Geweldige site en heel klantvriendelijk!

Bij Sweet Jewellery hebben ze altijd leuke kleding, is de site heel overzichtelijk en willen ze je altijd verder helpen met vragen omtrent de kleding. De filmpjes op Instagram zijn ook zeker een meerwaarde zo zie je hoe de kleding eruit ziet bij iemand in het echt en ook dat ze de kleding door verschillende personen laten aantrekken geeft een beter beeld over hoe de kleding er bij jou zal uitzien!

Leuke kleren, duidelijke maat beschrijving. Leuk verpakt met een persoonlijke groet. Daar wordt je helemaal blij van.

Leuke kleding!

Sweet Jewellery heeft een snel wisselende collectie die vol enthousiasme via social media wordt aangeprezen. Ik zou het leuk vinden als de maten iets naar boven en onder uitgebreid zouden worden. Misschien een tip voor de toekomst.

Mooie kleding, goeie kwaliteit en snelle levering

Leuke jurkje en truitje besteld, mooie kwaliteit en verrassend snel geleverd. Deze ga ik vaak dragen.

Mijn favoriete winkeltje

Altijd zo veel keus uit leuke kleding! En een Goede prijs kwaliteitsverhouding. Ik shop heel graag bij sweetjewellery

Super fijn!

Inmiddels twee keer een bestelling geplaatst. De eerste keer was één van de broeken niet meer op voorraad. Er werd overlegd wat ik wilde en kreeg netjes het bedrag terug gestort. De jeans bevalt erg goed en zit heel lekker! Wist alleen niet dat de onderkant gerafeld zou zijn. Dat dat zou wel bij de omschrijving mogen staan.

Super leuke webshop

Leuke webshop met 3x per week een nieuwe collectie! Volg wel hun social media zodat je alvast weet wat er s avonds online staat, want de verkoop gaat hard.

Zou helemaal geweldig zijn als je via afterpay / Klarna zou kunnen betalen.

Beste service ooit

Mooie leuke betaalbare kledij, toffe combinaties en gedetailleerde maten wat het makkelijk maakt om de juiste maat te bestellen. Leveringen zijn ook meestal op afgesproken datum, topervaring

Snelle service leuk verpakt en top kwaliteit

Snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden en als het pakket bezorgd wordt is het als cadeau verpakt met een persoonlijk kaartje erbij! Top!!

Geen aanrader

Tijdje terug heb ik hier een jurk besteld. Dit was een pre order dus moest nog even geduld hebben voordat ik het zou ontvangen. Paar dagen later stond er ook een leuk vest op die ik graag wilde bestellen. Hierop heb ik een mail gestuurd met de vraag of ze dit vest bij mijn pre order zouden kunnen doen zodat ik geen dubbele verzendkosten zou hebben. Behalve dat dit zonde is van de onnodige extra kosten is het ook nog slecht voor het milieu. Volgens hun site was dit mogelijk maar kreeg een mail terug dat het niet mogelijk was om de bestelling samen te voegen. Dit is gelijk de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Goede levering

De kleding wordt ontzettend leuk verpakt . Daar wordt echt aandacht aan besteed. Het is dan ook een feestje om te ontvangen, het lijkt wel een cadeautje .

Lieve behulpzame meiden die altijd meedenken en je op de hoogte houden. Ik winkel er regelmatig. Ben blij met alle kleding. Zit mooi en is van goede kwaliteit

Super leuke spullen en goede service

Een feestje om iets te bestellen bij jullie. Ik had een shirtje besteld en het duurde langer dan gezegd, ik stuurde een mailtje met de vraag waar mijn shirtje bleef en kreeg al snel een nette reactie. De spullen zijn altijd leuk en met zorg ingepakt dus erg leuk om te krijgen.

Leuke kleren en goede info via social media.

Zeer goed!

Leuke mooie kleding van goede kwaliteit. Wat erg fijn is dat de maten er allemaal bij staan en welke maat degene die het aan heeft zelf draagt! Dan kun je vergelijken. Wel worden jullie steeds duurder merk ik, nu jullie bedrijf zo groeit.. €30,- voor een shirtje is best veel geld.. Ik ben al heel wat jaartjes fan van jullie en heb daardoor ook veel van jullie in mijn kast liggen, van spijkerbroeken, truien, shirts, vesten tot jurken. Daarnaast weet ik niet wat ik van de pré-order vind! Als je iets leuks ziet en bestelt, dan wil je dat graag snel in huis hebben. Nu moet je 3-4 weken erop wachten, dat is gewoon waardeloos!

Leuke webshop, alleen omslachtige en dure retour

leuke webshop, maar de verzendkosten en de dure retour houden me tegen om te bestellen.

Super goede service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Je bestelling zit super leuk en goed verpakt en de kwaliteit van de kleding is top!

Mooi kwaliteit kleding!

Makkelijke website om je kleding te bestellen, mooie stoffen en goede kwaliteit!

Geweldig!

3 keer per week een nieuwe collecte en weinig kans dat je iemand tegenkomt in dezelfde kleding. Leuke presentatie d.m.v. filmpjes en foto’s. De services is altijd goed en de bestelling is altijd leuk ingepakt. Al met al, ik ben erg tevreden en blijf trouw regelmatig bestellen!

Super service!

Duidelijke website, goede omschrijvingen, leuke collectie. Als er dan toch íets is wat genoemd kan worden: het labeltje van Sweet dat il de kledingstukken genaaid wordt is vrij scherp en prikt.

Leuke webshop met een heel leuk team! Altijd vernieuwend en leuk gepresenteerd. Enige minpuntje is dat de kleding heel vaak maar tot maat XL gaat, maat XXL toevoegen aan de collectie zou nog veel leuker zijn!!

Super leuke kleding voor een mooie prijs

Super leuke kleding voor een mooie prijs. Echt fantastisch hoe jullie alles goed laten zien op sociale media en jullie eerlijke oordeel over de kwaliteit van de kleding Het is verslavend jullie te volgen. Jullie geven goed aan hoe de kleding valt waardoor je eigenlijk altijd de juiste maat besteld. Meiden ga zo door

Leuke webshop, goede service

Leuke webshop met leuke kleding. Snel geleverd en retouren ook makkelijk. Heb een keer een kapotte broek geleverd gekregen. Geen probleem werd snel en goed naar een oplossing gezocht. Bestel hier graag!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht