Maatvoering niet altijd correct

Ik heb verschillende maten besteld (XS en S), maar ondanks dat 1 topje maat S was bleek de maatvoering niet te kloppen, veel te groot. De aftersales afdeling heeft dit verder afgehandeld en ik kon de artikelen gratis retourneren. Prima opgelost. Ik wist dat het een pre-order bestelling was, maar door feestdagen duurde het bijna 3 weken voordat de bestelling binnen was. Ik ben zelf na 2 weken maar eens gaan vragen waar de bestelling bleef. Dat is wel jammer, want ik heb wel alles betaald maar nog niets ontvangen. Wellicht is Klarna of Afterpay een optie. Alleen betalen wat niet retour gaat.

Snelle levering en super leuke jurkjes

3 hele leuke jurkjes ontvangen, zitten perfect. Snelle levering, leuk ingepakt.

Heel leuk ingepakt!

Goede, snelle en vriendelijke service

Ik werd er goed, snel en vriendelijk geholpen. Fijne webshop met erg leuke kleding

Altijd super goede service!

Vriendelijk personeel en toffe kleding

Wauw sinds kort deze toffe website ontdekt. En eerlijk het is verslavend, zoveel leuke kleding dat online komt. Het team werkt hard en helpt daar waar nodig is. Ze zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je. Hun communicatie is duidelijk en er is veel op hun website aan informatie te vinden. Ook hun stories op Instagram zijn super leuk om te volgen...zeker een aanrader.

Top service met leuke kleding

Deze shop is echt te leuk en verslavend Ze moeten nu stoppen met leuke kleding want ik koop mij arm bij hun

Mooie mode en super service

Mooie mode en super service.

Elke week weer een erge leuke collectie.

Bij elk kledingstuk wordt duidelijk omschreven hoe de valt. Welke maat er door de verschillende dames wordt gedragen. Zo krijg je een goed beeld om een keuze van maat voor je zelf te maken. Ik heb al diverse bestellingen gehad en pas 1x een jurk retour gestuurd. Niet omdat de maat verkeerd was, maar hij was gewoon veel te lang voor mij. (hing op de grond). Nu wacht ik nog op 3 bestellingen. Elke keer weer spannend.

Leuk product, creatief in gepakt en hele snelle levering!

Leuke trui ontvangen! Was gezellig inpakt, als een echt cadeautje en ook nog eens heel snel geleverd!!

Ik he bij jullie een jurk besteld, mooie goede kwaliteit en binnen 2 dgn in huis Echt super fijn Mvg

Geweldig!

Helemaal blij mee. Altijd leuk ingepakt en met een lekkere lolly!!

Altijd leuke en mooie spulletjes

Elke dag afwachten naar nieuwe collectie Top meiden.

Fijne webshop!

Mooie items, goede uitleg en top service!

Top verzorgd

Fijn

Helemaal mijn stijl! Slecht voor de portemonnee ;-)

Leuke meiden, maar vooral eerlijk. Op de foto's en filmpjes, diverse meiden met diverse maten. Zo weet je meteen hoe het bij jou staat. Er is altijd iemand met een soort gelijk figuur. En prima prijsjes. Enige is dat ik soms 2 a 3 pre-orders op verschillende dagen doe. Maar dan ook 3x verzendkosten betaal. Zou het fijn vinden om de mogelijk te krijgen om orders te combineren om C02 en verzendkosten te besparen.

Kleren waren super! Jammer genoeg had 1 van de broeken een foutje, maar dat is ook heel fijn opgelost. Ik bestel hier zeker vaker.

Mooie spullen en goede service

Iedere keer weer mooie nieuwe kleren. Mooi ingepakt, snel verzonden. Goede service

Super Positief!

Altijd heerlijk om naar de filmpjes te kijken, de meiden zijn zo gezellig en echt in hun mening, gevoel! De kleren die ik besteld hebt, draag ik met veel plezier!!!

Goede levering van mooie kleren

Mooie kleren van goede kwaliteit en prijs.

Retourneringen erg omslachtig en duur

Product mooi ingepakt, zag er uit als kadootje. Helaas viel het product bij levering tegen waarbij ik wilde retourneren. Echter bleek dit erg lastig en omslachtig te zijn. Veel handelingen nodig en daarbij retourcode in moeten vullen die ik telkens niet ontving. Helaas kwamen er naast verzendkosten á €4,95 ook nog retourneringskosten á €5,95. Waarbij het uiteraard niet loont om te retourneren, gezien de kosten 1/3 van totaal bedrag zijn. Erg jammer dat dit zo omslachtig en duur is, voor mij laatste keer dat ik besteld heb.

Hele leuke winkel met erg aardige medewerksters

Erg leuke winkel met hele aardige medewerksters. Ze verkopen leuke kleding en hebben vaak nieuwe items.

Goede kwaliteit, super service!

Kleding is zoals beschreven en van goede kwaliteit. Service is meer dan goed en de bestelling heel leuk verpakt!

Vriendelijk, kwalitatief goed, TOP service!!!

Ik bestel graag bij Sweet Jewellery. Leuke, trendy kleding. Niet duur. Een feest om het pakketje te krijgen. Zorgvuldig ingepakt. Ik kan eigenlijk alleen maar positieve dingen bedenken! Vriendelijkheid en warmte staat op 1!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht