Prima prijs-kwaliteit, vrouwenmaat klopt ook

Ik wilde 100% katoen voor mijn tuinbroek en dat is het. De stof is niet te dun, een beetje als een normale jeans. Ik heb vrouwenmaat 40 en inderdaad past een 50 dan goed als je in de tuin moet werken. Het is natuurlijk een hobbezak. Het voorpaneel is alleen raar, er steekt nog twee centimeter stof uit naast de gesp. Ziet er raar uit, maar hindert niet.

Top, goeie service.

Goede kwaliteit, vriendelijke service

Voor het eerst via deze site besteld en het is goed bevallen

Hoe u voor mij de maten met mij via tekeningen samesteld

ik heb u gevraagd het pakje s' avond s te laten bezorgen zodat ik het zelf in ontvangst kon nemen en dat is gelukt ik heb het open gemaakt en aan gedaan het paste precies goed dank zij u maat aan geef formulier maar ook de website is keurig en daarbij de prijzen zijn ook nog te doen gezien alles steeds duurder wordt.

Overall was na bestelling snel in huis!

Good product and fast delivery

My overall is great! Fresh and resistant. Delivered day after ordering, as promised... even during Corona.

Top producten en snelle levering!

Super blij zijn we met onze roze overalls. Op de website staat duidelijk een maattabel die het makkelijk maakt de juiste maat te kiezen. Snelle levering!

Teleurgesteld

One size ??? Véél te klein en ik heb een maat 40. Akelig materiaal. Snelle levering. € 13.00 retourkosten.

Goeie kwaliteit, snel geleverd

Kwaliteit is top, zeker voor die prijs. Artikels waren snel geleverd. De maten vallen wel groot uit.

Toffe tuinbroek en ruimte genoeg.

Goede service, goed product.

Super, misschien enkeme extra zakken

Goede maat Kwaliteit

Mooie tuinbroek

Vallen heel groot uit.

Geheel naar verwachting

Makkelijk te bestellen, betalen en ondanks de Covid-19 maatregelen toch die super roze tuinbroek voor mijn meissie binnen. Geen overbodige verpakking.

ZEER ONFATSOENLIJK !

Vragen omtrent de omschrijving van de Jeanstuinbroek worden niet serieus beantwoord. Haak wordt op de horn geworpen door de medewerkster.

Ruime keuze

De tuinbroek is van prima kwaliteit voor een goede prijs.

Mooie en leuke producten! Tuinbroek voor mijn vrouw besteld, nu meteen een voor stiefdochter

Prima prijs kwaliteit verhouding. Levering naar wens.

Ondanks de corona crisis toch nog redelijk snel geleverd. De maat tabel werkte perfect, hij zit als gegoten. Ik ben er blij mee.

Prima product

Prima product en goede levering

Hele mooie kleur, komt goed overeen met foto en snelle levering

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Uitstekende service

We zijn zeer tevreden over de snelle service. Uiteraard ook over de overzichtelijke site en ruime keuze. M'n zoon is zeer tevreden met een tuinbroek!!

Goede kwaliteit!

***

Super fijne overall's

Heerlijk dunne stof en snelle levering

Prima product voor een prima prijs!

Snelle levering, voldoende keuze en precies wat ik wilde.

Goed product, goede service

De bestelling kwam snel binnen en past goed. Prima kwaliteit, blij mee!

Lagenheuvelstraat 13

5408RJ Volkel