Gemonteerd geleverd.

De fiets werd geleverd zonder papieren. De remmen zitten op het achterwiel.

Snelle en zorgvuldige levering!! Helemaal top! Goede kwaliteit geleverd artikel.

Fijne en snelle communicatie

Fijne en benaderbare winkel. Goed advies gekregen mbt de fiets die we zochten. Snelle levering en toen bleek dat het achterlicht miste werd dit direct nagezonden.

Top service!

Na ontvangst van een zwembad bleek de pomp defect, zonder moeite werd er een nieuwe pomp opgestuurd en mochten wij de defecte pomp houden voor eventuele onderdelen.

Goed en betrouwbaar

Nette site en snel betrouwbaar verzenden .

Goeie prijs/kwaliteit, snelle levering

Scherpere prijs dan concurrenten voor hetzelfde product, snelle levering

Perfect en voordelig geprijsd

Alles duidelijk bad moment van bestellen tot aan de levering. Binnen drie dagen geleverd. Zeer scherp geprijsd.

Super goed

Alles was perfect

Super snel geleverd!

Einde van de middag Zwembad besteld, de volgende middag al geleverd. Super snel geregeld.

super!!

snelle service, perfect product

Paste goed

Mijn zoon vond de fiets leuk en fiets zo weg . Goede aankoop

Goed!!

Ze doen hun best om als er zich een probleem voordoet het zo snel mogelijk op te lossen!

Positief

Vorig jaar hier een cars fiets besteld. Nu waren de balletjes van de lagertjes er al uit. Ik ben toen langs alle fietsenmakers in de buurt geweest maar niemand kon mij helpen. Toen heb ik hier contact gezocht en ze hielpen mij meteen. Ze hebben gelijk nieuwe (gratis) lagertjes gestuurd dus ik ben super blij! En ze kwamen super vriendelijk over

Klantvriendelijk, deskundig, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Zou zeker voor de volgende fiets terug gaan. Vriendelijke mensen, deskundig, denken mee, nemen de moeite.

Mooi product. Snelle levering

Zeer goede en snelle levering

Dikke prima

Kinderfiets werd geleverd met een beschadigd spatbord. Helaas bleek een los spatbord niet leverbaar en is daarom ter compensatie een geldbedrag teruggestort. Dit alles binnen een paar dagen. Keurig geregeld.

Superstep & superservice

Geweldige elektrische step, onze 9 jarige dochter is er ontzettend blij mee. De step werd snel geleverd en kwam met duidelijke instructies. De service bij deze shop is prima, wat ons betreft een aanrader (ook qua prijzen).

Helemaal TOP!

Zeer gunstige prijs en een prachtige step. Keurig verpakt en zeer snelle levering. Heel tevreden!

Snelle goede service

Kwam er niet helemaal uit om de accu aan te sluiten 1 telefoontje en werd vrijwel meteen geholpen met foto's en een geduldig en goed uitleggen van een medewerker helemaal top en niet te vergeten een heel goed en degelijk product

Goede prijs, snelle levering. Erg tevreden!

Hele fijne dienstverlening

Ik had enkele vervangingsonderdelen besteld voor een Power Ride drift trike en per ongeluk bij 1 onderdeel een verkeerd artikel aangeklikt. Ik kreeg een mail met de vraag of dat onderdeel ook voor dezelfde drift trike was en zo ja dat ze dan zouden zorgen dat het juiste onderdeel geleverd zou worden. Heel fijn dat ze zo met je meedenken!

Very good experience

Very good experience, quick delivery

goede dag ik heb de video van de rezore mx 125 in tiktok als je wilt kan ik ook de site plaatsen waar ik hem heb gekocht laat me weten dat ik kan adverteren

Inderdaad: vandaag besteld volgende dag bezorgd. Kleindochter van vijf is reuzeblij met haar verrijdbare paard.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi