Buiten gewoon goed en correct

Bestelling gedaan, direct in de mail de bevestiging. Duidelijke communicatie. beweringen kloppen. Volgende dag in huis mits op voorraad. Helemaal top. Tweede keer, en tweede keer correct. Sommige bedrijven hebben hun sh...t wel op orde.

Mooie mand!

Mooi mand....Voldoet aan mijn verwachting! Snelle levering. Alleen wel een minpuntje......Niks erbij gekregen om het mandje aan het stuur te kunnen bevestigen.

Prima verpakt met nederlandse afmonteer instructie.

Het enige dat een probleem veroorzaakte was het monteren van de spatbordbeugels aan de achterzijde boven op de steunwielbeugels.

Top bedrijf!

Zeer klantvriendelijk. Retour is probleemloos in orde gemaakt.

goede accu

snelle levering, goede kwaliteit

Goede en snelle service met een mooi product.

Goede en snelle service. Betaalbaar en mooie fiets mogen ontvangen. Helaas is de pakketboer niet zo geweldig en gaat niet normaal met spullen om. Zo werd de doos voor de deur op grond gegooid en doos zwaar beschadigd. Gelukkig was er met de fiets niks aan de hand

Goede snelle service

Product zoals beschreven op de site. Snelle levering. Contact verliep erg makkelijk en werd ook nog goed terug gekoppeld.

Alles is topp

Snelle levering, goede kwaliteit.

Leuke BMX!

Leuk uitziende BMX, kwaliteit beter dan verwacht!

Goed service en snelle levering

Goed service en snelle levering

Snelle levering. En een top fiets voor die prijs,onze kleinzoon is er heel erg blij mee.

Voor de derde keer een nieuwe fiets besteld en weer naar volle tevredenheid geleverd!!

Fiets besteld voor de verjaardag van mijn zoontje. Niet gezien bij bestelling dat de levertijd 5 tot 7 werkdagen was. Dat zou betekenen dat de fiets na de verjaardag van mijn zoontje geleverd zou worden. Ik heb een mail gestuurd om te vragen of de fiets eerder verstuurd kon worden. Ik kreeg heel snel bericht dat er contact op zou worden genomen met de leverancier. Hierdoor is de fiets eerder bezorgd en was alsnog op tijd. Mijn zoontje is super blij met zijn mooie fiets!

Werd snel geleverd en echt een prachtige fiets!

Goed bedrijf met zeer goede service

Super snelle service en heel goed kwaliteit!!

Snel geleverd en zeer behulpzaam aan de telefoon

Zeer behulpzaam aan de telefoon met duidelijk advies over de elektrische kinderauto’s. Bestelling werd zelfde dag nog verzonden, en m’n notitie wat ik had meegegeven bij de bestelling hebben ze zonder extra kosten verzorgt. Dus kan alleen maar zeggen top tot nu toe.

prima step standaards. Geen beschadigde muren meer.

prima step standaards. Geen beschadigde muren meer.

Mijn bestelling werd heel goed afgeleverd op de afgesproken tijd, en goede co municatie met de chaffeuse

Super service! Ben telefonisch goed geïnformeerd en heb mijn bestelling gedaan. De dag erna was de paard al thuis geleverd. Kwaliteit gewoon perfect. De paard is echt super mooi net als op de foto’s van de website, dus GEEN kat in de zak. Kortom een super blije klant!

Zeer goede service

Vriendelijke man gesproken over mijn bestelling. Product was er de volgende dag al. Kind heel gelukkig met zijn nieuwe powerwing step!!

Voor de eerste keer besteld, kinderfiets. De fiets was er zeer snel, netjes verpakt en alles compleet, top!

Super snelle levering

Bij Djimmi een stuntstep houder besteld. Wat een top ding. Geen geval meer in de gang. Step staat zeer stabiel. Echt een aanrader

Op tijd geleverd een hoogwaardig product voor een scherpe prijs

Tevreden

Super service

Mooie aanbiedingen en snelle bezorging!

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi