Pluspunten
snelle levering. prima service
Beste IK, Bedankt voor de mooie waardering. Service en een snelle levering staat bij ons op nummer 1. Goed om te zien dat u tevreden bent met het verloop van uw bestelling bij ons. Mocht er in de toekomst toch iets zijn, horen wij dit natuurlijk ook graag zodat wij kunnen blijven verbeteren. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
duidelijke website, zeer snelle verzending!
Beste Liesbeth, Bedankt voor de mooie waardering. Fijn dat u de lay-out van onze webshop waardeert. Ook zijn wij blij om te zien dat u tevreden bent met het verloop van uw bestelling bij ons. Mocht er in de toekomst toch iets zijn, horen wij dit natuurlijk ook graag zodat wij kunnen blijven verbeteren. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
super snelle service. dank hiervoor.
Beste Nicole, Bedankt voor de mooie waardering. Service en een snelle levering staat bij ons op nummer 1, Goed om te zien dat u tevreden bent met het verloop van uw bestelling bij ons. Mocht er in de toekomst toch iets zijn, horen wij dit natuurlijk ook graag zodat wij kunnen blijven verbeteren. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Prima, snelle verzending
Beste Klant, Bedankt voor de mooie waardering. Service en een snelle levering staat bij ons op nummer 1, Goed om te zien dat u tevreden bent met het verloop van uw bestelling bij ons. Mocht er in de toekomst toch iets zijn, horen wij dit natuurlijk ook graag zodat wij kunnen blijven verbeteren. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
goedkoop en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Beste Nancy, Bedankt voor de mooie waardering. Goed om te zien dat u tevreden bent met het verloop van uw bestelling bij ons. Mocht er in de toekomst toch iets zijn horen we dit natuurlijk ook graag zodat wij kunnen blijven verbeteren. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle levering, prima! Product heeft ook een goede prijs.
Beste Marlies, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, wij proberen onze producten zo goed en zo snel mogelijk te versturen. We zijn daarom heel blij met deze blijk van waardering. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Beste Ilse,Heel erg bedankt voor uw waardering, we zijn hier super blij mee.Vriendelijk groet,PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Duidelijke website. Goede en snelle service en levering.
Beste Annemarie,Bedankt voor uw reactie en waardering die u uitspreekt over onze webshop. Mocht er toch iets zijn in de toekomst horen wij dit natuurlijk ook graag. Zodat wij altijd kunnen verbeteren.Vriendelijke groet,PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Op tijd geleverd, goed verpakt en zelfs en een example erbij van een crème, echt een cadeautje om te ontvangen!
Beste Gabrielle, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, wij proberen onze producten zo goed en zo snel mogelijk te versturen. En een proefje erbij is natuurlijk altijd leuk. We zijn daarom heel blij met deze blijk van waardering. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Product zeer snel ontvangen.
VerbeterpuntenBij product beschrijving staat retinol, maar blijkt retinyl te zijn, er is geen gebruiksaanwijzing bij geleverd.
Geacht mevr. Nutt, Hartelijk dank voor deze positieve waardering en uw reactie, hier kunnen we wat mee om onze service en dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijk groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Heb op het laatste moment nog een cadeau besteld voor me vrouw, en was netjes op tijd binnen. Bedankt voor de snelle service. En het prachtig inpakken van het product.
Beste Shane, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, wij proberen onze producten zo goed en zo snel mogelijk te versturen. We zijn daarom heel blij met deze blijk van waardering. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Ik heb een creme besteld en heb hem de dag erna al binnen gekregen. Top service
Beste Loana, Hartelijk dank voor deze positieve reactie, wij proberen onze producten zo snel mogelijk te versturen. We zijn daarom heel blij met deze positieve reactie. Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
supersnelle levering
Beste Annemarie,Hartelijk dank voor uw positieve reactie, wij proberen onze producten zo goed en zo snel mogelijk te versturen. We zijn daarom heel blij met deze blijk van waardering. Mochten er toch punten zijn om te verbeteren, dan horen wij deze natuurlijk graag.Vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Goed en professioneel bedrijf, altijd behulpzaam en snelle levering.
Beste Ingrid,Wat een mooie waardering, en natuurlijk bedankt voor uw reactie. Wij proberen altijd zo professioneel en behulpzaam mogelijk te zijn, en natuurlijk zo snel mogelijk te leveren. mochten er toch verbeterpunten zijn horen wij dit natuurlijk ook graag.Met vriendelijke groet,PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle levering en fijne service!
Geachte heer Versteeg, Hartelijk dank voor uw mooie waardering, en natuurlijk ook bedankt voor uw reactie. Snelle levering en service staat bij ons hoog in het vaandel. Mochten er toch punten zijn die wij kunnen verbeteren horen wij deze ook graag. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede service, top!
Beste Sharon, Hartelijk dank voor de eerste reactie op onze waarderingssite. En dan ook nog zo een mooie, Geweldig bedankt. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren en de beste service mogelijk te bieden. Mochten er in de toekomst toch verbeterpunten zijn horen wij deze ook graag. Met vriendelijke groet, PuurTiel-Webshop.nl
M Noordzijstraat 21
4007WK Tiel