Prima service!

Zeer attent dat er gebeld werd om excuses te maken voor de vertraging in de verzending.

Ze leveren tijdig en correct

Het is altijd leuk dat er n minster van een ander product erbij zit!

Topproduct

Ik heb vorig jaar via de libelle beurs uw kohlpotlood ontdekt. Wat een fijn product. Het loopt helemaal niet uit en zit de hele dag mooi!

Vriendelijkheid

Altijd vriendelijk en staat open voor alle vragen en legt alles goed altijd uit. Goede service zowel online bestellingen als in de salon zelf.

Fantastisch ben er blij mee

Het doet wat het doen moet ik bestel in gevolg , Mijn cosmetica bij puur .

Alles was naar verwachting

Snelle service!

Snelle service en wat ik bestel klopt ook altijd. Leuk die monstertjes erbij. Wie weet koop je daar ook weer wat van. Oftewel: Top!!

Goede snelle service

Fijn product en snel geleverd!

Netjes verpakt en zeer snel geleverd. Zitten ook monsters en extra info bij.

Alles snel en goed geleverd

Mijn vraag werd snel beantwoord en alles is snel en netjes geleverd

fijne producten doen wat ze beloven.zeer snelle levering.

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Ik heb een zeer gevoelige huid, maar de producten die ik nu gebruik, de anti-stress crème en het serum voor de gevoelige huid en de reiniging helpen mijn huid te kalmeren!

Zoals gewoonlijk. Een razendsnelle levering. Op dit bedrijf is niets aan te merken.

Goed verpakt en mooie producten!

Hele mooie producten en goed verpakt, verzending was netjes op tijd. Kortom, super ervaring!

Vlot netjes hulpvaardig

Bij t bestellen lukte t invoeren van kortingscode niet. Kreeg snel antwoord op de mail en probleem opgelost.

Snel en correct

Een aanrader

Was prima

Vlotte bezorging. Ben tevreden.

Website en levering snel en punctueel

Website geeft juiste informatie, bestelling snel en volledig geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt.

Krijg altijd mijn bestellingen erg snel binnen! Ben weer blij met mijn Décaar producten. Krijg er ook altijd lekkere Décaar samples bij!

Snel en correct

Snelle verzending en bezorging!

Hel tevreden met Puur Tiel.

Dik tevreden

Mijn bestelling is altijd naar tevredenheid afgehandeld. Dat er altijd een presentje bij zit, is een leuke bijkomstigheid.

Puur Tiel, de service en producten zijn goed.

Als ik een bestelling plaats, krijg ik de producten snel geleverd. De producten zijn ook goed.

M Noordzijstraat 21

4007WK Tiel