Goede omschrijving, prima service

Het dekbed die ik besteld heb is precies zo als omschreven is, dus je kunt vanuit de beschrijving een goede keuze maken

Vriendelijk

Mooie goede kwaliteit dekbedden. Jammer genoeg waren wij opzoek naar een zwaar dekbed (gedeelte dons en veren), anders zeker een dekbed aangeschaft. Persoonlijk advies en tegemoetkoming aangeboden toen we de dekbedden voor retour opgaven. Erg netjes. Service goed, dekbedden goed (alleen net niet wat wij zochten). Zeer aan te raden verder.

Mooie spullen

Snelle reactie en snelle verzending

Fijne dekbedden voor een goede prijs!

Makkelijk te bestellen, snel antwoord bij vragen. Goede service.

Prima dekbed

Ik baal wel dat ik net dekbedden gekocht heb voor een flink bedrag, en dat ik nu zie dat er 20% korting gegeven wordt

Goede ervaring met twee zo

Twee keer een Zomerdekbed gekocht. Super dekbedden en snel bezorgd.,Aanrader!

kan niet beter

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer tevreden!

In november online een donsen dekbed besteld. Snelle levering, en alles prima, maar na enkele weken slapen vonden mijn man en ik het dekbed toch te warm. Telefonisch contact op genomen en heel goed geïnformeerd naar een dekbed wat meer op ons lijft staat geschreven staat.Donderdags gebeld en vrijdag lag hij al op ons bed, perfect, wat een snelle service. Er werd zelfs nog aangeboden om 2 dekbedden op te sturen zodat wij mochten uitproberen welke het beste was, maar na al het goede advies was ik er van overtuigd dat wij de beste hadden uitgekozen, en dat bleek ook waar te zijn! Super blij met onze aankoop! En dochter ook blij, want die ligt nu onder ons te warm dekbed, en zij vind hem heerlijk!

Helemaal Top

Zoals een Internet bestelling simpelweg hoort te gaan anno 2021, alles tot in de puntjes verzorgd ;-) Blij met het donzen dekbed. Weet wel dat Syberisch dons enige gewenning behoeft, het opwarmen duurt iets langer in het begin. Wij hadden al een winterdeken, dus ik was ermee bekend. Maar na een tijdje wil je niet anders meer. Investering meer dan waard. Kans is groot dat ik ook nog de zomervariant en een overtrek ga bestellen :-)

prima leverancier

Zelf baal ik wel een beetje, een paar maanden geleden heb ik een winterdekbed gekocht bij Whitecloudz en ik ben vergeten de kortingbon te verzilveren van meen ik 10% voor deze aankoop.

Levering zeer verzorgd, heel blij met het dekbed.

Levering zeer verzorgd, heel blij met het dekbed.

Lekker dekbed

Lekker en prima dekbed duurt wel iets lang voor dat de lucht van de fabriek eruit is we luchten het bed regelmatig verder prima dekbed

Netjes geinformeerd

Zeer vriendelijk geholpen .

Tevreden ja

Tevreden maar heb zelf 7,50 euro betaald voor verkeerde zending terug te zenden

Prima afhandeling, overigens net as de vorige keer. Ik ben erg tevreden.

Whitecloudz is een prima, eerlijke zaak om bestellingen te plaatsen. Je wordt erg vriendelijk door meneer Maarten te woord gestaan en geholpen. Bovendien is de kwaliteit van het geleverde van een zeer hoog gehalte.

Heerlijke dekbedden!

Heerlijke dekbedden (eendendons), in tijden niet zo lekker geslapen!

Een goede ervaring!

Heldere website, goede beschrijvingen van de opties, keuze maken voor een type dekbed dus prima mogelijk, levering geheel volgens afspraak. Degene aan wie ik het dekbed cadeau heb gegeven is er blij mee!

Voldoet aan (hoge) verwachtingen.

Gekozen voor dekbed met ganzendons (voor- en najaar). Heerlijk licht en zacht. Snelle bezorging.

Mooi dekbed en voldoende warm

Mooi dekbed, tijdig geleverd. Minder is dat pas na levering wordt vermeld dat je niet op een opgemaakt bed met dit dekbed mag zitten. Dat had ik graag eerder geweten.

Heerlijk zacht en meer dan warm .

Een heerlijke ganzendons dekbed met een niet te zwaar gewicht. Het heeft ne aangenaam verrast. Is meer dan aan te bevelen. Met dank. Teunis Pronk

Het kussen is heerlijk zacht.

prettig product deze zomerdeken

Het pakket kwam iets later dan verwacht, maar ik ben steeds op de hoogte gesteld van de leverdatum. Het product is voor nu nog te koud, maar voelt erg prettig aan. Dat het duurzaam in Europa is gemaakt was een grote plus en dan ook nog in een aangename kleur.

Whitecoudz is een van de meest klantgerichte ondernemingen die ik ken

Ik heb een hoofdkussen besteld bij Whitecloudz. Zij hebben super premium producten, alleen wilde ik net wat minder vulling in het kussen. Zonder problemen werd dat gefixt, zelfs tot twee keer toe omdat ik het exact goed wilde hebben. Geweldig!

Positieve en snelle behandeling via chat

Ik heb het beste en duurste dekbed gekocht. Winterplus. Met het doel om het echt lekker warm te hebben. Maar dat is niet gelukt. Het gaat net net... Wat is dan nodig om het echt warm te krijgen?

Ossenkamp 2 N

8024 AE Zwolle