Snelle en betrouwbare levering!

De fiets is volgens afspraak geleverd. Er zat een beschadiging aan. Hierover contact gehad met het bedrijf. De medewerker was erg vriendelijk en ik ben goed geholpen. Ze hebben mij dezelfde dag een nieuw onderdeel gestuurd. Ik ben erg tevreden.

Product was snel geleverd. Mijn dochter is super blij met der Razor step!

Snelle levering goede prijs

Product besteld deze is snel geleverd voor een eerlijke prijs zeer tevreden

Klantvriendelijk en servicegericht

Fijn product, helaas zat er een Amerikaanse stekker in ipv een Europese. Echter, na één kort telefoontje met de medewerker, heb ik snel een nieuwe stekker opgestuurd gekregen.

Top moter

Precies zoals omschreven. Perfecte kwaliteit. Zeer netjes afgewerkte moter. Ik ben echt zeer tevreden over dit product!!en zal hem iedereen aanraden.

Step gekocht

Ik en mijn zoon hebben veel plezier van de step! Veel succes met de webshop!

Goede prijs en snel bezorgd.

Goede prijs en snel bezorgd.

Tevreden klant

Had een mountainbike besteld,voor vork krom werd binnen paar dagen thuis geruild.goede servers en een tevreden klant bedankt

Geweldige service, kan niet anders zeggen.

Kinderfiets voor mijn dochtertje besteld. Zoals op de site staat, volgende dag bezorgd! Vriendelijke eigenaar, belde mij speciaal op om te zeggen dat ik twee voorlichten had besteld, foutje v mij, hij meteen omgezet in voor en achterlicht. Qua prijs supergoed, ik heb overal gezocht en heb nu de fiets waar we blij mee zijn! Op alle gebied tevreden.

Goede ervaringen met dit bedrijf! Snelle en goede levering, ik had problemen met de fiets en dit wordt keurig opgelost zonder moeilijkheden.

Snelle en prettige service.

Na 9 maanden defect aan e-step. Valt binnen garantie en is heel snel en correct afgehandeld.

Wij hebben een de volare step besteld voor onze dochter. Die is super mooi en goed. Wij zijn er blij mee. En de levering was snel en netjes.

Snelle levering en goede Service

Naar mijn bestelling was de fiets voor mijn zoon naar 3 dagen al geleverd. Niet werkende onderdelen worden moeiteloos binnen enkele dagen gestuurd. Ben heel erg tevreden en kan Djimmi aan iedereen aanbevelen.

Zeer goede service

Bedrijf wat met de klant meedenkt en kijkt naar mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Heel tevreden!

Mooie fiets. Duidelijke uitleg!

Perfect geregeld!

Snell service

Door de snelle service en goede afhandeling heeft onze dochter voor haar verjaardag haar fiets kunnen ontvangen, super. De fietst fietst fijn zegt ze.

Super snelle levering alles volgens afspraak.

Nog even telefonisch contact gehad dit was zeer klantvriendelijk. Echt super tevreden.

Snelle en nette levering - voor herhaling vatbaar

Deze week een Huffy Green Machine Drift Skelter besteld. We werden top op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. De Huffy Green Machine Drift Skelter zit in een doos en dient nog gedeeltelijk in elkaar gezet te worden. Eerste indruk: kwalitatief een goede en stevige skelter waar we waarschijnlijk nog heel veel plezier mee zullen hebben.

Vorige week een fiets gekocht via djimmi voor mijn dochter van bijna 9. De fiets was super snel geleverd en toen ik nog een nabestelling wou doen heeft de klantenservice mij uitstekend te woord gestaan. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan!

Was perfect

Snelle levering en alles mooi verpakt

Zeer vriendelijk en snel afgehandeld

Goede snelle service

Nette duidelijke winkel

Nieuwe accu's werk prima

Fijn telefonisch advies gekregen en originele razor accu's netjes verpakt ontvangen. Ze zijn wel erg zwaar, niet met één hand aannemen!

kwam waarvoor ik zocht

ook onderdelen te verkrijgen van de producten die ze verkopen....dat is wel fijn.

Snelle levering en product precies hoe het op website staat

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi