Blij met de aankoop en snel bezorgd!

Ik ging op zoek naar een leuke step voor mijn 8-jarige. Na een zoekslag in Google shopping zag ik meteen dat Djimmi de enige was die de gewenste step (Razor) voor 100 euro goedkoper in de aanbieding had. Na enige aarzeling toch maar meteen besteld en de volgende dag al in huis. Ging vlotter dan ik dacht. Zoon blij, ik blij ^_^

Snelle levering en mooi product

Mooie fiets, goed verpakt en geen beschadigingen, ik ben erg tevreden!

prima degelijke vouwfiets gekocht

redelijke prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd zonder problemen

Goede levering en kwaliteit

We hebben de fiets voor onze zoon besteld in de vakantie periode en zodra de vakantie van het bedrijf afgelopen was kregen we gelijk de leveringsdatum en de fiets is super afgeleverd ook keurig verpakt.

Prima!!

ALLES OPTIIJD GELEVERD VOLGENS AFSPRAAK! MAAR ALLES ZIT NOG IN DE VERPAKKING DUS KAN DAAR NOG NIET OVER OORDELEN. HET IS EEN CADEAU VOOR MIJN KLEINZOON DIE IN NOVEMBER DRIE JAAR WORDT.

Mooie stevige fiets

Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Prima goede stevige fiets Zoon is er blij mee

Fijne service snelle levering

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling, deze werd ook zeer snel geleverd. Hele prettige communicatie, beveel ze zeker aan!

Geweldig!!

Wij hebben voor de verjaardag van onze zoon deze drift kart besteld! Hij is er onwijs blij mee, de levering was super snel en alles was netjes geregeld! We raden het iedereen aan!

Uitstekende en snelle dienstverlening

Had een artikel besteld. Na ontvangst van de factuur bleek dat ik het verkeerde artikel had besteld. Kon via de telefoon een mutatie doorvoeren en werd het juiste artikel dezelfde dag nog verzonden.. Hierbij werd door Djimmi meegedacht en geadviseerd. Top. De kanttekening is de bezorging door GLS. Dit is de zwakste schakel binnen het logistieke proces. Door personeels- en planningsproblemen bij GLS kreeg ik het artikel een dag later dan Djimmi aangaf. Hierdoor moest ik met lege handen naar de verjaardag van mijn kleinzoon. Dat was jammer.

Klantvriendelijk bedrijf, bereid om dat ene stapje harder te gaan.

Mijn eerste ervaring was dat ik een eclectische step had besteld (en binnen gekregen) die wat bleek te "kinderachtig" was voor onze dochter. Ik kon deze zonder problemen terugsturen en per ommegaande is er een "volwassener versie" naar ons verstuurd en die wordt vanaf dag 1 naar volle tevredenheid gebruikt! Nu is de band lek en heb ik na telefonisch overleg een nieuw setje besteld en als extra service heb ik zelfs een video filmpje, hoe de band te vervangen, gemaild gekregen. Kortom Djimmi is een zeer klantvriendelijk bedrijf, denkt mee en is bereid om net dat ene stapje verder te gaan.

Klantvriendelijkheid

Fijne klantenservice die je vragen méér dan beantwoord! Bovendien een snelle levering.

Goede service en geleverd volgens afspraak.

Goede service en geleverd volgens afspraak.

Prima webshop

Fijne fietsjes en gemakkelijk af te monteren. Rijden lekker!

Fijn contact, snelle verzending en prima prijs/kwaliteitverhouding

Iets te laat besteld voor volgende dag levering (wist ik) en kreeg een keurige mail dat het daarom na het weekend wordt. Fiets zelf is prima prijs/kwaliteit verhouding. Geen NL handleiding maar fiets is grotendeels afgemonteerd en als je afhankelijk bent van een handleiding dan kan je beter iemand anders dit laten doen, je moet toch altijd de remmen ook goed afstellen en het gaat wel om een stukje veiligheid.

Snelle, goed verpakte levering. Super!

Alles netjes verpakt en de volgende dag al in huis, zoals op de website vermeld stond. Goede communicatie hierover via de mail. Kortom, zeer tevreden!

Goede en snelle levering .

Mooi product . En goede prijs

Snelle levering en product is uitstekend.

Leuke step voor kinderen

Ca twee weken geleden Gekocht voor kinderen van 7 en 8, daar is ie prima voor. Bij gebruik door een oudere broer van 11 die ook echt gaat springen/ stunten is hij doorgebogen. En door het vele remmen van heuvels slijt het achterwiel wel hard. Voor deze prijs wel een prima step voor niet te intensief gebruik.

Snelle levering , mooie mountainbike, goede prijs .

Mijn dochter een mountainbike gekocht , volgende dag voor de middag in huis , mooie fiets, leuke kleur voor een leuke prijs , ze is er erg blij mee ! Bedankt!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Control module werkt niet

De aanbevolen module W13112130015 werkt niet op de razor 40H280-01-1512HR06301. Jammer beetje ten einde raad.

Snelle levering, scherpe prijs en goede communicatie

Kwam als goedkoopste naar voren uit een vergelijking en had de fiets snel op voorraad in tegenstelling tot andere webshops. Duidelijke instructies voor de montage en kreeg snelle reactie op vragen per mail.

Leuke skateboard, snel verzonden

Fijn skateboard. Accu is vrij snel leeg maar dat komt ook doordat mijn dochter hem vaak op zijn snelst zet. Werkt goed tot nu toe.

Snelle levering en de kids zijn blij

Super awesome

This bike company is amazing from A to Z! The bike and the staff service is super wonderful

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi