Na een week toch maar naar een dikker dekbed gegaan . Omruilen geen probleem. Snelle levering ander dekbed.

In een zin:Kan niet beter .,!

J

levering in orde, kwalitatieve producten

deken is ideaal voor de zomer

Wat een fantastische service

Ik heb een slechte ervaring met bezorging dhl Whitecloudz lost dit gewoon heeeeel netjes op Dikke 10 Super service

Mooi product, prima service

De bestelling werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Product voldoet prima aan de verwachtingen, ik ben zeer tevreden!

Goede afhandeling

Had het zomer donzen dekbed snel geleverd en goed verpakt. Voldoet aan de eisen

Uitstekende order afhandeling en digitale communicatie

Uitstekende order afhandeling en digitale communicatie

Snelle levering voor een uitzonderlijke kwaliteits dekbed

Snelle levering, prijs kwaliteit verhouding prima.

Prima kwaliteit en service

De mogelijkheid om producten uit te proberen is heel fijn. De aanschaf en het retourneren verlopen prima.

Top!! Snelle levering en heerlijk dekbed.

Heb een 4-seizoenen dekBed gekocht en tot nu alleen het zomerdeel gebruikt. Lekker luchtig en niet te warm. Ga ervan uit dat het voor/najaargedeelte net zo goed is. Heel tevreden.

Een hele prettige ervaring

Ik had een paar vraagjes over de dekbedden. Ik werd netjes te woord gestaan aan de telefoon. Mijn vragen zijn beantwoord. TOPPIE De levering ging snel, de dekbedden zien er goed uit en slapen heerlijk.

Heerlijk dekbed!

We hebben het Aspen dekbed voor- najaar aangeschaft. Een heerlijk comfortabel en warm dekbed voor het hele jaar in ons geval. Service en advies zijn uitstekend.

Prima en snelle service.

Prima service. Het zou bezorgd worden door DHL. DHL heeft problemen met mijn adres in IJmuiden en zegt dan dat adres fout is terwijl het goed is. Heb contact op genomen met whitecloudz en werd meteen in orde gemaakt. Het dekbed en kussen wat ik besteld heb zijn uitstekend, had het jaren eerder moeten kopen. Ben zeer tevreden.

Zowel in de chat als mail kéurig en professioneel/kundig te woord gestaan op basis daarvan keuze gemaakt, Dekbed was goed verpakt met veel informatie over de verzorging van het dekbed. Meer dan tevreden !

Goed,ben heel tevreden!

Zelfde!

hé hé eindelijk een fijn dekbed

Ik vind het prettig om iets over mij heen te hebben als ik in bed lig, ook als het een hete zomerdag is geweest. Vele dekbedden en beloftes verder heb ik er eindelijk een gevonden die echt doet wat er van gezegd wordt. en dat voor een prijs waar je niet van wakker ligt. Fijn!

Gewoon perfect, echt!

Na mijn winterdekbed, nu ook zomer dekbed gekocht. Echt een geweldige luxe. Heel licht en voldoende warm en! Ventileert ook heel goed. Fijn als je opvliegers hebt! ;) Bedankt voor de geweldige service. Razend snel in huis en weer mooi verpakt.

Alles was prima verlopen van bestelling tot bezorging. We liggen er prima onder.

Uitstekend dekbedden en een prettig bedrijf

We hebben twee dekbedden gekocht die uitstekend bevallen. Mooie kwaliteit en een goede prijs. Het dons is natuurlijk rds gecertificeerd, anders hadden we de dekbedden niet gekocht. De communicatie is helder en snel. Ik kreeg een mailtje, over de betaling, dat ik niet direct vertrouwde. Nadat ik daarover had gemaild kreeg ik direct een mail terug dat alles ok was en dat ze zouden onderzoeken waarom dat mailtje was verzonden. Wij zijn erg tevreden!

Kwaliteit komt altijd boven

Ooit kies je voor het beste. Zo zijn wij bij Whitecloudz uitgekomen. En nu we de smaak te pakken hebben en het verschil gevoeld hebben, zijn we nog niet klaar met shoppen hier.

Klantvriendelijk en zeer snel

Kán niet beter,

Fantastische dekbedden

Snel geleverd en van super kwaliteit,heel mooi afgewerkt en mooi verpakt in een mooie dekbedtas. We hadden het winter dekbed al nu het zomer deel erbij besteld.

Uitstekende service snelle levering

Goed advues

makkelijk bestellen

korte levertijd, duidelijk aanbod online. goede kwaliteit prijs verhouding.

Ossenkamp 2 N

8024 AE Zwolle