Altijd vriendelijk en snelle service

Top en heerlijke Koffie, iedere dag feest

Super service

Door een onduidelijkheid met de folder die we uit de winkel hadden meegekregen, liepen we een korting mis op een grote bestelling. Sandro wilde toch graag een gebaar maken en leverde gratis een pak koffie van een ander merk om te proberen. Superaardig en heel klantvriendelijk 👍.

zeer goed advies gekregen

Onze nieuwe Jura machine gekocht in Hilversum. Ook goeie bonen voor ons gekozen. Zeer blij mee.

Het personeel schreeuwde om goede koffie.

Na lange tijd geswitched te hebben tussen lidl, lavazza en diverse soorten blijkt maar weer dat echte kwaliteit absoluut te zien en proeven is. De Florita smaakt al onze personeelsleden perfect! Wij bestellen meerdere dozen per email voor een extra korting.

Helemaal fantastisch!

Al jaren fan de winkel en inmiddels fanatiek drinker van de Caffe Mascilongo. Zijn prijs meer dan waard!

eenvoudig bestellen via webshop

De spullen waren binnen enkele dagen in huis.

Super koffie! Zeer goede klantvriendelijkheid!

Wij hebben onze koffie apparaat nu 5 jaar geleden aangeschaft en tot op de dag van vandaag nog zeer tevreden! Sandro en zijn team zijn zeer professioneel en hebben veel ervaring die ze graag met je delen! Ook de heerlijke koffie! Een echte aanrader..

Super service!

Een paar maanden geleden een 2e hands vibiemme super gekocht en hierbij een nieuwe bonenmaler. Alles werd goed uitgelegd en eigenaar nam de tijd voor ons. Kregen een pak bonen gratis erbij. Helaas was onze bonenmaler niet goed en werd deze de volgende dag (zondag) verwisseld door een nieuwe op een afgesproken plek. Dan heb je echt liefde voor je vak en klanten. Wij zijn zeer tevreden. Gaan graag terug en worden altijd blij van een heerlijke kop espresso.

Pluspunten

Wat een prettig bedrijf! Tiramisu is net als goede koffie.....warm en persoonlijk. Zij hebben kennis van en passie voor alles wat met koffie te maken heeft. Zij denken actief mee, adviseren en bieden service.

Pluspunten

Echt goede koffie; geen valse beloftes

Bereikbaarheid (telefonisch). Beter noteren als een klant een vraag heeft.

Pluspunten

Heerlijk koffie van Tiramisu en een perfecte Jura E8 gekocht voor in onze winkel Chez Laura.

Pluspunten

Snelle levering van bestellingen Persoonlijke afhandeling bij onderhoud van ons koffie apparaat

het plaatsen van de specifieke schoonmaak informatie online. Gemakkelijk te vinden.

Pluspunten

Levert zeer goede kwaliteitsproducten. Een duidelijke website, producten zijn eenvoudig te bestellen.

Pluspunten

goed advies, bestellingen snel geleverd

Pluspunten

Stipte bezorging en dank voor het pak speciale koekjes. Zeer gewaardeerd

Pluspunten

Luisteren goed naar feedback, heerlijke koffie en zeer vriendelijke medewerkers!!

Levertijd iets versnellen, verder een dikke duim voor Tiramisu!

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

zó fijn dat ik nu thuis ook weer echte lekkere koffie kan drinken! We wonen in Amsterdam, heerlijk dat als ik bestel de volgende dag koffie in huis is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en levering

Nvt

Pluspunten

Heerlijke koffie en een super service. Voor vragen wordt de tijd genomen.

Pluspunten

Luc Kossen Stagemanagement

Luc Kossen Stagemanagement

Pluspunten

Fantastische zaak

Geen enkel

Pluspunten

snelle levering van online bestelling en ook een goede service als je een probleem hebt met je machine

kan ik even niet bedenken

Pluspunten

Altijd lekkere koffie, voldoende keuze en snel geleverd

Langestraat 108

1211HB Hilversum

Over Espresso.nl | Caffè Tiramisu

Espresso.nl | Caffè Tiramisu, al sinds 1988 uw specialist op het gebied van de betere type espresso-apparatuur en volautomatische koffiemachines. Ons assortiment bevat een groot scala aan geselecteerde koffieapparatuur en meer dan 50 Italiaanse koffiemelanges. En zijn wij geautoriseerd JURA Premium dealer en Service Partner. Ook voor onderhoud of reparatie aan uw espressomachine of Jura volautomaat bent u bij ons aan het juiste adres. Uitgebreid onderhoud tot in de puntjes, voor een goede en waardige prijs. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze website.