Pluspunten
keurig en vriendelijk
Pluspunten
Klantgericht. Nemen duidelijk de tijd voor de klant ook al gaan het alleen maar om info.
VerbeterpuntenKan zo niets bedenken.
Pluspunten
ik heb gekregen wat ik hoopte en wilde , het eindresultaat is erg mooi het was een klein schaligproject waar dit materiaal zich ook goed voor leent met wat improvisatie. ik heb een geïsoleerd dak op een drijvend boothuis gemaakt.
Verbeterpuntentijd maar dat is het probleem voor de meesten grote bedrijven
Pluspunten
vriendelijke medewerkers die meedenken!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
breed assortiment tegen goede prijs
Verbeterpunteniets eerder contact opnemen als iets niet op stock blijkt te zijn.
Pluspunten
ik heb een vraag gesteld over de prijs van een van uw producten. Een dag later nog gebeld omdat ik nog niets gehoord had. ik kreeg iemand aan de telefoon die zei dat ik bovenop de stapel lag. daarna niets meer vernomen!
Verbeterpuntenopvolgen van email
Pluspunten
Prima aanspreekbaar en goed overleg mogelijk.
VerbeterpuntenBetere kwaliteits beoordeling voor afgeprijsde artikelen. Omschrijving komt niet overeen met werkelijkheid.
Pluspunten
Netjes bedrijf met Goede werknemers
Gooi de website niet op zondag uit de lucht. Geef mensen de gelegenheid om informatie te vinden. Hou er rekening mee dat er in de toekomst meer gebruikers zullen zijn die een groendak op de Falk platen willen zetten. Nu is er geen duidelijk advies.
Pluspunten
Aan te bevelen
Pluspunten
zeer klantvriendelijk /goed bereikbaar
Pluspunten
?
Pluspunten
Goede uitstraling
Pluspunten
Snelle levering en komen afspraken na
Verbeterpunten?
Pluspunten
goed snel en keurig word je geholpen
Verbeterpuntenwat valt er te verbeteren een particulier kan niet beter geholpen worden