Beste Sigrid, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Anel en goed geregeld
Beste Klant, Bedankt voor deze geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles goed geregeld is.. We zien u graag terug bij ons.Met vriendelijke groet,PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, Bedankt voor deze geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft want het is erg belangrijk om te horen of de communicatie ook perfect loopt. We zien u graag terug bij ons.Met vriendelijke groet,PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Prima levering en persoonlijke hulp
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles perfect loopt. En persoonlijk hulp is heel belangrijk, Monique kan natuurlijk niet alles door de telefoon zien, maar ze zal u altijd zo goed mogelijk adviseren. Mocht ze even niet opnemen spreek iets in en ze belt u zo spoedig mogelijk terug. Nogmaals bedankt voor uw feedback en we zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Product via webshop besteld. Binned 24 hours thuis. super service.
Beste R, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles perfect loopt. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Maja, Bedankt voor deze geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier erg blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Alles prima. het wordt snel en netjes verzonden.
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo doorgaan
Beste Daniëlla, wat een geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles perfect loopt. En natuurlijk gaan we zo door!!! Want hier doen we het voor. We zien je graag bij ons terug, met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Susanne, Bedankt voor deze geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier erg blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle respons en snelle levering en leuke aanbieding
VerbeterpuntenGeen
Wauw Mariska, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft, het is erg fijn te horen. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle levering, leuke proefjes erbij
Beste Daphr, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Snelle levering is natuurlijk van zelfs sprekend en de proefjes is natuurlijk altijd leuk. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering, prima service
Beste Ik, Bedankt voor uw geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier erg blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles perfect loopt. We zien u graag terug bij ons.Met vriendelijke groet,PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Mijn eerste bestelling kon ik via afterpay betalen . Binnen 3 dagen was mijn bestelling binnen .
VerbeterpuntenSchets mijn verbazing dat ik bij mijn tweede bestelling geen betaling kon doen met afterpay . Wel vreemd .
Beste Marjan, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de tweede keer de betaling niet is geslaagd. Op het moment dat de bestelling is geplaatst wordt u betalings aanvraag automatisch doorgezet naar Afterpay. Deze autoriseren uw betaling daar staat www.puurtiel-webshop.nl geheel los van. Op het moment dat de betaling geslaagd is, krijgen wij hier bericht van en versturen wij uw bestelling. Helaas hebben wij geen zich in de oorzaak hiervan en kunnen dit dus ook niet verbeteren aangezien het een service is door een extern bedrijf. Voor meer info over een mislukte betaling kunt u contact opnemen met klantservice van Afterpay www.afterpay.nl Met vriendelijk groet, www.puurtiel-webshop.nl
Pluspunten
Redelijk snelle levering Duidelijke website
Verbeterpuntengeen duidelijke verbeterpunten
Beste Marleen, Bedankt voor deze geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles goed loopt, hierin zien we dat de levering nog beter kan, dus hier blijven wij aan werken. We zien u graag terug bij ons.Met vriendelijke groet,PuurTiel-Webshop.nl
Beste P, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
bestelling snel en correct geleverd
Beste Klant, Bedankt voor deze geweldige beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier erg blij mee. Ook is het fijn om te lezen dat uw bestelling snel en correct geleverd is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Betalingen kunnen beter
Beste Carolien, Bedankt voor uw reactie en wat jammer te horen en te zien dat u zo over onze webshop denkt. Wij zijn heel blij met uw beoordeling want hier kunnen wij wat mee voor de toekomst, aangezien wij altijd willen verbeteren. Wij zullen onderzoeken of het mogelijk is of je zonder Random Reader kunt betalen in een webshop, en als dit zo is zullen wij onze webshop hier zeker op aanpassen. Met vriendelijke groet PuurTiel- Webshop.nl
Verbeterpuntenniks super en duidelijk
Wow Joy, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Erg fijn om te horen dat alles duidelijk en goed verloopt. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke omschrijving
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles duidelijk omschreven is. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
snelle afwikkeling van het bestelde product
Beste Matthieu, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
overzichtelijke website en snelle afhandeling van bestelling, goede update van waar de bestelling in het traject zit.
Verbeterpuntenkan ik zo snel niet bedenken
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Ook zijn we erg blij met de feedback die u geeft dan horen wij ook daadwerkelijk dat alles perfect loopt. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle service.prettig contact , netjes verpakt! Ik ben zeer tevreden!
Beste Klant, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Fijn te horen dat u de service en het contact als prettig heeft ervaren. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
goede producten, scherpe prijzen en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en proefjes van het nieuwe merk Decaar waar ik op over wil stappen.
Verbeterpuntengeen!!
Beste Sandra, Bedankt voor deze fantastische beoordeling van onze webshop. Wij zijn hier super blij mee. Fijn dat je proefjes in de smaak vielen. We zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
M Noordzijstraat 21
4007WK Tiel