Pluspunten
Goede voorlichting over de producten en prima product.
VerbeterpuntenMeer informatie vragen over de logistieke bereikbaarheid van de klanten en dus geen uitgeschoven oplegger (met deelbare lading) naar een klant sturen, over polderweggetjes.
planning chaotisch levering niet compleet nalevering niet ontvangen
Dank voor uw beoordeling. Mijn collega Christian Geijtenbeek heeft contact met u opgenomen om e.e.a. door te spreken. We gaan er vanuit u hiermee van dienst te zijn en de nalevering opgelost te hebben.
Pluspunten
Snelle levering en nette meedenkende chauffeurs
bij de mail over de restpartijen wellicht een betere foto van de betreffende restpartij
Pluspunten
ik kan er niet opkomen
Verbeterpuntenlijst te lang om volledig in te vullen. maar 1 voorbeeld volstaat denk ik. te dure panelen geleverd met een afdruk erin die er niet hoort. met andere woorden 2e keus leveren maar 1e keus betalen. bij leveren werd al gezegd : wat maakt het uit, komt toch op dak. iemand langs sturen voor de klacht,deze bevestigen en daarna zeggen dat het misschien weg gaat als je er met een föhn overheen gaat. toezeggen dat je er op terug komt en dan jaren niets meer laten horen tot er een mail gestuurd word met een enquête. tips/verbeterpunten te over denk ik maar
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer dat u geen positief beeld heeft van onze organisatie. In uw beschrijving zie ik dat er verschillende dingen niet goed zijn gegaan. Hierover is vandaag contact opgenomen door mijn collega Arjen de Reus. We hopen u zo van dienst te zijn en de aangegeven verbeterpunten te voorkomen in de toekomst.
Pluspunten
Fijn om met Falk te werken, zeer goede omgang met personeel zeer positief om mee om te gaan
Pluspunten
korte lijnen service.
Pluspunten
Vriendelijk, goed geholpen.
Pluspunten
Breed aanbod, flexibele opstelling
Verbeterpunteniets snellere terugkoppeling over exacte levertijd
Pluspunten
word goed en netjes op de plaats af gelevert
ik heb vier weken geleden een offerte aangevraagd, ben een week later opgebeld voor aanvullende informatie en daarna is het bijzonder stil geworden. jammer
Beste heer Van Adrichem, Zojuist heeft u de offerte alsnog ontvangen. Mijn collega Arjen de Reus heeft u direct gebeld op basis van uw reactie. Wij waren in de veronderstelling dat de offerte naar u was verstuurd maar blijkbaar is er iets mis gegaan. Excuses hiervoor! En u hartelijk dank voor uw reactie/beoordeling.
Pluspunten
denken mee, helpen goed.
Verbeterpuntengeen