Naast de heerlijke espressobonen, uiteraard gebaseerd op persoonlijke voorkeur, was het mogelijk om zaterdagochtend de koffie gemalen te bestellen en in de middag af te halen in de winkel in Harderwijk. Ondanks de huidige beperkingen een uitstekende service.

Om 9:00 uur koffiebonen besteld en om 11:00 uur bezorgd, top....

Om 9:00 uur koffiebonen besteld en om 11:00 uur bezorgd, top....

Professioneel, vriendelijk en goed advies bij aanschaf nieuw Jura

Mijn oude Jura was aan vervanging toe. Ben door Tiramisu Harderwijk zeer goed geholpen van advies tot daadwerkelijk levering thuis. Genieten van het starterspakket met veel uiteenlopende soorten koffie. Een ware aanrader!

Kennis kwaliteit

Medewerkers met veel kennid Veel keuze Prima kwaliteit Snelle levering

De lekkerste koffie bij je thuisbezorgd!

Heerlijke koffie. Mooie kwaliteit bonenkoffie. Ruim assortiment. Ik koop hier al jaren mijn koffiebonen. Nu de winkel dicht is i.v.m. de corona maatregelen wordt in Harderwijk de koffie thuisbezorgd door Ruggero.

Heel goed, zoals altijd!

Het is altijd een plezier om bij jullie in de winkel te komen en eindeloos over espresso's en andere belangrijke zaken te praten. Ga zo door, opdat dit prachtige Italiaanse erfgoed ook een beetje Nederlands gaat worden! Fernand

Gewoon goede kwaliteit koffie en service.

Koop al jaren in hun winkel de koffie. Ruime keuze.

Normaal kom ik in de winkel in Hilversum. Nu ,vanwege Corona maatregelen, koffiebonen via internet besteld en snel ontvangen. Grazie

Schitterende koffie

Jammer dat de transportkosten de pan uitrijzen.

Uitstekende snelle levering

Uitstekend snelle levering en de beste koffie bonen ever

Koffiebonen besteld en deze werden snel thuis bezorgd. Helemaal Top!

Blij verrast!!

Jl een Jura cacao strooier gekocht bij café Tiramisu. Het uitpakken van het kleinood was echt een feestje. Tenminste zo heb ik het ervaren. In de verpakking zat niet alleen de Jura cacao strooier maar ook een klein zakje koffiebonen als probeersel en een uitgebreide folder van Jura. Alles heel netjes verpakt. Er was zorg aan besteedt! Hartelijk dank!

Veel lekkere koffie soorten en snelle verzending

Al jaren klant bij Caffè Tiramisu voor apparatuur en bonen. Helaas is nu de winkel gesloten i.v.m. de lockdown. Dus toch maar eens via het internet besteld. Gelukkig weet ik nu precies wat ik lekker vind (Caffè Belliniano). Dus dat was makkelijk. Gelijk ook maar een nieuw melkslangetje voor onze Jura besteld, die was wel aan vervanging toe. De bestelling was snel en correct geleverd. Dus wij zijn weer super tevreden koffie drinkers. Het grote voordeel van online is dat je niet bij de kassa in de verleiding komt om die veel te lekkere koekjes dan ook maar te kopen. Wel zo goed voor de lijn in deze thuiszittijden ;)

Heel erg tevreden

Wij zijn super tevreden over de (kwaliteit van de) service. Snel, zorgvuldig en bijzonder vriendelijk. We konden het apparaat snel afhalen. Wij hebben bewust onze Jura hier besteld omdat Caffè Tiramisu een erkende Jura dealer is en ook zelf onderhoud verzorgt.

Geweldige lekkere koffie .

Ik geef niet om koffie maar ik vind deze koffie echt lekker .we gebruiken het met plezier en bestellen gaat erg makkelijk.

DE espresso specialisten :)

Veel keuze, super advies en perfecte service bij Cafè Tiramisu. Nu ook weer heerlijke koffie van hun laten komen die snel geleverd werd.

Dik tevreden over

Krijg goed advies bij aankoop machines. Veel keuze uit koffie soorten. Ik heb altijd gehikt tegen de hoge aanschaf van de machines maar geen seconden spijt gehad niet alleen lekkere koffie maar ook een zierraad in onze keuken. Onze dochter Kim en zoon Jr heeft ook de zelfde machine en te tevreden. Per slot van rekening zij heeft ons over de streep getrokken. Bedankt.

vriendelijk, vrolijk, attent

vriendelijk, vrolijk, attent

Wat een supersnelle levering

Ik merkte tot mijn grote schrik dat mijn bonen op waren. Via espresso.nl gelijk mijn bestelling gedaan voor de Classico-bonen (echte een aanrader) en op maandag had ik ze al binnen! Echt superfijn en supersnel. Ik kon maandag gelukkig weer genieten van een heerlijke espresso. Wederom bedankt voor deze goede service.

zeer nette bezorger en heerlijke koffie

zeer nette bezorger en heerlijke koffie

Top kwaliteit!

Ruime keuze en snelle levering, alhoewel ik de winkel mis voor advies.

Familiebedrijf met een geweldige service en producten van de beste kwaliteit.

Het aankopen van mijn VBM espressomachine machine en daarbij de Macap bonenmaler was een beleving. Een mooie uitleg of de machine en de Koffie en alles wat erbij komt kijken. Het was daarbij ook erg gezellig en persoonlijk. Heb veel plezier van mn aankoop en geniet nog iedere keer van de verschillende soorten bonen. Vanwege corona bestel ik ditmaal online. Want mijn voorkeur gaat toch uit naar een bezoekje aan de winkel in Harderwijk. Robert

Heerlijke koffie te laat bezorgd

3 dagen na verzenden maar in de buurt gaan vragen of mijn pakketje ergens anders bezorgd zou zijn. Dat bleek het geval. Was wél goed geadresseerd.

Goed adres voor een koffie machine.

Ben je een echte liefhebber van lekkere koffie? Dan moet je naar Tiramisu! Je wordt vriendelijk en deskundig te woord gestaan!

Kwaliteit en service altijd top.

Langestraat 108

1211HB Hilversum

Over Espresso.nl | Caffè Tiramisu

Espresso.nl | Caffè Tiramisu, al sinds 1988 uw specialist op het gebied van de betere type espresso-apparatuur en volautomatische koffiemachines. Ons assortiment bevat een groot scala aan geselecteerde koffieapparatuur en meer dan 50 Italiaanse koffiemelanges. En zijn wij geautoriseerd JURA Premium dealer en Service Partner. Ook voor onderhoud of reparatie aan uw espressomachine of Jura volautomaat bent u bij ons aan het juiste adres. Uitgebreid onderhoud tot in de puntjes, voor een goede en waardige prijs. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze website.