Ontzettend snel bezorgd en goeie communicatie, Van te voren gebeld of het artikel er echt was en hoe snel dat dan binnen zou zijn en klopte allemaal. Bij binnenkomst goed in elkaar kunnen zetten en me zoontje krijgt overal reacties over zijn mooie drift trike. Top dus !

Helemaal tevreden

Hier een prima fiets gekocht voor een goeie prijs. Netjes geleverd. Helemaal tevreden.

Fijne service en snelle levering

Ik heb gebeld met de klantenservice omdat iets niet voorradig was. Ze hebben binnen 10 minuten andere opties gemaild en zo had ik binnen 2 dagen de bestelling naar tevredenheid binnen. De vriendelijkheid van de klantenservice vond ik erg prettig! Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden voor anderen.

Fiets zondagavond besteld, dinsdag in huis. Fiets afgemonteerd, half uurtje werk. Fiets maakte een geluid doordat de rem tegen de velg kwam, deze moesten we even afstellen. Zoontje kon s'avonds lekker fietsen

Super fiets tegen aantrekkelijke prijs.

Iets beloven en dan ook nog laten uitkomen. Dus pakket netjes op tijd geleverd.

Djimmie perfect

Het kopen en de service bij djimmie is perfect maar voor de bezorging zou ik een andere partner zoeken meer als een week wachten op je aankoop is onacceptabel…..

Bestellen, ophalen en *in elkaarzetten/testen/gebruik* van de step is allemaal prima!

Het bestellen ging soepel. Informatie van productie was voldoende. Berichtgeving van bestelbevestiging en bezorging was goed. Bij de bezorger kon je flexibel het bezorgen/zelf ophalen makkelijk regelen. Ophaal locatie was dichtbij. Het product is prima.

Fiets is netjes op tijd geleverd. Onze zoon was er ontzettend blij mee.

Zeer goed.!!

Product was snel geleverd,niks op aan te merken.Goeie service.

Snelle levering. Goede service.

Ondanks dat er even wat gedoe was waar het pakket was omdat DHL het bij de verkeerde mensen geleverd had, is het toch goed gekomen. Auto stond snel opgebouwd. Contact via telefoon ook heel goed.

uitstekende snelle service

*****

Fijne ervaring

Bestelling is goed en optijd verzonden. En goede qualiteit

Alles prima leuke steps

Goede steps een gekocht voor mijn kleinzoon en één voor Oma

Makkelijk bestellen

Scooter voor kleindochter besteld snelle en goede levering, tevens top product. Ga zo door.

Fijne webshop

Vlotte levering Klein mankement en retour gestuurd en vliegens vlug een vervangend exemplaar

Super service

Beste service

Alles goed geregeld, op tijd geleverd met alle accessoires.

Optijd geleverd en netjes verpakt.

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen en geleverd volgens afspraak

Superfiets ! Drinkfleshouder/ flesje gaat er zwaar in (Kan je makkelijk verhelpen) Blijft super

Super service en snel geleverd!

Even wat onduidelijkheid over de leverdatum maar mijn vraag werd echt heel beantwoord en zoals beloofd werd het fietsje de eerstvolgende zaterdag geleverd. Top!

Goede kwaliteit prijs vergelijking. De fiets is goed en voldeed aan mijn eisen. Een kinderfiets (zoon is 10)waar hij zowel de bossen in kan als mee op de weg. De fiets is degelijk en voorzien van 21 versnellingen. Makkelijk in elkaar te zetten maar het meeste zit al in elkaar. Het is een kwestie van zadel, voorwiel en stuur geen probleem dus. Beschrijving is minder maar het wijst zichzelf dus je hebt hem niet nodig. Zoals ik in andere reviews gelezen heb staat de Nederlandse handleiding op de site. Mijn zoon is tevreden dus ik ook. Goed product.

top bezorging snel en tevreden

was heel snel geleverd erg mooie fiets het geld zeker waard

Aanrader!

Zeer snelle reactie op een vraag via de website. Afhandeling en verzending gingen heel vlot. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Algemeen een prima winkelervaring.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede kinderfiets voor de beste prijs. Correcte communicatie en levering.

Makkelijk bestellen, supersnel geregeld.

Helemaal niets op aan te merken, geweldig!

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi