Snelle en goede service. Blije kleindochter.

Helemaal Top!!

Ballon was geweldig. Snelle levering en de ballon is in zijn geheel goed aangekomen. Super blij mee

Mooie ballon voor een passende prijs

Netjes op tijd bezorgd, altijd weer een feestje om zo’n ballon te mogen geven.

Middelmatig

Bezorging om 22:15 en na 1 week bijna leeggelopen. Ervaar ik als te snel helaas

Snelle goede service

Zeer grote mooie en heel goed betaalbare eenhoorn ballon besteld. Een echt aanrader. Kwam ook op tijd binnen.

Toppie

Goed geholpen ook toen DHL het af liet weten. Een dikke 10 voor jullie

Een geslaagd cadeau

Een ballon is altijd een goed idee om iemand op te vrolijken

Mooie ballon

Met de ballon was niks mis, Met de bezorging des te meer. Ik betaalde extra voor bezorgen tussen 17.30 en 21.30 maar belande in blok van 19.30 en 22.30 het werd om 5 voor half elf bezorgd bij mijn zieke moeder van 83 die niet zelfstandig de deur uit kan. Ze heeft de deur benenden in de flat open gedaan maar uiteindelijk is er niemand boven gekomen...irritant ik naar haar flat gereden staat ie daar in de hal beneden kan ik het alsnog zelf maar binnen brengen om het te geven.. nou wat een leuke verrassing, maar niet heus..kan ballonnerie niks aan doen, maar ik ga het niet meer zo doen helaas...

Foto ballon makkelijk te maken en optijd bezorgt. Dus top.

Uitstekende service

De ballon voldeed aan alle verwachtingen. Op tijd geleverd! Kortom een echte vijf sterren waardering

Ballon besteld, en toen ging er iets mis met de bezorging, ik had niet het complete huisnummer doorgegeven. Contact met de Ballonnerie gehad en die hebben er voor gezorgd dat de ballon alsnog de volgende dag op het juiste adres kwam. Super service!!

Ik heb de ballen niet op tojd ontvangen

Ik heb de ballonnen niet op de aangegeven dag ontvangen, waarvoor ik mijn geld terug heb gekregen. De ballen kwamen later aan, de kwaliteit en de kleur zijn goed.

Bijna goed

Op tijd geleverd maar je kon online schrijven wat er op t kaartje moest komen maar de ontvanger had het kaartje er niet bij..is een beetje jammer..

Mooi

Mooie ballon. Goede kwaliteit

veel keuze, faire prijzen, altijd stipt

Knap dat de bezorging tot nu toe ook goed is gegaan. Nog geen enkele missser. Vele bezorgdatums zijn fataal. Een misser en je reputatie is naar de maan.

Teleurgesteld

De levering was snel, maar enkel de ballonnen met een 1 op voldeden aan de verwachtingen. De anderen waren niet de gewenste kleur en de kleine hartvormige niet stevig en vaak geen hartvorm. Ik moet nog op zoek naar andere.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Prachtige ballon

Snel besteld en bezorgd. Veel keuze.

Super snelle levering

Last moment besloten een ballon te bestellen voor een verjaardag de dag erna. Mooi op tijd om de jarige te verassen.

Leuke ballonnen

Goede communicatie

Na een miscommunicatie van mijn kant is er een hele goede service verleent .

Leuke ballonnen voor een redelijke prijs

Onze dochter vond de ballonnen prachtig, en anders wij wel. Ze zijn keurig op tijd geleverd, dus ook wat dat betreft top. Het bezorgen is wel wat inefficiënt als je 2x bezorgkosten moet betalen voor 2 verschillende setjes ballonnen.

Snel geleverd, maar met fouten

Aangepast: het bedrijf heeft netjes contact met me opgenomen en direct een nieuwe zending toegestuurd met een ballon en een kaart die wel te lezen is. Jammer uiteraard dat het niet meteen goed was, maar ze hebben het goed opgelost! _____ De ballonnen zijn binnen een dag geleverd, dat is goed. Maar op het etiket van de doos staat dat het van Ballonnerie is, dus dan is het al geen surprise meer. En ik had een kaart toegevoegd met tekst met 'speciale' tekens, zoals een ç, al deze letters werden niet weergeven en vervangen met onder andere een vraagteken, erg lelijk. Kortom, geen aanrader.

Heel goed verzorgd

Goed verzorgd