Eindelijk heeft mijn man heerlijk geslapen

Mijn man is ziek, broodmager en had het altijd koud. Daardoor sliep hij heel slecht. Sinds twee dagen slaapt hij onder dit dekbed als een roos. Hij is er heel blij mee!

Geen enkele klacht

De retourneringen van mijn product is goed afgehandeld.

Fantastische service

Fijn bedrijf met verstand van zaken ,goede eerlijke voorlichting !

Bestellen gemakkelijk, communicatie wat minder

Ik heb een donzen dekbed besteld. De uitlevering verliep probleemloos en ontvingen wij in goede orde en in mooie draagtas. Aan te bevelen!

Slaapt heerlijk.

Lekker luchtig dons voor en najaar Kaprun. Even afwachten of het genoeg is voor de winter anders zomerdekbed erbij bestellen.

makkelijk, goed, snel en prima kwaliteit

prima kwaliteit

Prima service!

Snelle service, eerlijk advies en goede kwaliteits artikelen.

Keurige webwinkel

Wij hebben zomer dekens en donzen zomer dekbedden gekocht. Levering was vlot en zonder problemen. Kwaliteit van de producten is uitstekend.

Super dekbed, snelle en goede levering. Goed verpakt in opberg zak, erg makkelijk.

snelle service, product top kwaliteit.

Prima service en kwaliteit

Heerlijk zacht donzen dekbed gekocht. Snel geleverd en prima service.

zeer goed

snelle en correcte afhandeling

Super blij

Snelle levering, perfecte kwaliteit. Helemaal happy

Heerlijke deken

Deken is niet zwaar. Mijn zoon ligt er prettig onder .

Fijne dekbedden

Goede kwaliteits dekbedden, snel geleverd.

Prima produkt en snel geleverd zoals aangegeven op de website

Heerlijk dekbed

Goede en plezierige uitleg

Enthousiast,Eerlijk,vertellend over hetgeen hij verkoopt.

Ook voor mij een hele goede ervaring, zelfs wel uitmuntend,in spreken en leveren van een verschrikkelijk mooi product. Wat een mooi dekbed is daar ontworpen en gemaakt, hoofdkussen perfect passend met dekbed. je kunt inderdaad spreken van een WHITE CLOUDZ GOODMORNING,

top product, snel geleverd

aanrader, echt n heerlijke dekbed (voorjaar / najaar genomen). Dekbed 'kraakt' wel behoorlijk, ben benieuwd of dat nog minder wordt.

Eerder al een heerlijk zachte en soepele 4 -seizoenen dekbedden gekocht. Ik heb nu een zomerdeken gekocht. Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Superzacjt en fluffy eerlijk dons

Heb na leuk contact via de chat in een eerlijk kwaliteits ganzendons dekbed geïnvesteerd :voorjaar/donsdekbed Aspen .Voor de zomer inderdaad iets te warm dus hij gaat nog even in de “stalling” had klein beetje hoop dat ie ook voor nu goed zou zijn. Maar dan heb je toch echt de zomerversie nodig.. het woord zegt het al! Daar het best een uitgave is gaan We dit jaar nog even door met ons oude dekbed voor de zomer..even kijken of het najaar/voorjaar dekbed voor ons warm genoeg is in de winter( hebben het snel warm) anders kunnen we komend jaar alsnog de zomerversie erbij bestellen.. er zitten bevestigings dopjes bij om ze vast te maken. Bestelling netjes en op tijd geleverd! Topbedrijf!

Zeer goede service en snelle levering

Nadat de bestelling incompleet bleek, is direct actie ondernomen en gecorrigeerd.

Ik ben goed geholpen

Mooie en zeer goede kwaliteit dekbedden. Vakmanschap, ik heb er een gekocht, vlot bezorgd mooi verpakt, Ik raad deze webwinkel aan.

Slaap als een roosje onder mijn dekbed-donsje. Heerlijk!

Ook probleem met DHL. Een woordje van White-Cloudz en ze stonden voor de deur. Inmiddels in afwachting van een kussen. Slaap ik een gat in de nacht mee, wedden? Super goed te woord gestaan via de chat en goed advies ontvangen. Dank nogmaals.

Ossenkamp 2 N

8024 AE Zwolle