Beste Petra, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Krijg keurig een telefoontje over een product dat alleen in salonverpakking was geleverd. Of dit een probleem was. Geen probleem dat er geen doosje om geen zat.
VerbeterpuntenGeen
Beste Marian, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Afspraken correct nagekomen ondanks de drukke sinterklaasperiode
Verbeterpunten-
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Beste Joyce, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Nanja, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Altijd een snelle levering!
Pluspunten
goed geholpen, ook met telefonisch advies.
Pluspunten
Duidelijk website.
Beste Verberne, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Marcella, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Susanne, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle levering. (Volgende dag in huis) goed product!
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Beste Nardi, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Makkelijke webshop Mooie producten tegen aantrekkelijke prijs Snelle afhandeling
VerbeterpuntenVerpakking. Ik heb een mail met foto gestuurd naar op 5 nov.2018. De lotion met pompje had namelijk iets gelekt in de doos. Wellicht goed om dit aan te passen zodat dit in het vervolg niet meer gebeurt.
Beste Marjolein, Bedankt voor deze mooie beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft, wij gaan het in de toekomst nog beter verpakken zodat dit een volgende niet meer zal gebeuren. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Super snel met leuke staaltjes
VerbeterpuntenAndere (goedkopere) manier om te verzenden naar België
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook is over deze bezorgkosten dit gaan wij zeker ter harte nemen om te kijken of wij hier wat in kunnen gaan verbeteren. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle levering Netjes verpakt Altijd proefjes erbij Top!!
Beste Ellen, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site, en hele snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
snellenlevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
Beste A. van Peperstraten, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles naar wens is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenNee
Beste Ina, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle correcte levering. Gunstige prijzen
M Noordzijstraat 21
4007WK Tiel