Prettig

Altijd leuk om een pakketje te krijgen persoonlijk ingepakt met lief kaartje en attentie!Leuke kleding het enigste nadeel is zelf printen retour etiket!

Leuke, hippe en betaalbare kleding

3 x per week een nieuw setje kleding in verschillende kleuren en maten. Ik vind het heel fijn dat er "maat"uitleg van de kleding word gegeven en wat voor materiaal het is. Ook het showen van de kleding met mensen met verschillende kledingmaten is top, zo zie je hoe alles valt. En de spontaniteit straalt er vanaf. Top site!!!

Geweldig!

Mijn favo webshop. Super leuke kleding en accessoires. De uitleg via social media over hoe de kledingstukken zitten en het laten zien er van is heel erg fijn. Ook de maattabel en het aangeven welke kledingstukken ruimer vallen of juist kleiner is fijn. De kleding is altijd van goede kwaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Als de bestelling is bezorgd dan is het een feestje om uit te pakken, zo leuk verpakt. Ik ben niets anders dan positief.. 1 puntje is dat er zoveel leuke dingen te koop zijn dat ik moet oppassen dat ik niet teveel bestel, want voor de portemonnee is het wat minder haha.

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring! Voldoend aan alle informatie die wordt gegeven van de producten. Elke keer weer een feest als er een pakket binnen is ❤ Zo blij met jullie.

Top! Prima afhandeling, duidelijke communicatie en prachtig ingepakt.

Voor herhaling vatbaar ;-)

De kwaliteit viel tegen

Allereerst wil ik zeggen dat ik al een aantal keer heb besteld bij Sweetjewellery. De kleding is leuk en van deze tijd. Maar over de kwaliteit van mijn laatste bestelling ben ik niet zo te spreken. Bij het jasje laten na 2x dragen de naden los bij de mouwen. En bij de broek is de stof al pillig tussen de benen na 1x dragen. Ik vind dit erg jammer want de kleding is niet goedkoop.

Gewoon geweldig

Leuke moderne kleding voor een mooi prijsje.

Persoonlijke webshop met modieuze en betaalbare kleding

Willemijn brengt bijna dagelijks op zeer enthousiaste wijze de nieuwe kledingstukken onder de aandacht. Leuke en modieuze kleding met goede aanduidingen over de maatvoering, pasvorm etc. waardoor online kleding bestellen aantrekkelijk is. Na een bestelling word je netjes op hoogte gehouden van de status van je bestelling en de kleding komt altijd vrolijk en smaakvol verpakt bij je thuis. De enige minpunten die ik kan bedenken is de tijd dat kleding online komt, want dat is voor moeder van drie kleine kinderen echt spitsuur. Daarnaast is de wijze van retourneren ietwat complex, maar gelukkig is dat meestal niet nodig!

Super leuke vesten besteld voor een super prijs..

Super leuke kleding en goede service!

Wat ik graag als verbeterpunt zou zien is het terug sturen van een pakketje. Bijvoorbeeld een directe link bij inloggen op website bij mijn bestellingen om een retouretiket uit te kunnen printen of dat deze al bij de bestelling zit. Verder vind ik het super.....de meiden, de filmpjes die ze maken, de kleding, het inpakken vd pakketjes en de service. :-)

Super blij met al me bestellingen

Heel leuk om zo vaak nieuwe dingen te zien! Steeds blij met me bestelling die binnenkomt! Enige is dat ik het jammer vind dat het wat langer duurt voordat je het binnenhebt☺️ Omdat je het al zograag snel aan wilt!

Top bedrijf!

Heel netje in communicatie, leuke producten!

Super goed

Prima in orde Snel reageren

Prachtig verpakt en fantastische kleding!!

Ik volg jullie via Instagram en wat kijk ik elke keer weer uit naar jullie filmpjes! Jullie promoten de kleding op een hele enthousiaste manier! Wat ik zo ontzettend fijn vind is dat ik door jullie filmpjes een heel goed beeld krijg hoe de kleding valt. Ook met alle maten en lengtes erbij maakt het shoppen een stukken fijner! Tot slot ben ik ook erg blij dat veel kleding in setjes wordt getoond waar ik zelf altijd wel problemen mee had. En uiteindelijk krijg je een mailtje dat je kleding eraan komt en het wordt ook nog eens geweldig verpakt! Complimenten aan jullie! Vrolijke groetjes, Deborah.

Levering duurt lang, slechte service als er iets mis is met het item.

De levering duurde al erg lang en de pre order datum was weer uitgesteld... Helaas na 1 keer wassen kwam ik erachter dat het shirt van slechte kwaliteit was. Ik heb netjes een berichtje gestuurd met de vraag hoe we dit konden oplossen maar dat was niet mogelijk. Het was een was fout van mij zeggen ze, ze kunnen niks voor mij doen.... Heel erg jammer! Ik bestel niet meer jullie!

Hele leuke kleding, jammer van de verzendkosten

De kleding van Sweet Jewellery is echt heel leuk. Drie keer in de week een nieuwe collectie, met telkens toffe items. Leuke stylingtips en goede fotografie op social media. Vaak geshowd door meerdere modellen, zodat je ziet hoe de kleding staat in verschillende maten. Veel aandacht voor de verpakking, komt echt als een cadeautje binnen! Groot nadeel vind ik de verzendkosten van € 4,99 als je onder de € 75 euro bestelt. Als je meerdere keren iets wilt bestellen, betaal je dus telkens verzendkosten. Maar wachten tot je aan het orderbedrag zit is bijna onmogelijk, omdat de collecties zo snel wisselen dat je item weer is uitverkocht. Je kunt overigens wel vragen om orders samen te voegen, maar dan krijg je geen geld terug, maar een tegoed van 4,99 dat 3 maanden geldig is. Wil je iets terugsturen, dan betaal je ook nog eens € 5,25. Als dit anders zou zijn, zouden ze zeker 5 sterren krijgen!

Super mooie kleding en geweldige service

Mijn kleding was zo mooi en met zorg en liefde ingepakt! Echt een cadeautje om te ontvangen! Geweldige mooie kwaliteit! Aanrader!!

Mijn eerste bestelling en gelijk alles goed!!

Ik heb pas geleden voor het eerst besteld. Gelijk een hele set en alles past goed en is naar mijn zin. Dat komt mede door de goede maat tabel én ik heb ongeveer hetzelfde postuur als Willemijn, dus dat is makkelijk☺️

Super fijne service en producten!

Klein bedrijfje dat echt super hard werkt, dat blijkt uit alles. Heel veel foto's en filmpjes op social media van nieuwe producten die goed de kwaliteit laten zien van alle producten. Je weet daardoor goed wat je koopt. Terugsturen is niet gratis, zoals bij veel grote webshops, maar doordat ze alle producten zo uitgebreid laten zien (verschillende modellen met verschillende maten, video's om stretch te laten zien, verschillende stijlen, matchende items en noem maar op) stuur ik zelden iets terug eigenlijk! Het pakketje dat je ontvangt is super leuk ingepakt, handgeschreven briefje erbij, mooi papier. Echt fantastisch, er wordt aandacht besteed aan je product! En natuurlijk aan de lopende band nieuwe producten. Is er een keer iets wat je niet zo leuk vindt? Geen probleem, een week of 2 later is er weer nieuwe keus. Ik vind het heerlijk om lokale, kleine bedrijven op deze manier te kunnen steunen en originele en leuke kleding ervoor terug te kunnen krijgen. Meiden, ga vooral zo door. Ik ben fan!!

Fijne online winkel

Ik koop hier graag mijn kleding ook omdat ze 3 per week nieuwe collectie hebben. Enige aanbeveling die ik heb, hou de klanten beter op de hoogte van pre order producten vaak hanteren jullie een bepaalde datum nu al aantal keren gehad dat nog niet rond die tijd leverbaar is maar veel later en dan krijg ik geen bericht van jullie. Dat vind ik zelf erg jammer

Super!!

De site is super, ik word daar zo vrolijk van! Goede informatie enzo leuk dat je bijna alles wil kopen!!! Hi hi De uitleg van het product zorgde dat ik precies de goede maat heb kunnen bestellen. En wat is het een kadootje als je op deze manier je eigen bestelling uit mag pakken! Supermooi verpakt!! Toppers, ga zo door !!

Leuke items, goede service

Ik heb een hele leuke set gekocht, waarbij ik goed geïnformeerd ben over de levertijden. Er was even wat vertraging, ik ontving gelijk een mail. Aan de verzending van de bestelling is de nodige aandacht besteed, het was echt een cadeautje om open te maken! Erg leuk!

Geweldig!

Super snelle service en originele leuke verpakking.

Mooie sjaal ontvangen, in leuk geschenkpapier met persoonlijke toets. Heel fijn om zo in de bus te krijgen. Levering op tijd. Leuk dat er tips op de site staan om de sjaal te dragen.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht