Soms leuke kleding, maar geringe kwaliteit.

Aanduiding ‘valt groot’ is bij mij 2 x niet van pas geweest. Gevolg is dat ik kleding retour moet sturen, en betalen voor retour. Ik zou veel vaker iets bestellen als ik het gratis retour mocht zenden, hoge drempel voor mij.

Top bedrijf

Wat een heerlijk enthousiast team met leuke meiden die keihard werken voor het bedrijf en super leuke kleding uit zoeken en ons het verschrikkelijk moeilijk maken om ons geld in onze portemonnee te houden

Gewoon goed

Je bestelling word goed verwerkt

Mooie kleding en fijne service!

Super leuke meiden die alles heel uitgebreid showen, eerlijk zijn in de maten en laten alles goed laten zien!! Echt een aanrader!!!

Super leuke site

Kleding wordt op een fijne, persoonlijke en eerlijke manier gepresenteerd. Leuke setjes. Prijzen van de jeansbroeken zijn top! Je kan je identificeren met 1 van de dames die de kleding showen. Je spullen worden met zorg en een persoonlijke touch geleverd.

Iedere keer een feestje om uit te pakken!

Leuke, hippe trendy kleding voor een fijn prijsje!

Fijne winkel!

Leuke kleding voor een aantrekkelijke prijs. Ik koop dit naast wat duurdere merkkleding. Met name de jeans is super fijn en betaalbaar. Het valt met wel op dat een aantal artikelen door andere winkels ook wordt verkocht en goedkoper. En dan ook zonder verzendkosten. Dan is het aantrekkelijker om het artikel elders de kopen. Geen kritiek is dit, maar tip om goed in markt te blijven liggen. Ik ben en blijf fan van jullie winkel. De uitleg met filmpjes vind ik geweldig! Ga zo door daarmee! En heel veel sterkte voor Willemijn en haar gezin ivm overlijden van haar moeder plotseling!

Leuke webshop, vaak wisselende collectie

Vaak wisselende collectie. Leuke artikelen met duidelijke maat omschrijving. Leuk ingepakt bezorgd

Heel goed!

Mooie kleding voor leuke prijs en snel geleverd.

Een cadeautje voor jezelf

Als je iets bestelt dan weet je wat het is, maar het is letterlijk een cadeautje om uit te pakken. Met zorg verpakt en met een leuk persoonlijk kaartje erbij!

Super goed

Goede service, optijd met levering zoals vermeld wordt. Super leuke meiden allemaal.

Heel tevreden!

Ik geniet er altijd van om de sneekpeak op Instagram te bekijken zodat ik rustig de hele dag kan nadenken wat ik klokslag 19.00 kan bestellen als de collectie online komt. Minpuntje vind ik de pre-orders, ik wil namelijk de volgende dag gelijk shinen in de outfit. Maar aan de andere kant kan ik me nu een week verheugen op het pakketje wat binnen komt :)

Super leuke kleding

Super leuke kleding, helaas vaak wel klein vallend. XL is niet een echte XL maar meer een L

Leuke kleding

Fijn zittende kleding. Goede prijs-kwaliteit. Leuke (klanten)service; vriendelijk en enthousiast.

Toppers

Super persoonlijke service en goed geregeld!!!

Helemaal top

Ontzettend leuke dingen gekocht, paste perfect door de afmetingen die gedeeld worden. En bovendien wordt het ook nog eens met zorg ingepakt.

Goed!

Ik heb 3x een bestelling gedaan en daarvan is 2x de levering van de pre-order vertraagd vanwege een verlate levering vanuit de leverancier. Ik vind dat de sweeties dit goed communiceren naar de klant toe. Hier kunnen ze zelf natuurlijk niets aan doen. Dus al met al tevreden. Producten zijn ook zoals ze ze omschrijven en maten/lengtes worden overal goed vernoemd. Ik kom vaker shoppen!

Wat ze zeggen komen ze na. Top!

Erg leuke kleding!

Erg leuke kleding en goed maatadvies. Verder wordt alles mooi ingepakt en zit er altijd een lief kaartje bij. Geeft mij echt het gevoel dat het met liefde ingepakt wordt en voor mij dus een feestje in uit te pakken. Het enige nadeel is dat al die filmpjes op instagram niet zo goed zijn voor mij portemonnee. ;)

Leuk kleren

Vind de maatvoering niet altijd even goed kloppen. Retourproces enigszins omslachtig en jammer dat je geen items uit 2 verschillende bestellingen in een retour kunt terug sturen.

Leuke kleding betaalbare prijs

Jammer van de lange levertijden

Erg leuke kleding en goed maatadvies!

Ik bestel regelmatig en stuur maar sporadisch iets terug. Maatadvies is prima en vaak bestel ik de hele set.

Mijn favoriete online shop

De kleding die ik tot nu toe gekocht heb zit prima.de maten worden goed uitgelegd. Waardoor ik niks heb terug hoeven sturen. De kleding word keurig verpakt in de leukste papieren verpakking. Ik word erg blij hoe jullie het aanpakken en ben nog lang niet uitgeshopt bij jullie

Leuke kleding!

Leuke kleding! Mooie prijs! Pre orders vind ik fijn want dan weet je dat het item er langer is! De filmpjes en foto's laten goed zien hoe het item valt, krijg je dus goed beeld van! Ook leuk om jullie enthousiastme te zien. Jammer dat je er wel altijd echt op tijd bij moet zijn.. verschillende keren het leuke item gemist.

Enthousiast team, goede uitleg!

Super leuke kleding Enthousiast team, leuke vrolijke meiden Goede complete kleding uitleg Snelle bezorging, jammer van de pre ordes ;) Tip: Verzendkosten gratis maken

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht