Vakkennis en service

We liepen op een zaterdagmiddag in Harderwijk en kwamen langs de winkel waar ze prachtige koffiemachines verkopen; het was er druk maar er was ook aandacht voor de passanten; we bleven nog wat langer en kregen ondertussen een heerlijke koffie aangeboden. Na een goed gesprek over onze koffie gewoonten en smaakvoorkeur kregen we een tip voor machine en bonen. Tot op de dag van vandaag; 16 maanden na dato zijn we tevreden over de machine en de koffie; dit bedrijf is een echte aanrader .

Goed geholpen

Op mijn gemak en zonder dwang laten adviseren. Inmiddels de Jura enkele weken in huis en het bevalt meer dan prima.

Lekkere koffie, snelle levering!

Prima koffie, zoals altijd. Volgende maand nog meer genieten, zeker voor de ECM, want dan krijg ik de installatie van Mooiwater!

The place to be als het om koffie gaat

Los van de uitstekende service, kennis en vriendelijkheid, is de kennis van koffie en koffiemachines al vele jaren de reden om bij Tiramisu te komen. Al vele vele jaren een vaste klant en nog nooit teleurgesteld. En nu heeft mijn dochter, die ondertussen ook volwassen is met een eigen gezin, de weg naar Tiramisu ook gevonden en een machine, maler en natuurlijk, koffie gekocht.

Aardige mensen met verstand van de machines en koffie

Toppers

Top levering

Snelle levering, prima selectie!

Altijd goed!

Bijna 14 jaar geleden een Isomac Tea aangeschaft. Tot nu toe produceert onze keukenvriend zonder een enkel probleem meer dan heerlijke koffie (sinds lang Belliniano). Zowel in de winkel in Hilversum als via de persoonlijke aflevering na on-line bestelling geen enkele klacht. Altijd correct, klantvriendelijk en goed gehumeurd. Wat mij betreft een dikke 10!

De koffiespecialisten!

Weer de lekkerste koffiebonen van Nederland besteld en razendsnel geleverd!

Tiramisu; “ koffie meditatie met allure. “

Wij zijn Jura gebruikers van het eerste uur. Gedurende 50 jaren blijkt de combinatie Tiramisu-Jura steeds weer een belangrijke ondersteuning om energiek de nieuwe dag te starten. Samen met de professionele enthousiaste ondersteuning van de koffie specialisten uit Harderwijk en Hilversum genieten wij intens van ons dagelijkse koffie ritueel. Familie en kennissen gebruiken inmiddels ook een echte espresso machine met caffè Tiramisu. Dé koffie beleving elke dag opnieuw.

Top winkel waar op avontuurlijke wijze alles op het gebied van espresso in het zonlicht wordt gezet.

Deskundigheid en passie staan bovenaan bij Caffè Tiramisu in de Hondegatstraat in Harderwijk. Voor een zeer schappelijke prijs een mooie nieuwe Eureka bonenmaalmachine en een refurbished QuickMill 0820 Rosso aangeschaft. Daar kreeg ik zelfs ook nog twee soorten koffie bij om uit te proberen. Uitstekende service en vriendelijke mensen. Met een uitstekend gevoel de zaak uitgegaan. Klasse!

Top winkel!

Heerlijke koffie voor een eerlijke prijs!

Snelle levering en kwaliteit

De koffie is heerlijk en de levering is supersnel. Altijd tevreden

Top service… zelfs zonder afspraak !

Wat een top kwaliteit after-sale service ! Mijn Bezzera is 8 jaar oud, heb 2 keer onderhoud laten doen. Ik zorg goed voor mijn koffie apparaat. Een paar dagen geleden had ik een probleem met de compressor gehad. Ik ging langs de winkel in Harderwijk (zonder afspraak), heb de machine op de toonbank geplaatst. Ruggero heeft meteen de tijd genomen om me te helpen. Heeft snel een paar onderdelen vervangen, en de koffie machine verschoond. Alles was klaar binnen een half uur. “ Betalen ?, nee dat deed Ruggero als een dienst! “ Gewoon gratis ! En gratis is toch altijd goed. Ik heb lekker nieuwe bonen gekocht. Heb 1 kg in 5 kleine lucht dicht verpakkingen laten verpakken (handig : ze blijven vers en mogen de diepvries in ) Xavier uit Noordwijk.

Top zaak

Ik heb clean Express besteld. Binnen een dag afgeleverd en je krijgt er een kg koffiebonen gratis bij. Ik ben er erg blij mee. Dankjewel voor de goeie service. Top zaak! Brasserie Deja Vu

Goed advies, vriendelijke en heerlijke bonen

Zeer uitgebreid assortiment, kon niet kiezen, contact opgenomen, na mijn uitleg van mijn verwachtingen een zeer waardevol advies gekregen, koop mijn bonen nu alleen hier! Bedankt!

Heerlijke koffie melange caffè Tiramisu classico!

Neetjes en snel

Ben blij dat jullie mijn koffie nog leveren.

Lekkere koffie, top service

Kom er al vele jaren.

De beste koffiewinkel van Nederland

Ik koop al jaren bij Sandro en ben nog nooit teleurgesteld over de kwaliteit van de koffie of de service. Wat een fijne winkel! Na eerste jaren slechte volautomaat machines te hebben gekocht, met heel veel ergernis, uiteindelijk hier uitgekomen. Daarna nooit meer ergens anders naar toe gegaan voor het onderhoud en koffiebonen. Zonder uitzondering krijgen wij enthousiaste reacties over de koffie bij ons thuis.

Geweldige eigenaar

Hele leuke winkel, goede klanten service en kwalitatieve espresso zaak

Bestelling vlot gekregen

Als vanouds prima!

Vanwege Corona werd opnieuw een bestelling snel en accuraat door de ' koffiebaas; zelf bezorgd. Niets op aan te merken.

Snelle levering. uitstekende koffie

Bedankt voor het espresso kop en schoteltje. Erg attent.

Fijn e service

Goed advies, denken mee en super vriendelijk

Super snelle levering...en altijd weer een verrassing wat erbij zit in de verpakking

Langestraat 108

1211HB Hilversum

Over Espresso.nl | Caffè Tiramisu

Espresso.nl | Caffè Tiramisu, al sinds 1988 uw specialist op het gebied van de betere type espresso-apparatuur en volautomatische koffiemachines. Ons assortiment bevat een groot scala aan geselecteerde koffieapparatuur en meer dan 50 Italiaanse koffiemelanges. En zijn wij geautoriseerd JURA Premium dealer en Service Partner. Ook voor onderhoud of reparatie aan uw espressomachine of Jura volautomaat bent u bij ons aan het juiste adres. Uitgebreid onderhoud tot in de puntjes, voor een goede en waardige prijs. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze website.