Goede en snelle service… en correcte afhandeling
Wegens drukte heeft de levering op zich laten wachten. Maar we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Monteurs werkten netjes. Er was goed overleg over afwerking binnen en buiten. Vloer in huis keurig beschermd. Aan het eind van elke werkdag werd alles binnen en buiten netjes opgeruimd.
Ben zeer tevreden over de 2 heren die de kozijnen geplaatst hebben. Ze waren vriendelijk, netjes en leverden goed werk!
Het is heel mooi geworden.
De medewerker die de kozijnen kwamen plaatsen waren zeer ervaren mensen. Alles werd keurig in overleg gedaan. Nadat alles klaar was hebben ze alles schoon achtergelaten.
vlotte plaatsing door vakkundige monteurs in 2 dagen,
Oude kozijnen vervangen door kunststof, een niuwe schuifpui.. Vanaf offerte tot oplevering probleemloos verlopen. Goed advies, prima planning, net werk, gemotiveerd personeel.
Goede adviezen ontvangen bij de aanvraag Monteurs werken heel netjes en werken alles keurig af. Super tevreden met het eindresultaat.
Hepro is een echte aanrader. Hepro heeft het nu mijn hele woning van nieuwe kozijnen en nieuw glas voorzien. Er wordt netjes gewerkt. Vorig jaar heb ik één garagedeur laten vervangen door een glazen pui. Dat is zo netjes gegaan dat ik voor de tweede maal wederom voor Hepro heb gekozen om de rest van de woning ook helemaal van nieuwe kozijnen te voorzien. Eerlijke communicatie, goede voorbereiding in het voortraject. Dus, wil je iets met je huis? Hepro maakt je huis gelukkiger!
De monteurs waren ook prima. Al duurde het na opdracht wel 7 maand voordat wij aan de beurt waren.
Hepro heeft in januari 2 draaikiep ramen geplaatst. Deze zijn vakkundig geïnstalleerd, en daar zijn we heel tevreden over. Tijdens de montage is er wel iets misgegaan, maar dat is in onderling overleg goed opgelost. Over de nota verliep de communicatie aanvankelijk wat stroef, maar dat is uiteindelijk goed opgelost. We bevelen dit bedrijf aan.
Originele beoordeling
Hepro heeft in januari 2 draaikiep ramen geplaatst. Deze zijn vakkundig geïnstalleerd, en daar zijn we heel tevreden over. Tijdens de montage is er wel iets misgegaan, maar dat is in onderling overleg goed opgelost. Tot zover alleen maar lof. Maar waar wij niet over te spreken zijn, is de torenhoge montagebedrag die Hepro ons in rekening heeft gebracht. Voor 4 a 5 uur werk hebben ze meer dan €1500 in rekening gebracht. Wij vinden dit niet netjes van Hepro. Wij waren van plan om onze woning verder te voorzien van kunstof ramen en deuren, maar denken eraan om met een andere leverancier in zee te gaan die niet van die torenhoge montageprijzen berekend.
Ze waren enorm goed bezig,ondanks het slechte weer
Mijn ervaring met Hepro was en is uitstekend! De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. De plaatsing van de nieuwe kunststof voordeur was perfect. Het afval werd meegenomen en alles werd schoongeveegd door de vriendelijke en keurige werknemers.
Echt heel goed en goede service,klant is koning.
Je kon aan alles merken dat er zeer vakkundige mensen bezig waren die goed op elkaar ingespeeld zijn. De communicatie en coördinatie verliep vlot, ook met het kantoor. Er werd ook niet geaarzeld om ons soms wat werk uit handen te nemen. Alles werd duidelijk uitgelegd en voor de volgende dag werd elke keer het vervolgtraject even besproken. Tijdens de overdracht werd alles nog even doorgenomen en samengevat. Dit maakte het helemaal compleet. Goed vakwerk geleverd dus!
Half november zijn bij ons nieuwe kozijnen geplaatst door Lukasz en Darius van MONDA MONTAGEBEDRIJF. Zij hebben echt super werk verricht. Door de persoon die is komen inmeten waren wat fouten gemaakt, waardoor een aantal kozijnen iets kleiner uitviel dan ze zouden moeten zijn. Dit hebben de mannen op vakkundige wijze opgelost. Ook hebben ze ons geïnformeerd over andere zaken die niet helemaal klopten. Wij hebben alles op papier gezet en foto's van gemaakt en dit doorgegeven aan HEPRO. Beide mannen kwamen iedere dag keurig op tijd aan en waren zeer vriendelijk. Ze werkten aan 1 stuk door, zonder echt een pauze te houden. Ze namen zelfs amper de tijd om een bakkie koffie te nuttigen. Doordat er een aantal zaken meer tijd in beslag nam dan in eerste instantie was berekend, moesten de mannen een dag extra werken. Ook hier maakten zij geen probleem van. De 4e dag zouden ze maar 3-4 uurtjes nodig hebben, maar werden er uiteindelijk bijna 9. Alles hebben ze keurig netjes afgewerkt. Van 1 kozijn is een fout gemaakt door HEPRO zelf. Ook waren er een paar kleine beschadiginkjes op een kozijn en waren de ventilatieroosters niet in de juiste kleur. Ook ontbrak het voordeurpaneel, waar wij niet van op de hoogte waren gesteld. Hierover had ik contact met Paul Randsdorp, die ook gelijk diezelfde dag nog langs kwam en ging informeren over hoe en wat. Na contact te hebben opgenomen met HEPRO over de andere mankementen is Marc Veenendaal langs geweest om alles na te lopen en te controleren en werd er ook gelijk een oplossing voorgedragen. Er moet 1 nieuw kozijn geplaatst worden en onze voordeurpaneel moet er nog ingezet worden. Wij hebben al aangegeven bij HEPRO dat wij dit ook door Lukasz en Darius gedaan willen laten hebben. Dan weten wij in ieder geval dat het keurig en netjes gedaan wordt en dat er de tijd voor genomen wordt om het allemaal af te maken en af te werken. Wij zijn over zowel HEPRO als over MONDA MONTAGEBEDRIJF dan ook meer dan tevreden.
Wij hebben de kozijnen aan de achterzijde laten vervangen. Offerte was keurig en duidelijk. Opmeten ging snel. Na akkoord te hebben gegeven ook snel een datum doorgekregen voor het plaatsen. Het bedrijf houd zich keurig aan de afspraken en zo stonden ze keurig op de afgesproken datum voor de deur. Er werd rekening gehouden met een week werk. Na twee dagen was alles afgerond. Alles ziet er perfect uit. Nadat we over 1 ding niet helemaal tevreden waren is dat ook meteen vervangen. De medewerkers van Hepro zijn leuke spontane mensen die schoon werken en alles schoon achterlaten. Echt een verademing dit bedrijf!!!!