Pluspunten
Kwalitatief hoog materiaal
Pluspunten
Snel en vriendelijke service
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met de dakplaten, ze zijn perfect afgewerkt zowel de buiten alsook de onderkant met een goede isolatie. Tevens zijn ze gemakkelijk te monteren het eindresultaat mag gezien worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooi bedrijf, maar oppassen om niet te snel te willen groeien.
VerbeterpuntenQualiteitscontrole verbeteren en bij een probleem direct naar de afnemer reageren.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
Alle afspraken goed nagekomen
Pluspunten
Klantvriendelijk en open voor oplossingen.
Pluspunten
goede kwaliteit, nette verpakking en goede levering
Voor ons zelf is het goed verlopen van wegen tijdsdruk, maar Voor ons als tussen handel is de marge te klein, daarom kijken we vaak verder.
Te duur
Pluspunten
Prima geïnformeerd, duidelijke voorlichting en uitstekende service!
VerbeterpuntenZoek eens een andere partner dan dhl!
Pluspunten
goed snel offerte.
Verbeterpuntenop de bouw ruw in de afwerking maar lossen het wel op
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en goed advies gekregen
VerbeterpuntenNiet alleen commercieel zijn voor het bedrijf maar ook kijken naar de concurrentie. In mijn geval heb ik het over de prijs gehad maar ondanks dat werden de offertes steeds duurder ipv goedkoper. Wanneer je dat meldt wordt er gesproken over mis communicatie en dat het laatst genoemde bedrag exclusief btw was. Terwijl ik vroeg of het nog iets goedkoper kon dan de in eerder genoemde offerte van 505 euro en de medewerker aan het rekenenen was en uiteindelijk niet scherper kon dan 482 euro. Werd het als zoals later bleek alleen maar duurder want de btw moest nog bij 482 op geteld worden. Dus dat verhaal achteraf van mis communicatie over btw klopt gewoon niet. Je gaat niet iets goedkoper aanbieden en vervolgens zeggen dat het exclusief btw was en het bedrag dan weer hoger is dan eerder. Zoals ze wel eens bij andere winkelsreklames zeggen: ik ben toch niet gek. Hierdoor heb ik mijn dakplaten toch bij de concurrent besteld. Ik ben particulier en ik vind niet dat je met verhalen van exclusief btw moet aankomen. Wettelijk gezien mag dit ook niet.
Beste meneer Ten Hove, Hartelijk dank voor uw beoordeling en positieve reactie aangaande het advies. Vervelend dat er een miscommunicatie is ontstaan over de prijs, onze verkoper heeft ook aangegeven te begrijpen dat dit voor u verwarrend is geweest tijdens het telefoongesprek. In onze handel wordt er doorgaans gesproken over excl. btw prijzen, echter ontvangen onze particuliere klanten een orderbevestiging met daarop exact de incl. btw prijs. In dit telefoongesprek is dit blijkbaar niet duidelijk benoemd en bieden wij onze excuses aan. Het is niet zoals wij standaard werken.
Beste meneer Clerkx, hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag zouden wij contact met u opnemen over eventuele verbeterpunten. Deze staan nu niet ingevuld en kunnen wij dus deze beoordeling niet plaatsen. We zien graag uw reactie tegemoet!
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over de gemaakt afspraken
Verbeterpuntende prijs zou wel lager mogen
Pluspunten
Denken mee en willen goede kwaliteit leveren om een klant tevreden te stellen