Pluspunten
Prettige telefonische gesprekken
Pluspunten
Levering in goed overleg alleen mijn opdrachtgever is in gebreke gebleven met zijn advies . Herman is voor ons super bezig geweest maar wij zijn afhankelijk van Lode profiel en zijn hier niet tevreden over.
Dakplaten met schade geleverd , moest moeite doen om gelijk te krijgen ,communicatie kan beter
Pluspunten
in mijn geval meedenkend
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Bestelling is prima en snel geleverd.
Pluspunten
Was op zoek naar dakpanplaat bevestiging zij hadden het en op voorraad in de juiste kleur en lengt.
Pluspunten
prima bedrijf
Verbeterpuntenals je interesse hebt zoals ik in dakplaten dat je ook alleen daar de aanbiedingen van krijgt
Pluspunten
goed afgeleverd duidelijk
Pluspunten
harderman was veel klantvriendelijker.
VerbeterpuntenIk wilde onlangs 6x2 meterlengte damwand bestellen maar dit kon niet de man aan de telefoon zij dat de order te klein was Ik vond het belachelijk dus elders besteld . dom dom dom.
Beste meneer Roetman, Ik ben het volledig met u eens: dit kan echt niet! Uiteindelijk is elke order er één en staat FALK Handel juist klaar voor de kleinere orders en hadden wij deze damwandplaatjes prima in onze zagerij kunnen klaarmaken. Uw verbeterpunt is besproken met onze verkopers. Ik bied u dan ook namens ons team excuses aan voor bovenstaand. Er is een pakketje per post aan u verzonden ter tegemoetkoming! Met vriendelijke groet, FALK Handel TEAM
Hartelijk dank voor uw beoordeling, graag ontvangen wij van u de reden van dit cijfer / een verbeterpunt. Zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zie graag uw reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, FALK Handel TEAM
Pluspunten
Pluspunten
Toegankelijk Meedenkend