Zoals afgesproken op de juiste datum geleverd in het buitenland.

Snel, klantvriendelijk en goed product

Same day delivery en nagebeld ter bevestiging van mijn bestelling. Erg goed.

Betrouwbaar

Mooie producten, doen wat ze beloven, goed op de hoogte gehouden via mail over proces en verzending. Geleverd volgens afspraak

Meer transparantie, beter te vinden

Ik weet niet of de balon is afgeleverd, zou fijn zijn dat je een trac and trace code krijgt om de balon te volgen. Jullie zijn moeilijk te vinden op google

Prima service.

ik had een ballon besteld voor een vriend met een beterschapswens. DHL liet het afweten , De ballon had vertraging op gelopen. Toen ik naar de ballonnerie belde werd er meteen besloten een nieuwe verzending uit te doen. Helemaal super!

Fijne service en goede kwaliteit en leuk verpakt, kortom leuk om te geven.

Leuk kado om te krijgen. Kleinzoontje was blij verrast. Ballon kan tegen een stootje.

Al mijn bestellingen in de afgelopen 5 jaren voor mijn kleinkinderen keurig verzorgd en op tijd geleverd in Nederland. Het maakte hun verjaardag compleet.

Slecht!

Ik had ballon besteld zou 11 maart bezorgd worden bij mijn kleinzoon !!! Zaterdag werd het bij mijn kleinzoon gewoon voor de deur gezet !!!

Ballonnetjes lopen soms wel snel leeg en omdat ze klein zijn is dat jammer. Zo zitten er dan in de babybox dozen steeds gaten.

Veel keus!

Er zijn super veel ballonnen om uit te kiezen. Ze worden mooi verstuurd en zijn ook goed gevuld. Er komen wel allerlei kosten bij die je aan de voorkant niet ziet, jammer dat ze daar niet gelijk duidelijk over zijn. Ze zijn kwa prijzen vergelijkbaar met concurrenten.

Prima ontwerp, mooie verpakking en uitstekende en tijdige bezorging

Super leuk en goed

Ruime keus, op tijd verzonden in een leuke doos. Ik ben heel tevreden. Zou weer kiezen voor De Ballonnerie! De ontvanger was erg blij verrast. Heel origineel zo’n ballon

Perfect!

Snel, makkelijk, snelle levering, gewaardeerde updates over levering, mooi afgeleverd en goede kwaliteit!

Prachtige ballonen, fijne website en snelle levering.

Niks anders op aan te merken dan mega blij met een online ballonnen website.

Goed geholpen maar te laat geleverd niet vandaag besteld morgen geleverd

Mooie leuke ballon

Erg tevreden. Dankbaar om t te krijgen en erg leuk om te geven.

Grote verrassing

Mijn vrouw was erg blij met de ballon voor haar 70ste verjaardag. Goed product, prima prijs en keurig op juiste tijd geleverd, helemaal top. Dank je wel voor deze leuke verrassing.

Weer geweldig

Mijn kleinkinderen krijgen altijd een ballon voor hun verjaardag. Deze ballon bestel ik bij de Ballonnerie. De keuze is divers , de kwaliteit goed en wordt altijd op tijd geleverd. Mijn kleinkinderen kijken er altijd naar uit en zijn iedere keer weer heel blij met de verrassing ballon.

Ballon werd enthousiast ontvangen

e service van De Ballonnerie was echt uitstekend – snelle levering, prachtige ballonnen en een vleugje extra magie voor speciale momenten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Precies wat ik besteld heb en op de goede datum afgeleverd.

Goed alleen de datum aangegeven en service slecht

Zorg ervoor dat de mails duidelijk zijn en dat je een datum kan aangeven

Prima bedrijf!!

Ruim van te voren vanuit buitenland besteld..en keurig optijd geleverd, leuke website ook.

Goede verzorging , op tijd geleverd.

oke

n.v.t.

Uitstekend!!

Ik kan de ballonerie aan iedereen aanraden. Eerlijke en vriendelijke mensen die er werken!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tt Vasumweg 160