besteld en de volgende dag leverbaar

1e ervaring. Goed bevallen. Laat aangevraagd en toch de volgende dag geleverd.

Helemaal volgens omschrijving

Mooie leuke ballon goed geleverf, kwam goed uit de doos en staat na 1 week nog net zo mooi als bij ontvangst.

Nvt

De afhandeling was goed, echter de bezorging niet. Mijn keuze was in de avond tussen 17.30 en 21.00 uur. Uiteindelijk kwamen ze om 22.15 uur en hebben ze een heel gezin wakker gebeld en gebonkt op de deur en het uiteindelijk bezorgd bij de buren. In 1e instantie waren ze er dus niet blij mee. Zonde.

Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde bestellen

Ik had nogal wat wensen en daarom heb ik even gebeld. Alles was mogelijk wat ik wilde namelijk een grote tros ballonnen en die werd de volgende dag al gebracht in het Intermezzo. Dus klantgerichte communicatie en snel. Ga zo door !!!

Last minute besteld en op tijd geleverd, echt top!

Snelle service! Prettig dat ik nog kon bestellen voor een levering de volgende dag.

Correct en op tijd geleverd

Het was de eerste keer, maar zal er in de toekomt waarschijnlijk wel meer gebruik van maken.

Bijna perfect

Site is prima en helaas is mijn ballon ook hier een dag te laat geleverd.

superleuk kado

Na een ongeluk met vissen heb ik de zeeforel ballon kado gedaan. Echt een mooi kado voor een zieke. Super

top

Mijn kleinzoon was blij verrast met zijn mooie ballon, hartstikke mooi , en goed verpakt in de doos

Heel fijn

Correct bedrijf

Gadxeen ballon besteld voor een opening, ruim op tijd aangezien de ballon de volgende dag al werd geleverd toch een dag eerder besteld. Maar kwam vervolgens 2 dagen later,maar daar kin de ballonerie niks aan doen,heb vaker daar besteld en altijd op tijd.Dhl was de boosdoener, kreeg van de ballonerie mijn geld terug,is dat goede service of niet !! Fantastisch besteld zeker weer bij hun.Mvg Monique

Uitstekende service!

Absoluut één van de beste services die ik heb mogen ervaren, sinds het ontstaan van online shoppen. Hier een meer dan tevreden klant! Vanaf nu weet ik waar ik moet zijn als ik ballonnen nodig heb. Ballonnerie levert kwaliteit tegen een betaalbare prijs, en klanttevredenheid hebben ze zeer hoog in het vaandel staan.

Top service gehad.

Bij dit bedrijf heb ik een top service mogen ontvangen. Mijn familie was dik tevreden met de levering. Alles optijd en netjes bezorgd.

Echt leuk om te geven en te krijgen

Echt leuk om te geven en te krijgen

Snelle levering en goede kwaliteit ballonnen

Snelle levering en goede kwaliteit ballonnen

Aanrader

Na een vraag over wijziging op het kaartje werd er snel en adequaat gereageerd. De bezorging, was supersnel en op tijd. De ballon was mooi verpakt en kwam na het openen van de doos uit de doos zweven. Heel erg leuk. Een prachtige grote Nijntjeballon.

Probleem met ballon goed gecorrigeerd

Ballon was niet helemaal opgeblazen bij aankomst. Kan gebeuren. Klantenservice heeft een goede oplossing getroffen. Dank!

Leuke ballon, wel prijzig

Leuke ballon kunnen kiezen, snelle levering. De prijs om zo'n gevulde ballon versturen is wel aan de hoge kant.

Een geweldige ervaring

Het was de eerste keer dat ik bij De Ballonnerie een helium ballon heb gekocht. Ik heb een extra verzoek ingediend en tot mijn grote vreugde werd het verzoek gehonoreerd. Het zieke meisje was zo blij met wat ze gekregen heeft. Hartelijk dank.

Bezorging op tijd, wel wat duur maar leuke ballon

Was goed en snel

Jamer als je losse ballonnen koopt,dat je niet weet welk merk het is.

Goede communicatie en prima service! Snelle verzending!

Slecht

Ballon werd te vroeg verstuurd en was niet volledig hard

Heel goed geholpen

2 helium ballonnen besteld voor 12 uur 's middags. De volgende dag geen ballonnen. De dag erna rond 12 nog steeds geen ballonnen. Contact opgenomen met de Ballonnerie. Daar werd ik voortvarend geholpen. Dezelfde avond rond 22 uur werden de ballonnen gebracht. Hartelijk dank.

Super gemakkelijk en betrouwbaar

Grote keus aan ballonnen, fijn dat je ook gevuld met helium ballon kan versturen. Bestelproces was zeer gemakkelijk, stappen waren duidelijk. Informatie over bezorging was accuraat.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam