Fantastische service!

Twee dagen voor kerst houdt mij Jura ermee op. Ik bel onmiddellijk en 2 uur later wordt de koffiemachine thuis opgehaald door de directeur. I.v.m. de drukte zal reparatie wel even duren. Wie schetst mijn verbazing dat op eerste kerstdag mijn Jura wordt teruggebracht door Ruggero en als verassing krijg ik ook nog een zakje bonen cadeau! Wat een service! Ik wist dat de service voortreffelijk was want ik ben al klant sinds 2011 maar wat er gebeurde op de eerste kerstdag overtrof alles!

Besteld en dezelfde dag persoonlijk afgeleverd!

Top service en goede kwaliteit bonen

Tijdens Corona en kerstdrukte is onze bestelling persoonlijk afgeleverd. We hebben onze Jura bij Tiramisu gekocht en kopen sinds een aantal jaren ook smaakvolle koffiebonen bij hun: Cafe Tiramisu Miscela Classico.

Persoonlijke levering en supersnel in deze hectische tijd!

De koffiebonen werden snel geleverd en daar zijn we heel blij mee! Je zult altijd zien dat je een onderdeel moet vervangen als je net een bestelling hebt ontvangen. Maar ook dit artikel was er binnen 1 dag! TOP.

Altijd tijd.

Altijd een mogelijkheid de koffie toch te (laten) bezorgen.

Fijne service

Heerlijke koffie Opera Prima. In Corona tijd besteld en werd persoonlijk thuisgebracht.

Perfecte kwaliteit direct geleverd

Super, koffie via webshop ook snel geleverd..

Altijd goed, ook via de webshop!

Zeer goede service!

Wij zijn in september dit jaar in de zaak in Harderwijk geweest en zijn daar zeer goed geholpen. Mensen met passie voor koffie! Hierom heb ik besloten om hier een kerstcadeautje te bestellen. Helaas door de drukte bij Post.nl is mijn bestelling weer teruggestuurd naar de winkel. Hierna is mijn bestelling opnieuw verzonden en heb ik er nog een zak koffiebonen bijgekregen!

Geweldig!

Je wordt altijd enorm vriendelijk geholpen en de service is fantastisch! Buone vacanze Arturo, Nathalia, Teus, Sandro en Hans

Voldoende keus in koffiebonen.

Na keuze gemaakt te hebben mede dankzij de duidelijke omschrijving bovendien een snelle levering.

Als hieronder reeds vermeld Super gelopen.

Zoals altijd is het nu ook weer prefect gelopen. Complimenten.

Super koffie

Uitstekende service, ruim assortiment en heerlijke koffie!

Beste koffie winkel in Nederland

Als je op zoek bent naar een koffiemachine of als je de lekkerste koffie wilt drinken - dit is Tiramisu, de beste winkel van nederland

Snel geleverd.

Omdat het op dit moment druk is met de post heeft het filiaal in Harderwijk de bestelling persoonlijk langs gebracht. Dat is nog eens service!

Heerlijke koffiebonen en superservice

Paniek koffie bijna op. Snel voor de Feestdagen besteld via de website. De volgende dag door de eigenaar met een enthousiaste begroeting persoonlijk aan de deur bezorgd. Nergens is de koffie zo lekker.

Prima levering en heerlijke koffie.

We hebben al diverse keren koffie besteld en kregen dit snel geleverd. We genieten dagelijks van de heerlijke koffie!

Beste koffie en koffiemachines

Siciliana is favoriet!

Snelle levering.

De koffie kennen we dus die is van topkwaliteit. De levering was snel. Prima.

Kwaliteit

De keuze in koffiesoorten is geweldig. De kwaliteit is prima De smaken uitmuntend

Neemt alle tijd voor een echt passende oplossing

Na een keertje bij toeval de winkel in Harderwijk binnen te zijn gelopen (met in het achterhoofd het plan om een keer een upgrade te doen ten opzichte van onze toenmalige espressomachine) al meteen goed geholpen. Op afspraak een keer teruggeweest en uitgebreid voorgelicht over de voors en tegens van verschillende machines, maar ook over de mogelijkheid om de toenmalige machine via Marktplaats te verkopen. De oude machine is voor een schappelijk bedrag weer in orde gemaakt en voor de nieuwe werd een mooie set samengesteld. De aflevering was inclusief een uitgebreide instructie om goed met de nieuwe machine overweg te kunnen. Em op basis van de tips de oude machine inmiddels goed kunnen verkopen.

Mijn koffiemachine weer top

Ik ben de trotse bezitter van een BFC Junior Plus op leeftijd. Zeker nu ik thuis werk, erg blij met de heerlijke koffie uit deze machine. Maar zo af en toe heeft de BFC wat liefde en aandacht nodig, dan rijd ik met plezier naar Hilversum en geven de mensen van Caffè Tiramisu hem een servicebeurt. Nu is de machine weer thuis, met natuurlijk weer heerlijke koffie, want ook daarvoor moet je bij Caffè Tiramisu zijn! Top zaak.

Kwaliteit met passie!

Het is altijd weer genieten als PostNL voor de deur staat met de bestelde. Zodra de doos open gaat komen de heerlijke aroma’s je tegemoet (en nee het is geen jaren-80 reclame van de Vanelle koffie). Mijn favoriet blijft de Caffè TiraMiSu - Miscela Sud Americana, maar het is leuk om de verschillende merken met hun eigen smaken te ontdekken.

Voor een uitstekende service en dito advies ben je Caffe Tiramisu aan het goede adres. De winkel in Hilversum is een snoepwinkel voor de echte koffie afficionado.

De beste koffie en de leukste winkel!

Altijd de beste koffiebonen en binnen no-time bezorgd.

Langestraat 108

1211HB Hilversum

Over Espresso.nl | Caffè Tiramisu

Espresso.nl | Caffè Tiramisu, al sinds 1988 uw specialist op het gebied van de betere type espresso-apparatuur en volautomatische koffiemachines. Ons assortiment bevat een groot scala aan geselecteerde koffieapparatuur en meer dan 50 Italiaanse koffiemelanges. En zijn wij geautoriseerd JURA Premium dealer en Service Partner. Ook voor onderhoud of reparatie aan uw espressomachine of Jura volautomaat bent u bij ons aan het juiste adres. Uitgebreid onderhoud tot in de puntjes, voor een goede en waardige prijs. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze website.