Mooie leuke ballon

Erg tevreden. Dankbaar om t te krijgen en erg leuk om te geven.

Grote verrassing

Mijn vrouw was erg blij met de ballon voor haar 70ste verjaardag. Goed product, prima prijs en keurig op juiste tijd geleverd, helemaal top. Dank je wel voor deze leuke verrassing.

Weer geweldig

Mijn kleinkinderen krijgen altijd een ballon voor hun verjaardag. Deze ballon bestel ik bij de Ballonnerie. De keuze is divers , de kwaliteit goed en wordt altijd op tijd geleverd. Mijn kleinkinderen kijken er altijd naar uit en zijn iedere keer weer heel blij met de verrassing ballon.

Ballon werd enthousiast ontvangen

e service van De Ballonnerie was echt uitstekend – snelle levering, prachtige ballonnen en een vleugje extra magie voor speciale momenten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Precies wat ik besteld heb en op de goede datum afgeleverd.

Goed alleen de datum aangegeven en service slecht

Zorg ervoor dat de mails duidelijk zijn en dat je een datum kan aangeven

Prima bedrijf!!

Ruim van te voren vanuit buitenland besteld..en keurig optijd geleverd, leuke website ook.

Goede verzorging , op tijd geleverd.

oke

n.v.t.

Uitstekend!!

Ik kan de ballonerie aan iedereen aanraden. Eerlijke en vriendelijke mensen die er werken!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Besteld, afgeleverd op de juiste dag . Top

Was de eerste keer bij de ballonerie, zeer tevreden. Kwam opde juiste dag aan.

Mooi product en snelle service!

Op het laatste moment een valentijn ballon besteld. Site is duidelijk waardoor je er snel uit bent. Prachtige ballon die zeker langer als een week in de lucht blijft hangen!

Te late levering

Ballon zou afgelopen vrijdag gebracht worden. Kreeg bericht dat het zeker twee dagen vertraagd was. Balen, want hij moest niet voor niks op vrijdag geleverd worden. Maandag telefonisch contact gehad met de Ballonerie. Fout lag bij mij. Verkeerde postcode doorgegeven door schrijffout. Ballon wordt opnieuw opgeblazen en verstuurd. Toch nog goed gekomen. Bedankt voor het meedenken..

Gewoon doen wat er beloofd is...

Alles liep goed in tegenstelling tot Greetz. Ben blij dat ik jullie gevonden heb op Google. Op tijd geleverd, zoals op de site vermeld stond. Mijn kerstkaarten bij Greetz zijn gewoon nooit verstuurd.

Ballon kwam dag te laat

Helaas was de ballon een dag te laat en kreeg ik hier zelfs geen melding van. Heel erg jammer voor de jarige. Best jammer want het was niet beoqald goedkoop. Als de leverdatum niet als optie daar had gestaan, had ik de ballon niet hier besteld. Ik heb begrepen dat de ballon wel mooi was, dus de jarige was er ondanks de late komst wel blij mee.

Ben zeer tevreden, alleen niet de bezorging

Alles is prima verlopen mooie balon

Waar blijft ie

??????

Netjes op tijd en niet duur

Prima verlopen

dat alles goed verlopen is en voor herhaling vatbaar is.

Mooie ballonnen netjes verpakt goede service kom zeker terug op deze website

Leuke ballon voor een leuke prijs

Ik bestelde last minute maar de gekozen was keurig op tijd, superleuk en qua prijs ook leuk!

Goede service En een mooie ballon besteld

Keurig ingepakt, en super mooi

Mijn vriend was heel blij met de ballon, echt een verrassing!

Super goed en snel geregeld en perfecte bezorging

Supermooie, grote ballon. Goeie kwaliteit. Stevig verpakt. Snelle levering :)

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam