Super fijne service

Super mooie kleding en een super service.

Mijn bestelling zag er uit zoals ik had gehoopt En snelle levering

Kleding waar ik mij super in voel

Leuke presentatie van kleding en tassen, combi super mooi samengesteld een must om te volgen, correcte maten die heel nauwkeurig en duidelijk terug te vinden zijn, vlotte service ondanks de pré-orders deze zijn ook duidelijk terug te vinden, indien een artikel later komt sturen ze je ook een mailtje Een betrouwbare mooie gevoelige site

Goed op de hoogte gehouden via mail bij wijzingen in bezorging, mooi verpakt met aandacht, producten goed omschreven qua maatvoering...blij met mijn aankopen en vervolgens nog 2 bestellingen gedaan

Vriendelijke service, mooie producten, leuke prijs.

Super service

Leuke items. Duidelijke leverinfo. Klantenservice is super vriendelijk.

Altijd als een cadeautje ingepakt!

Goede omschrijving van het product. Goede kwaliteit kleding.

Super mooie kleding...netjes bezorgd...leuk ingepakt met een lieve kaart!

Ik volg Sweet Jewellery via FB & insta zo blijf ik mooi op de hoogte van al het leuks...makkelijk te bestellen en als een kadootje mogen ontvangen. Leuk ingepakt met een lieve kaart. En ik een blij ei.

Leuke kleding en goede service!

Mijn kast komt steeds voller te hangen met My sweet jewellery! Leuke en betaalbare kleding. Altijd goede service en altijd tevreden! Keep up the good work Sweeties!

Super leuke items weer!

Pre order is even wachten maar zeker de moeite waard. De grens van gratis verzenden vind ik wel wat altijd. Daardoor bestel ik pas als ik echt 2 a 3 leuke items zie..... als ze dan nog beschikbaar zijn! Verder helemaal top en word ik vrolijk van wat jullie allemaal aanbieden!!

Top producten dankzij het top team van Willemijn

Altijd fijn om bij jullie te shoppen. Altijd super comfortabele, mooie en betaalbare kledij.

Super leuke items, een cadeautje om te krijgen!

De manier waarop jullie dit versturen is top! Snel geleverd en leuke items die vaak wisselen.

Goed,

Leuke attente verpakking, houdt je goed op de hoogte v status van je bestelling

Leuke wisselende kleding!!

Leuke webshop, met persoonlijke aandacht. Elke maandag, woensdag en vrijdag weer spannend wat de nieuwe collectie gaat worden. Echt een tip om de Instagram pagina te volgen. Duidelijke foto's en filmpjes met de collectie. Tip: de prijs voor retourzending. Hierdoor denk ik nog wat beter na voordat ik iets koop. Bij twijfel doe ik het dan niet.

Vlotte bestelling en levering

De verpakking maakt het extra leuk! Echt top! Heel tevreden met de sjaal!

Leuke items in top combinaties

Erg leuke collectie, ben met de items altijd erg tevreden. Ik vind t alleen jammer dat je twee keer verzendkosten moet betalen, zowel voor het versturen als voor het retouren. Dat vind ik veel geld!!

Mooie producten en heel gezellig verpakt! Echt een cadeautje!

De producten zijn geleverd binnen de aangegeven leveringsperiode. De producten zijn van goede kwaliteit. Daarnaast ook nog eens gezellig verpakt. Echt een cadeautje voor jezelf! En het is zo fijn dat er eerlijk over pasvormen gesproken word. Zodat je wat beter kan inschatten of het product passend is voor je eigen figuur.

Mooie wisselende collectie.

Altijd leuk en uitgebreid gepresenteerde via fb met foto's en filmpjes.Leuk dat er veel afgewisseld wordt in de collectie en op verchillende dagen wordt aangeboden.Jammer dat je 2 weken levertijd heb,Maar staat er telkens bij, Telkens spannend weer om je pakje te ontvangen.Mooi ingepakt met als extra een lolly ;-)

Super leuke webshop en social media is ook erg leuk naar te kijken.

Al vaker wat besteld en de kleding zit tot nu toe altijd goed. Goede omschrijving van de kleding en maatkeuze. Leuke vlot team en de filmpjes en foto’s op social media zijn super. Ga er mee door ! Hoop dat mijn bestelling die ik vanavond binnen krijg mij ook gaat passen

Je weet precies wat je koopt door de filmpjes, foto's en maattabellen die zij laten zien. En mocht er iets zijn dan hebben ze een goede klantenservice en krijg je snel contact.

super gave kleding voor een leuke prijs

OP social media staan dageljks super leuke filmje en foto's van de kleding. Het wordt op een hele leuke manier gepresenteerd en geven ook een eerlijk oordeel over het product. Als blijkt dat ze het niets vinden gaat het niet in de verkoop. De pakketjes worden niet direct verstuurd omdat het pre orders zijn. Wat ik echter mis is de status van jou bestelling als je inlogt. Je weet wel wanneer het ongeveer komt, maar het zou fijn zijn als je je bestelling vanaf dat je besteld kunt volgen.

Erg snel geleverd en mooie kwaliteit

Mijn bestelling (een pre-order) werd erg snel geleverd. En de kwaliteit van het spijkerjasje is erg mooi. Ik ben er super blij mee!

Zeer te spreken met datgene wat gekocht is, goede kwaliteit, en verassend netjes ingepakt.-

Door een collega op het werk ben ik enthousiast geworden door de kleding en de site die jullie hebben, duidelijke foto en mooie prijs ‘kwaliteit verhouding,ga zo door! Vriendelijke Groet, Roelien Wiersum, Holwierde

Zeer mooie kleding!

Erg leuke kleding, deze kleding laten ze ook altijd erg leuk zien op sociale media. Daardoor nam ik nog sneller de beslissing om bij jullie te bestellen.

Super leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding! Ook leuk dat er wekelijks nieuwe collectie online komt. Enthousiast team, leuk om de volgen op social media en het is altijd een feest om de bestelling te ontvangen!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht