te helpen💕 Ik hoop wel dat je ontzettend veel plezier hebt van de prachtige Nola tas!🤩 Lieve groetjes💕
Via vriendin bij sweet juwelery terecht gekomen. Ontzettend leuke collectie, goede kwaliteit. Soms lang wachten, maar dat weet je als je besteld en de manier waarop het verpakt wordt en de aandacht die hieraan besteed wordt maakt alles goed! Oppassen dat je niet te hebberig wordt!
Hoi Sylvia, Wat leuk om te horen dat je via een vriendin bij ons terecht bent gekomen en dat je onze collectie geweldig vindt!🤩 We doen ons best om goede kwaliteit te leveren en we zijn blij dat je dat ook zo hebt ervaren. We snappen dat je van onze nieuwe collecties hebberig kan worden🥰🥳🙈😍 Bedankt voor je mooie beoordeling en dat fantastische cijfer! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Precies mijn manier van voorraad beheer. Bestelling Just in time volgens de LEAN filosofie. Geen verspilling en overbodig veel voorraad in jullie warehouse. Dat ik jullie niet eerder heb ontdekt! 2 prachtig mooie setjes besteld, goede kwaliteit en zit echt perfect! Dit is het wachten (pre-order)meer dan waard. Dit was zeker niet de laatste bestelling!
Hoi Janette, WOW een 10! Dankjewel🥳🥳🥳 Wat super om te lezen dat je ons concept helemaal leuk vindt🌳🌍👗 En natuurlijk helemaal top dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de setjes én dat ze perfect zitten🙌 Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar!💪🏻😍 Lieve groetjes💕
Ze hebben veel leuke en mooie kleding. Mijn ervaring is alleen dat je er lang op moet wachten. Veel pre order wat jammer genoeg pas verstuurd wordt als de volledige bestelling compleet is waardoor het soms weken duurt. Dat vind ik jammer. Hopelijk gaat het een volgende keer sneller.
Hoi Heidi, Bedankt voor je beoordeling. Wat super leuk om te lezen dat je onze kleding zo leuk vindt😍 Je hebt helemaal gelijk dat het soms iets langer duurt voordat je je leuke bestelling ontvangt, omdat we werken met pre-orders. Maar ik vertel je graag meer over ons concept, want het is echt speciaal en bewust!🌟 Misschien weet je het al, maar naast het gezicht van de shop is Willemijn ook de eigenaresse. Sweet Jewellery is een webshop met een uniek concept! Onze collecties worden bewust beperkt en we hebben drie keer per week nieuwe items. De meeste van onze items hebben een pre-order datum. Dit doen we omdat we om het milieu 💚 geven en grote voorraden willen vermijden. Zo kunnen we duurzaam en zorgvuldig te werk gaan🌱 Als je een item bestelt met een pre-order data, betekent dit dat het item rond die data bij ons binnenkomt. Onze meiden pakken het met heel veel liefde 💕 voor je in en sturen het zo snel mogelijk naar je op!📦 Meestal gebeurt dit binnen 1-2 werkdagen na de pre-order datum. Zodra het pakketje ons pand verlaat, sturen we je een track & trace-code via e-mail, zodat je het pakketje tijdens de bezorging kunt volgen👀 En als je vragen hebt over de maatvoering of stylingtips nodig hebt, staan we altijd voor je klaar om je verder te helpen!😍 Lieve groetjes💕
Vragen worden vlot beantwoord, een bestelling word keurig en met zorg verzonden Heel blij mee.
Hoi Andrea, Wauw, bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn zo blij dat je tevreden bent met onze snelle service en vlotte antwoorden💨💬 En natuurlijk zijn we dolblij dat je bestelling keurig en met veel zorg is verzonden📦💌 De meiden pakken het dan ook met veel liefde in! Dus die mooie complimenten ga ik doorgeven aan iedereen hier! Nog veel shopplezier en mocht je vragen hebben, wij zitten voor je klaar! Lieve groetjes💕
Over het algemeen leuke kleding. Fijn dat het zo uitbreid wordt geshowd en van alle kanten laten zien hoe het valt en hoe lang iets is. Van mij hoeft dat niet als voorbeeld met een zwangere buik. De maten van broeken kloppen soms echt niet. Normaal heb ik een maat M als broek. Laatst heb ik een broek besteld (zwart/wit) die veel te groot viel. Daarna maat s besteld, ik twijfel zelfs nog of die niet te groot is. Maar mss komt het omdat ik travelstof niet gewend ben en dit anders valt….
Vanuit weinig tijd vanwege zorgdruk mijzelf laten verleiden om digitaal te shoppen. Produkten zijn niet heel verkeerd, klopt ook met de afbeeldingen. Alles was ook keurig verpakt en van een mooi lief kaartje voorzien. De levertermijn werd een 2 tal keer uitgesteld wat ik niet heel prettig vind. De afwerking van de stoffen, eenmaal in handen, is wel erg simpel, en 1 shirt rook heel erg naar nicotine. Ik ben zelf geen roker dus dat is op dat moment vies. Mijn eerste gedachte was, alles terug, maar dan lost het voor nu niets op, alles gewassen en het is er gelukkig uit. (Was overigens maar bij 1 van de 4 produkten). Alles past verder wel dus de maten voldoen. Resume: winkeltijd zien te vinden om direct te voelen en passen, bij nood volstaat het verder wel. Aanbevelen? Ligt aan je eigen situatie, voor mij voor nu oke.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht