Snelle service, leuk ingepakt, goede kwaliteit kleren

Super goede service

Mooie artikelen, passen zoals aangegeven, leuke prijs, fijne hulp bij vragen of problemen en worden erg goed opgelost. Super lieve meiden die er werken!

Goede omschrijving en foto's van kledingstukken!

Uniek concept met het 3x per week nieuwe items plaatsen online. Maten van de kleding staan heel goed omschreven. Alles met een persoonlijke touch. 1x een item gehad wat toch niet op voorraad was maar dat is netjes en snel opgelost. Alleen het retour melden met de code moest ik even goed kijken hoe dat werkt, ietje ingewikkeld. Ga zo door team sweet!

Fantastisch webwinkel

Leuke kleding voor een goede prijs.

Zeer vriendelijk!

Altijd leuke en aparte collectie. Snelle service. Wordt goed op de hoogte gehouden van je pre order.

Was te klijn.

Het kost best wel veel moeite om het terug te sturen. En het kost ook nog extra geld. Ik moet dus betalen voor niets. En ik heb 3 dagen geleden bericht gehad dat het terug gestort is maar heb nog niets gezien. Dit alles vindt ik wel jammer. Want als ik wat bestel en past niet ben ik ruim €5 kwijt. Dus zal ik niet zo gauw meer bestellen.

Ze geven op de site een duidelijke omschrijving van de kleding. Hierdoor weet je gemakkelijk of het jou gaat passen. Ze zijn super enthousiast. Ze reageren snel en zodra de pre order bij hun binnen is, doen ze er alles aan om het zo snel mogelijk te verzenden.

Erg goed en persoonlijk

Ik vind alles helemaal goed en onderscheidend van anderen. Ik heb 1 klein minpuntje en dat is het wachten op de pre-orders. Verder helemaal top!

Fijne webshop!

Inspirerende en actieve webshop met mooie kleding. Alles wordt leuk gepresenteerd en is zowel trendy als tijdloos. De klantenservice is zowel per e-mail als telefoon prima bereikbaar en erg vriendelijk. Alleen jammer van de verzend- en retourkosten.

Prima, jammer dat veel artikelen pe-order zijn

Ik wist dat een artikel pre- order was, alles met elkaar duurde het zeker nog 3 weken voordat het geleverd was. ( had te maken met leveringsproblemen en was netjes gemeld) Eigelijk wil je dat niet, wanneer je iets besteld mag het een paar dagen langer duren, maar dit vind ik persoonlijk te lang

Goede snelle levering. Leuke kleding voor een goede prijs

Klantenservice reageert snel. De kleding is leuk en betaalbaar en niet heel nederland loopt ermee omdat de collectie elke week wisselt

Mooie kwaliteit kleding, super leuk ingepakt met een kaartje. Echt een cadeautje voor mezelf

Super service

Al verschillende keren hier gekocht en altijd vlot geleverd met een leuke boodschap en iets lekker.

Leuke collecties en goede klantenservice

Superleuke collecties! Kleding wordt netjes verpakt en als er iets niet klopt (bijv. haaltje of verkeerde artikel) dan wordt het klantvriendelijk en snel opgelost.

Snelle levering, goede producten

Twee keer iets besteld en dat ga ik zeker vaker doen. Snelle levering (indien product op voorraad), duidelijke foto’s en prima kwaliteit

Super leuke kleding met fijne materialen.

Ik vind jullie kleding erg mooi en fijn om te dragen. Soms vind ik de prijzen nog wat hoog, waardoor ik sommige items toch laat schieten. De service is top en zo fijn dat jullie alles testen en jullie maten erbij zetten.

Fijne service en lieve mensen en netjes en correct geholpen

Fijne en mooie kleding . Leuke spontane filmpjes.

Ik bestel hier veel

Gisteren bestelt en nu al binnen gekregen,heb nog een pre order staan die is vertraagd netjes een mail gekregen. De filmjes zijn heel duidelijk over de maten.Ik bestel hier de laatste tijd veel,goede kwaliteit.Top.

Leuke betaalbare kleding !

Leuke betaalbare kleding die heel goed gepresenteerd wordt via de stories op Instagram. Daardoor krijg je over algemeen goed beeld. Nadeel vind ik de tijden waarop collectie online komt.....dat is om 19 uur en bij ons kinderbedtijd. Eer ik dan tijd heb voor bestellen rond half 8 is gros al verkocht. Misschien zou hierin eens via een poll gepolst kunnen worden of er meer dit handig vinden of niet ? Ik noem maar iets

Top webshop

Mooie kleding. Ik vind het de kracht van Sweet Jewellery dat ze alle exacte maten doorgeven oo de cm nauwkeurig en precies aangeven hoe iets valt.

Geweldige kleding, super presentaties en goede service!! En daarbij geweldig leuke meiden

Top!! 1 nadeel... Slecht voor mijn bankrekening :-))

Helemaal top!

Goede pasvormen en kwaliteit

Leuke, trendy kleding en prima kwaliteit!

Dit is misschien meer een luxeprobleem, maar wanneer er kort achter elkaar meerdere leuke collecties zijn en ik dus meer bestel, dan vind ik het lang duren voor de bestelling binnenkomt. Ik raak dan soms overzicht kwijt in wat ik in godsnaam allemaal besteld heb en wat ik wanneer kan verwachten. Ik weet dat jullie met pre orders werken waardoor het soms langer kan duren voor een bestelling binnen is. Maar waar ik soms behoefte aan heb, zeker met meer bestellingen kort achter elkaar is een totaal overzicht van alle bestellingen. In een eigen account of in een mailoverzicht zoiets. Dit zou de dienstverlening voor mij iets beter maken. Verder dik tevreden!

Té leuke kleding!

Al meerdere bestellingen geplaatst. De meeste items zijn Pre-orders en dan moet je even geduld hebben maar dat staat er ook altijd bij. Mocht de bestelling niet op die datum verstuurd zijn, krijg je netjes een mailtje. Voor mij de 1e webwinkel waar ik (TE) veel bestel en nauwelijks iets retourneer.

Steeds nieuwe dingen, duidelijke uitleg over de maten, snelle levering en hartstikke leuk verpakt!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht