Goed ingepakt

Goede producten, snelle levering

prima!!

Geleverd volgens afspraak

Snelle levering , goed verpakt .

Snelle levering , goed verpakt .

Snelle service, goed contact en de fijnste producten.

Blij en tevreden klant

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ik was blij verrast met de kortingsbon voor de volgende bestelling. Deze zal ik zeker gebruiken.

Snelle service goed spul.

Voor het eerst besteld de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Ik kocht vis collageen poeder ben het net aan het uitproberen kan dus nog niet ervaren wat het gaat doen? Hou jullie op de hoogte hoor.

Puur tiel goed, bezorging waardeloos

Geen idee, want ik moet het pakket ophalen bij een postkantoor in Rijen terwijl ik in Tilburg woon. De openingstijden hiervan zijn van 10 uur tot 12 uur. Ik kan het dus niet ophalen, want ik werk 6 dagen, daarom bestel ik het ook online. Het pakket is ook nooit bij mij aangeboden. Ben dus bang dat ik geen creme zal ontvangen, maar wel betaald heb. Overigens de snelheid van puur tiel was wel super goed.

Netjes optijd en goed verpakt

Een besteld artikel was niet op voorraad lieten ze mij via mail weten, paar dagen later mooi de ampullen in ontvangst genomen. Top!

Snelle levering. Leuk om er monstertjes bij te krijgen.

Ik was blij met de snelle levering!

Zaterdag besteld en dinsdag geleverd. Ik had het hard nodig dus tevreden.

Snel en behulpzaam.

Snelle levering en leuke proefmonsters erbij

Vlotte verzending en keurig verpakt. Kwaliteit producten.

Zie titel

Perfect!

Duidelijke website! Bestelling zou iets later verzonden worden, maar ontving mijn bestelling zelfs eerder. Was er super blij mee! Vroeg om testers en heb deze ook ontvangen. Ben zeer tevreden over hun service en zal zeker vaker bestellen.

Goeie producten, prijs en verzending

Helemaal top.

Ik had s middagd een bestelling geplaatst. Niet lang daarna kreeg ik de bevestiging dat mijn bestelling al was verstuurd. Deze had ik de volgende dag ook in huis. De producten voldoen aan de verwachtingen. Ook zaten er nog enkele proefjes bij zonder dat ik hierom had gevraagd. Helemaal leuk!

Helemaal top.

Helemaal top. Volgende dag in huis en ook nog extra presentjes toegevoegd.

Snel geleverd en gratis samples!

Ik kreeg mijn bestelling snel en netjes verpakt geleverd. Daarbij twee gratis samples ontvangen; altijd leuk om een ander product gratis te testen!

Mooie website en vlotte levering. Afterpay is ook heel fijn.

Goede kwaliteit

Leuke prijs, uitgebreide keuze, snelle levering

Goede prijs, uitgebreid assortiment

Snelle levering vanaf een duidelijke website

Snelle levering vanaf een duidelijke website

Bestelling was op tijd binnen en precies zoals beschreven

Mijn pakketje kwam een dag na het plaatsen van mijn bestelling binnen. Alles was goed ingepakt (niet te grote box, geen kans op beschadiging van de producten). Ik heb niets aan te merken op de service. De producten zijn precies zoals ze beschreven staan op de website. Ze hebben een uitgebreid assortiment van OPI en zij zijn een van de weinige webshops waar je de laatste collecties kunt verkrijgen. Zal zeker vaker bestellen bij Puur Tiel!

Fijne snelle levering

Fijne snelle levering

Directe bevestiging van bestelling en snelle levering.

M Noordzijstraat 21

4007WK Tiel