eerste indruk is zeer goed

Lijkt op het oog een prima deugelijke bmx, dikke buizen, handremmen zien er stevig uit zoals ook de stuurinrichting. deze fiets ga ik testen met een wat goedkopere variant van een ander merk waar de fiets in z'n geheel stuk lichter van materiaal lijkt. de tijd zal het leren. maar op het eerste oog prima fiets

Snelle bezorging

Snelle levering Product zoals ingeschreven. Mijn zoon is blij met de elektrische scooter

De driewieler zelf hebben we nog niet in gebruik genomen, maar over de levering en de service zijn we tot hiertoe heel tevreden.

Prettig contact, mooie prijs, duidelijke site en snel bezorgd!

De kinderen zijn er blij mee.

goede service

Mijn bestelde artikel, een kindergraafmachine, was eerst niet leverbaar. Er werd mijn aangeboden dat ze een mail zouden zenden indien t weer geleverd kon worden. Inderdaad na een paar weken kreeg ik bericht dat de graafmachine weer leverbaar was. Binnen twee dagen werd hij geleverd!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit.

Stepje besteld, de volgende dag geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een graafmachine gekocht voor de kleinzoon, in het blauw, zijn lievelingskleur nog wel. Bestellen gaat snel en correct, mailwisseling is prettig en niet overdreven. Levering zoals beloofd. Kortom goede service.

Erg tevreden

Ben erg tevreden over de levering en het product. Alles is snel en volgens afspraak gegaan.

Goede service en snelle levering

Mijn zoon van 11is er super blij mee!

Snel geleverd Ik zeg een10!!!!! Djimmi.nl een topper!!!

Super geweldig

Bestelling gedaan was op een paar dagen tijd binnen en t bestelde product voldoet meer dan het is gewoon super

Ze heeft veel step plezier ermee

Snelle levering goede communicatie.

Snelle levering goede communicatie. Helaas wel beschadiging op de fiets bij uitpakken. Veder geen op of aanmerkingen

Kwaliteits producten voor de beste prijs.

Ik heb 2 prachtige stoere jongens fietsen besteld van volare. Beste prijs en volgende dag geleverd.

Snelle levering!

Snelle levering! Goed product

Snelle levering en goed product gekocht

Prima ondersteuning

Afgelopen maand een mooi stevige dames mountainbike 24 inch bij de heren gekocht. Na een telefonisch onderhoud zijn al mijn vragen beantwoord. Ook 2 jaar garantie op de kinderfiets geeft een goed vertrouwen. Prima zaak!

Zeer goede ervaring

Leuke fiets voor mijn kleindochter gekocht Ze heeft hem nog niet gehad maar nu al erg blij er mee

Goed en snel voor elkaar

Uitstekende ervaring. Niks te klagen. Snel in huis zoals je verwacht.

Product netjes ontvangen

Ik heb een elektrische step met lichtjes besteld voor mijn kleine. Een van de lichten deed niet , gebeld met djimmi.nl ze hebben artikel terug laten ophalen via gls en later na het repareren weer netjes teruggebracht. Ben heel erg tevreden met de dienst bedankt djimmi.nl

Snelle levering, mooi product.

Wij bestelden een step. De prijs was redelijk, de levering snel. Het is een mooi product maar de beschrijving was niet duidelijk dus het in elkaar zetten was enigszins lastig.

Wat een service dikke pluim

Goede ervaring

Bij Djimmi een mooie jongens mountainbike gekocht (die bijna overal uitverkocht waren). Mooie fiets, duidelijke beschrijving en foto’s. Werd snel geleverd. Voldoet aan verwachtingen voor de voordelige prijs, zoon is er blij mee!

Prima step

Montage handleiding zou duidelijker mogen, zeker voor de remmen. Verder mooie step. Leverde een blij gezichtje op,

Met een woord!! TOP!!!!!

Bestelde fiets niet leverbaar, netjes een mail ontvangen en contact opgenomen voor een andere fiets, volgende dag thuis afgeleverd. Zeer goede en snelle service, telefonisch goed te bereiken en netjes afgehandeld. Aanrader!!

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi